Politika

SNP: U Budvi isti scenario kao u Kotoru, DPS prekraja volju građana

U prijestonici turizma odigrao isti scenario kao u Kotoru, kada je grupacija na čelu da DPS-om željela prekrojiti izbornu volju građana ovog grada, ocijenjeno je na sjednici OO SNP Kotor kojoj je prisustvovalo rukovodstvo ove stranke na čelu sa predsjednikom Vladimirom Jokovićem, potpredsjednicima Draganom Ivanovićem i Danijelom Đurović i sekretarom IO GO Draganom Vukićem.

Osim razmatranja aktuelne političke situacije, naročita pažnja je posvećena današnjim dešavanjima u Budvi i još jednom je osuđen bespravni napad policije i demonstriranje sile nad legalnim i legitimno izabranim predstavnicima vlasti u tom gradu.

U tom smislu, istaknuto je da je SNP CG već uputila poziv za sastanak na kojem bi se diskutovalo o tužnim događajima u Budvi, kao i o predstojećim parlamentarnim izborima, odnosno razmotrilo da li pod sadašnjim uslovima ima smisla izlaziti na izbore ili se opredijeliti za bojkot.

OO SNP Kotor je dao punu podršku predsjedniku partije i rukovodstvu u ovom segmentu djelovanja.

“Na sjednici je bilo riječi i o aktivnostima koje se preduzimaju u pravcu podizanja partijske infrastrukture SNP Kotor, a prisutni su upoznati sa najavom pristupanja novih članova kotorskom odboru SNP-a i razgovorima sa istaknutim pojedincima. Cilj svih ovih aktivnosti je da SNP što spremnije dočeka naredne lokalne i parlamentarne izbore”, navode iz SNP-a.

Takođe, iskazana je podrška Mitropoliji crnogorsko-primorskoj u njenoj borbi za odbranu svetinja i najavljeno da će OO SNP Kotor i dalje biti na liniji onoga što je u tom pravcu preduzelo rukovodstvo SNP CG, a to je, kako ističu,  pružanje bezuslovne pomoći Mitropoliji do ukidanja spornog Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoran
Gost
Zoran

Snp lazni levicari i trabanti df sekte.

Ivangrad
Gost
Ivangrad

Zakon striktno reguliše ove pleletače , ali politika čini svoje ne poštuju se zakoni koji ne važe isto za sve građane C.G

Luka
Gost
Luka

Ne može nam niko ništa
jači smo od sudbine,
mogu samo da nas mrze
oni što nas ne voleeee
Snp najboljii

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

najmlađi u prostoriji je vjerovatno fotograf.
čitav život provedeš u opoziciji.
plata – ide.
odgovornost – nema.

Nije u redu
Gost
Nije u redu

Nije u redu da se slikavaju sa članovima porodica, pa ispada da ih je čak ovoliko.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

građani ne glasaju.
glasaju partijski članovi i simpatizeri.
demokratija je jedino u monaku i uae.

Budvanin
Gost
Budvanin

Kako koriste svi ovo “prekraja volju gradjana”. Svak je glasao za onoga sto misli i na kraju ste sklopili koalicija sa 5 partija da bi vladali u BD. Dps sam je imao vise od bilo koje pokedinacne partije. Onda okle prekrajanje volje kad to nije istina. Isto je moglo da se desi prije 3 godine

Crnogorac
Gost
Crnogorac

A ko je reka da ste vi gradjani?

Neupućen
Gost
Neupućen

Jesu li ovo svi članovi s n p?

Kole
Gost
Kole

Snp nema ovoliko članova. Pola ih je zamoljeno samo da se fotografišu.

Skorpionnecitas
Gost
Skorpionnecitas

Kombi stranka.

Send this to a friend