Politika

SNP DPS-u: Budite dostojanstveni do kraja, makar ukorite Ramu

Socijalističku narodnu partiju zabrinjava činjenica da još uvijek aktuelna vlast na čelu sa DPS i njenim premijerom Duškom Markovićem, nije reagovala na informaciju da je premijer Albanije Edi Rama, nezvanično boravio u našoj državi baveći se kadrovskim rešenjima buduće vlasti.

<<<Edi Rama razgovarao sa Đeljošajem u Tuzima<<<

“Skoro je mjesec dana prošlo od istorijskih  parlamentarnih izbora na kojima je nakon 30 godina DPS poslat u političku prošlost. Kada se sada sagledaju stvari onako retrospektivno, može se zaključiti da je sve ukazivalo na to da će DPS konačno biti skinut sa trona. Čak je i korona bila protiv bivših moćnika a toliko su nade polagali u nju. Počevši od formiranja Nacionalnog koordinacionog tima koji su vrlo brzo pretvorili u partijski organ, pa do prijetnje pobjednicima u izbornom procesu patriotskim skupom na glavnom gradskom trgu u Podgorici”, navode u SNP-u.

DPS je, tvrde oni, zadnjim atomima snage pokušala da učine nešto ne bi li preokrenuli već ispisanu stranicu istorije ali im nije pomoglo ni diranje u najosjetljvije tkivo crnogorskog društva – nacionalne manjine.

“Udba je odrađivala posao u nekoliko navrata, ispisujući uvredljive poruke muslimanima i Albancima širom Crne Gore, provociranjem Dritana Abazovića na nacionalnoj osnovi, prozivanjem kandidata za mandatara buduće Vlade Zdravka Krivokapića za navodno četništvo i slično. Dovoljno je bilo samo pročitati naslove sada već opozicionih medija i sve je odmah bilo jasno”, ističu u SNP-u.

Pitaju zašto još uvijek aktuelna vlast nije reagovala na jučerašnju nezvaničnu posjetu albanskog visokog zvaničnika Crnoj Gori.

“Edi Rama je lagano došao u Crnu Goru i lagano u sred Tuzi razgovarao sa Nikom Đeljošajem o učešću Albanaca u novoj vladi. Ovo ne bi trebalo mnogo da čudi jer je Rama podržao iz prvog puta DPS u kampanji, ali se posle predomislio i poželio uspjeh „svojima“. Znao je Rama, izgleda, ukazalo mu se. U svakom slučaju, ovakav izlet albanskog premijera ne bi trebao da ostane neprimijećen. Gospodo bivši, zvaničnik druge države došao je u vašu da vam uređuje novu vlast. Ne, ne, nije onaj kojeg ste vi odmah optužili da se umiješao, već vaš drugar iz Albanije. Budite dostojanstveni do kraja, makar ga ukorite”, zaključuju u SNP-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Verder
Gost
Verder

Nije problem Rama nego popovi koi iz Bosne I Srbije dodju i sire mrznju po CG

Vido B
Gost
Vido B

ne mogu srbi Rami – ništa. On je rado viđen u briselu, član je međun.asocijacija, ima dodijeljenu ” ulogu” na ovom dijelu balkana. Svi, imalo pisemni političari to znaju. Ovi novi, pojma nmaju ni o čemu. Oni samo znaju da mrze Đukanovića i da je sponzor i centar u BG. To je početak i kraj svih poitičkih znanja,, programa i… Više »

Bigovo
Gost
Bigovo

Ja sam clan fronta! Ali snp je vazda bila placenicka stranka, toliko se okoristila za ovih 30 godina da su se prosuli i srozali partiju! Nije cudo da je dosta njihovix preslo kod nas, a neki kod demokrata. Samo su sklapali oni na funkcije a oni manji ni za papar! Da se ka pitam nebi mi u vladu! Samo front!!!

Kamelija
Gost
Kamelija

Snp je stranka koja se okoristila uz dps. Pohlepnici pravi! Becic ix je na vrijeme otkrio i otkacio! Vidio momak! Respek za njega veliki

1111
Gost
1111

Zar covjek ne moze uredno prijavljen,privatno doci u nasu drzavu a da se ne javi SNP…

Loptica_skocica
Gost
Loptica_skocica

Nemojte vi uciti sta DPS treba da radi.Dovoljno su pametni i mudri da ce lako izaci iz ove situacije.

Pakito
Gost
Pakito

Jedino sto me zabrinjava u ovoj situaciji je kakvi ce nas primitivci i nacionalisti “predvoditi” …

Bond007
Gost
Bond007

Što ti je navika… ovi indijanci i dalje o DPS-u pričaju..-

Pcelica
Gost
Pcelica

Kakve veze ima sto je covjek dosao da obidje svoj narod, jos poslije onakvih scena na sjeveru… Morace i neko nas crnogorce poceti da obilazi, jer smo ocigledno manjina u sopstvenu drzavu !

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

A kad usneško šalje avion za pipuna i vojvodu to ništa?

Gastos
Gost
Gastos

Ova tisina sve govori…

Optimista
Gost
Optimista

Ha,ha Ramo Ramo druže moj!

Petar_Pan
Gost
Petar_Pan

DPS nije poslat ni u kakvu politicku propast!

Ananas
Gost
Ananas

Sto kad moze Srbija , sto ne moze iAlbanija. Neka se jos ko ukljuci, slobodno

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

SNP mora prihvatiti da je postala vlast (a podrška je na ivici cenzusa).

Zorica
Gost
Zorica

Ovakvi ljudi ce da nam vode drzavu? Pogledajte oni brane predsjedniku susjedne drzave da boravi kod nas

Ivanka
Gost
Ivanka

Oni izgleda oce da ogranice pravo kretanja odredjenom dijelu stanovništva koje dijele po nacionalnoj osnovi

Marko76
Gost
Marko76

Sto vise hoce ova partija penzionera u koju je ostao samo onaj koji nije nasao mjesto u druge partije i bio odbijen da predje

kuma
Gost
kuma

SNP-u ne smetaju popovi koji sastavljaju Vladu, a smeta mu Rama koji nije pop, nego predsjednik susjedne države koji je došao u privatnu posjetu i razgovarao sa svojim sunarodnicima. Da dođe Vučić u privatnu posjetu i razgovara sa našim četničkim rukovodstvom Vojvodom i Pipunom, da li bi imali primjedbu?

Send this to a friend