Politika

SNP Herceg Novi: Incident kulminacija dugogodišnjeg partijskog zapošljavanja

Printscreen

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije Herceg Novi izražava nevjericu i zabrinutost povodom današnjeg incidenta koji se odigrao u Igalu tokom, kako kažu, proslave izbora nove Vlade, u vidu mirne vožnje kolone automobila, gdje je “pripadnik MUP-a otvoreno napao njihovog sugrađanina”.

<<<Policijac i dvije osobe udarali vozila sa trobojkama u Igalu, spriječen veći incident>>>

“Imajući u vidu da je dotični, osim činjenice da je zaposlen u MUP-u, uz to i sekretar crnogorske pravoslavne crkve-Crkvene opštine Herceg Novi, to još više izaziva zgražavanje njegovim ponašanjem i današnjim postupkom. Pitamo se, kakav primjer daje ovaj službenik MUP-a i „vjerujuće biće“?”, navodi se u saopštenju SNP Herceg Novi.

Uz dužno poštovanje prema ostalim službenim licima MUP-a koji savjesno, odgovorno i profesionalno obavljaju svoj posao, u saopštenju konstatuju da je incident kulminacija dugogodišnjeg stranačkog zapošljavanja Demokratske partije socijalista, kao jedinog kriterijuma za prijem u radni odnos.

“Smatramo da za ovakvu osobu nema mjesta u državnoj upravi: lica koja obavljaju ovako značajnu dužnost ni na koji način ne bi smijeli da iskazuju pristranost ka bilo kom dijelu drustva koje štite, a kamoli da doprinose polarizaciji istog”, navode u saopštnju.

U toj partiji navode da se nadaju se da će Uprava policije i Tužilaštvo, adekvatno istražiti i sankcionisati ovo (ne)dijelo kao i da će se ograditi i predvidjeti stroge kazne za svoje pripadnike koji budu na bilo koji način postupali nečasno prema građanima.

“Jer, njihova dužnost je da štite sve nas, a ako to nisu u stanju, onda ima dosta mladih i poštenih naših sugrađana, koji su voljni da rade”, zaključuju u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljubo
Gost
Ljubo

Probudite se Crnogorci izbjeglice sve zauzese

Karma
Gost
Karma

A sta rade vasa “vjerujuca bica”?
O sve su se ogrijesili i nikad nece okajati grijehe i stici ce ih kletva Sv.Petra Cetinjskog!

Ivan
Gost
Ivan

Da tebe ne stigne kletva misli ti a o drugima ne brini.

Sova
Gost
Sova

Vjernik zaista ne smije da ima gnijev u srcu. Tu su u pravu. Osudjujem ljude koji pod maskom hrišćanina rade ovakve stvari. Ovo mogu, i treba, da rade ateisti. Nošenje zastave strane države ima veze sa hrišćanstvom koliko ja sa likovnom umjetnošću. Ovi “hrišćani” zaboravljaju da je 17. kanon IV sabora propisao da granice crkve idu granicom države. Zato je… Više »

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

eto, veli snp da policija ne smije pokazivati pristrasnost prema svojoj državi.🤣
ništa čudno, jer njihov preśednik kaže za ambasadora srbije :,, naš ambasador da se vrati”.😂
eto kakve osobe traže 150 fotelja po dubini.🤮

NIJEMOJAVLADA
Gost
NIJEMOJAVLADA

Kulminacija partijskog zaposljavanja je u Budvi,tamo je 90 procenata zaposljenih glasalo DF

KOTOR
Gost
KOTOR

A normalno je kaznjavat zbog nevezanja pojasa a sa srpskom zastavom barjaciti ulicama ne kaznjavat?Ovo su pravi izdajnici.BRAVOOOO

Naroz
Gost
Naroz

Dugogodišnjeg partijskog zapošljavanja? A ima li u lokalnim organima HN nekog da nije iz DF? Licemjeri…
Ovo je kulminacija vaših propalih ratova i naseljavanja tih nesretnika iz Bosne. Od jednog medju najljepšim gradovima na Jadranu ste napravili bosansku kasabu.

Kika
Gost
Kika

Vala mirno slavite nema sts, Kosovo, Srbija tudje zastave.ma prosto covjek pozeli da vam se pridruzi

Novi
Gost
Novi

Slavlje i cetrdesnicu mitropolita a sta je bilo juce i prekjuce sta su vojevali po ulicama ili je i to bila priprema za anfilohija cinicno bljak…

Herceg N
Gost
Herceg N

Sram Vas bilo sta to Vi pricate sta je mirno pa kad je mirno zasto su provocirali ljude na ulicama sramota sta sve iz usta izaci nece pa sto se niste provozali pa vidjeli sta je to mirno bilo,i kad su bili mirne litije zasto nijedne zastave Crne Gore nije bilo to jeste drzavnog simbola,jako ogavno i dvolicno i jadni… Više »

Opet
Gost
Opet

Sramna partija slavlja i vlada kojoj je ovo simpatično i ne oglašavaju se no jedu i piju po kafana .Brzo će oni na burek završit oni i njihova srbadija

Klubaš
Gost
Klubaš

Neka policija poštuje zakon i onemogući označavanje teritorije tuđim zastavama

Pero
Gost
Pero

Ajde moj SNP polako doma.

Vladate mojim Herceg Novim 17 godina u zadnjih 20, niste ništa odradili, grad propade niti će mu ikad biti svijetlo

Prevara
Gost
Prevara

On je kao vjerujući čovjek pokušao da spriječi slavlje na dan kad je četrdesnica Mitropolita Amfilohija.

Boća
Gost
Boća

Neđeljom nema četrdesnica,samo kod sekti!

max1
Gost
max1

mirne vožnje u povodu proslave nove vlade…., da umreš od smijeha 😀 😀 .D 😀 😀

Marina
Gost
Marina

Max 1
Nije od smijeha nego od muke!

za po ure
Gost
za po ure

da niste pola godine piljili mozak ljudima sto drugacije misle nista se nebi ni desilo .. pa vam nije malo nego bi jos da litijate dok se nekome ne smrkne …. svaka sledece litija ce biti slicno dosta je bilo ,a vala dosta ….. idite na Kosovo junaci …

Send this to a friend