Politika

SNP: Glavni odbor napustili oni koji suštinski nisu bili u partiji

Otišli su iz Glavnog odbora oni, koji od prošlogodisnjeg Kongresa, u suštini i nijesu bili u Socijalističkoj narodnoj partiji, poručili su iz ove partije nakon što su mediji prenijeli da je 38 njihovih članova podnijelo ostavke

<<<Jokovića napustilo 38 članova Glavnog odbora SNP-a<<<

“Naravno, među njima ima čestitih članova SNP do kojih nisu dolazile prave informacije i koji su, možda, podlegli manipulacijama idejnih vođa  ove ‘rabote'”, saopštili su iz SNP-a.

Otišli su i oni koji su, kako dodaju,  iza svakog ugla postavljali “klipove” pod točkove pokušavajući da nanesu štetu partiji koja ih je iznjedrila.

“Jesu li imali pomagače pokazaće vrijeme. Otišli su u trenutku potpune konsolidacije SNP CG, kada se odvija proces održavanja uspješnih  izbornih konferencija, gdje se u rukovodstva lokalnih odbora biraju novi mladi ljudi, ali i oni  koji su se opet vratili svom SNP”, navode iz SNP-a.

Iz ove partije tvrde da su otišli i neki koji sada “drame” zbog navodnog, lošeg rezultata predsjedničkog kandidata, a kako dodaju,  nisu ni izašli na predsjedničke izbore, a otišli su i neki koji “jedu hleb” od SNP-a.

“Otišli su i oni koji su vršili deratizaciju prostorija partijske centrale, pokušavajući da otruju svoje kolege. Otišli su oni koji su sebi projektovali visoke državne funkcije, direktno se dodvoravajući aktuelnim vlastima. Otišli su oni koji su pred svake lokalne izbore saopštenjima i zakulisnim  radnjama pokušavali da oslabe SNP a na Cetinju  napravili koaliciju sa Liberalnom partijom, doživjevši fijasko, pa sada krive novo rukovodstvo. Otišli su i oni koji su pripomogli finansijskoj pustoši SNP-a”, kazali su oni.

Poručuju da su autori ovog nauma predvidjeli da je SNP  tvrd orah, voćka čudnovata i da je, kako dodaju, ništa neće pomjeriti  sa tradicionalnog, izvornog puta partije iz naroda.

“A narod će znati i prepoznati koji im je pravi naum i za čije interese ovo rade. Obaveza je mnogo, vremena malo. Idemo naprijed, uzdignuta čela, u dalju akciju na stvaranju neke pravednije i bolje Crne Gore. A dušebrižnicima, i ova za kraj: ‘Putuj igumane i ne misli na manastir'”, zaključuju oni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kobi
Gost
Kobi

Jokoviću,što te stalo, možeš kongrese organizovati kod nekoga u kuću.

Saopstenje
Gost
Saopstenje

Jokoviću pošlo za rukom ono sto Dps-u nije za 20godina

Joničin -Berane
Gost
Joničin -Berane

Pa to znači Jokovicu da su svi otisli od tebe i onog Šćekića koji je sa 6 mandata koje je samo Snp osvijila uzurpirao opstinu sa nepismenim sekretarima, pa njihovim pomocnicima , direktorima pa sefovima itd . Dokle vise ovo da se tolerise ustaj GRADJANSKA OPOZICIJO CRNE GORE I ODUVAJ OVE LAZOVE KOJO IZ SNP ODRZAVAJU DPS SVIH OVIH GODINA.… Više »

Zeljko
Gost
Zeljko

Kad nijesu oni mogli kolo da vode poceli da obstruiraju a i nemema vise interesa Joko im zavrnuo slavine

...
Gost
...

Zvek vam je saopštenje😂😂😂

LoL
Gost
LoL

No dje su bili jadan bio?

Send this to a friend