Politika

SNP: Koncept manjinske vlade jedno od mogućih rješenja, cijenimo postupak Abazovića

Foto: SNP

Na danas održanoj sjednici Predsjedništa Socijalističke narodne partije  Crne Gore ocijenjeno je da postojeća Vlada Crne Gore nema podršku parlamentarne većine i da se mora u što skorijem roku razriješiti ova teška politička situacija, saopštili su iz te partije.  Predsjedništvo Socijalističke narodne partije smatra da je koncept manjinske vlade jedno od mogućih rješenja za izlazak iz ove teške političke situacije.

Iz SNP-a ističu da ako su radom Vlade nezadovoljni predstavnici koalicije Crno na bijelo, koji su inicirali koncept ekspertske vlade,  oni mogu “konstatovati da su nezadovoljni radom iste”.

“Predsjedništvo SNP CG cijeni postupak lidera URA-e Dritana Abazovića, koji je imao odgovornost da postavi pitanje povjerenja Vladi čiji je on potpredsjednik, pošto na mnogobrojne pozive parlamentarne većine to nije uradio aktuelni premijer. Predsjedništvo Socijalističke narodne partije smatra da je koncept manjinske vlade jedno od mogućih rešenja za izlazak iz ove teške političke situacije”, ističu u saopštenju.

SNP CG je, kako navode, minulih mjeseci ukazivala da je pitanje povjerenja Vladi značajno zbog toga jer je status quo, kako kažu, neodrživ i ne vodi napretku na putu ka EU.

“Građani Crne Gore su umorni od svakodnevnih političkih sukoba  i ističemo da je ovo najjednostavniji i najkorektniji način izlaska iz političke krize u kojoj se nalazi naše društvo”, zaključuju u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bnjj
Gost
Bnjj

Sramna povreda građana. Snp se vraća Dps. Ponovo jedinstveni Dps.

Nynyny
Gost
Nynyny

U CG nisu problem ekstremisticke partije sa srpskim prefiksom vec veliki broj Srba koji jednostavno nece da izadje iz te matrice. Dok je SNP bio na toj matrici,bili su najjaca opzoziciona stranka,cim su se malo gradjanski profilisali izgubili su biracko tijelo,sto znaci da Srbi prepoznaju iskljucivo anti gradjansko i anti crnogorsko! Ljudi u CG sto prije ovo treba da shvate… Više »

Kuscho
Gost
Kuscho

Sta znaci jedna fotelja uprave za sport. Sts bi tek uradili da je u pitanju nesto vece

Mitar
Gost
Mitar

Jokovic je castan covjek za razliku od mnogih u sadasnjoj vlasti..

Caro
Gost
Caro

Ode Olimpik za ambasadora u Kinshasu.
Koliko ca uplatiti radnicima prvog februara da mi je znati.

BMX
Gost
BMX

SNP ipak nece imati hrabrosti i imati snage da udje u ovu pricu jer je njihovo biracko tijelo uglavnom prosrpsko i kleronacionalisticko i oni nece rizikovati ni ovo par mandata sto sad imaju, pa nek traje dok traje

Coca
Gost
Coca

To si pomjesao sa Dps

Crnogorac
Gost
Crnogorac

I ako se nikad nisam slagao sa snp cijenim njihove postupke nama treba gradjanska drzava

Laban
Gost
Laban

Stvari su programirane prije mjesec dana Uopšte sve je krenulo sa inicijativom Eskobara.Tada je krenula ova priča ništa nije spontano.Zna se i ko je za to,a ko nije.

Send this to a friend