Politika

SNP Markoviću: Dosta ste branili ovu državu

Dosta ste branili ovu državu, poručili su danas iz Socijalističke narodne partije premijeru Dušku Markoviću, navodeći da se konačno i on oglasio i svim silama stao u odbranu Crne Gore, izmišljajući opasnost od Velike Srbije, sa mnogo većim strahom nego od Velike Albanije.

<<<Marković u Mojkovcu: O Crnoj Gori odlučivaće se u našoj kući<<<

“Na njegovu žalost, Velika Srbija je još jedino ostala u vokabularu njega i njegovog šefa”, naveli su u SNP.

Kako ističu, danas su sigurni da je ta izjava prvo sinhronizovana u Milovom kabinetu i kabinetu službi, pa tek onda postala dio Markovićeve vizije.

“SNP poručuje Markoviću – dosta ste branili ovu državu! I za vrijeme dok ste je branili i branite ona posta stjecište korupcije i kriminala, država nerasvijetljenih ubistava. Nećemo ovu i ovakvu Crnu Goru koju ste stavili na stub svakojakog srama, kreirali stanje gdje afere Snimak i Koverat postaju dio svakodnevnih dešavanja, dok Vi sa svojom užom klikom uživate u privilegijama privatne države Crne Gore”, poručili su iz te partije predsjedniku Vlade.

Oni su Markoviću kazali da više ne poziva na razgovor.

“Demantovaće Vas Milo Đukanović koliko je sjutra. SNP čvrsto vjeruje da se iz ovog opasnog političkog ćorsokaka mora izlaziti. A naše svetinje će svakako ostati u nekoj novoj, ljepšoj Crnoj Gori”, zaključuju u SNP.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimir136@gmai
Gost

Stranka koja se gasi,samo katanac fali!

Fileopg
Gost
Fileopg

SNP je bio regrutni centar Sedmog Bataljona formiranog isključivu za borbu protiv Crnogorskih patrijota….Ako nijesam u pravu ajde SNPeovci osudite ponašanji i namjere sedmog bataljona ..

mi-ti i crnogor
Gost
mi-ti i crnogor

tacno, imali spiskove za odstelj svakog ko nije mislio ka oni, a vjerujem da ih jos nisu unistili ka ni ideju o veljoj beogradskoj opstini

Laki
Gost
Laki

Ene, otkud ovi sa nekakvim saopstenjem,pa zar SNP jos postoji.

Crnogorac100%
Gost
Crnogorac100%

Tacno tako !

Send this to a friend