Politika

SNP: Mladi DPS-a da ne brinu, Crna Gora u sigurnim rukama

SNP

Mladi naraštaji DPS-a vjerovatno ne znaju, ili im partijski šefovi i idoli nisu ispričali to poglavlje naše političke istorije, da je SNP prva partija koja se, u vidu svojevrsnog narodnog pokreta, 1997. godine suprotstavila DPS-u i svim nepočinstvima, saopšteno je danas iz SNP-a, u reagovanju na Savjet mladih DPS-a, koji su ironično poručili da je SNP progresivna partija koja će Crnu Goru uvesti u EU.

<<<Savjet mladih DPS: SNP je poznat kao progresivna partija, logično da nas oni uvedu u Evropu>>>

“Logično je, mladi DPS-ovci, da partija, čiji je naziv sinonim za korupciju, kriminal, lopovluk, nepotizam, mafijaške obračune, uništavanje ekonomije i ubijanje i prebijanje novinara (da navedemo samo neke od vaših “uspjeha”) nije mogla uvesti Crnu Goru u Evropsku uniju”, navode u reagovanju.

Kako dodaju, jasno je da to nije mogla uraditi stranka koja je pokušala da u sekularnoj državi osnuje svoju crkvu, prije čega bi, naravno, otela svetinje Mitropolije crnogorsko-primorske, koja je 800 godina prisutna na ovim prostorima.

“Kako se nekad jedinstveni, veliki SNP, borio protiv vas, tako su vas u političku prošlost 30. avgusta prošle godine poslali upravo SNP i partije koje su iz njega ponikle, i na to smo vrlo ponosni. Dakle, mladi DPS-ovci, prije nego što potpuno krenete putem svojih starijih kolega, zastanite i razmislite gdje se nalazite i da li je OKG DPS pravi izbor za vas”, navode u SNP-u.

A što se tiče SNP-a i njihovog puta u EU, navode da ne brinu jer je Crna Gora u sigurnim rukama.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zizinho
Gost
Zizinho

SNP je samo škart DPS-a! DPS je nakon razlaza Mila i Moma krenuo ka 21., a SNP ka 14. vijeku. Znaju i mladi i stari ko su SNP i vječni gubitnici u njegovim redovima.

Herceg-Novi
Gost
Herceg-Novi

Ne u rukama, nego u kandžama. Ali, izvući će se Crna Gora, kao i 10 puta do sada.

Send this to a friend