Politika

SNP ne želi nove izbore, ali je spreman i za njih

Vladimir Joković

Što se tiče novih izbora, mi smo u ovom trenutku spremni za sve. Ne želimo nove izbore, ali onaj ko neće da ispoštuje dogovor kriv je ukoliko se to dogodi, kazao je za Dan predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković.

On je komentarisao najnovija dešavanja u savezu na vlasti.

“Mi smo za to da se nađe zajednički jezik, ali nećemo pristati na ucjene, niti na ultimatume. Želimo da se ova situacija riješi, ali da početni uslov budu rezultati partija na parlamentarnim izborima. Insistiramo na poštovanju svih dosadašnjih postignutih dogovora. Nećemo se dogovarati sa onima koji nijesu ispoštovali dosadašnje dogovore, jer je to zaista besmisleno”, kazao je Joković.

On je to kazao nakon što se lideri odnosno predstavnici stranaka koje čine parlamentarnu većinu ni nakon trećeg sastanka nisu približili dogovoru o rješenju za izlazak iz aktuelne političke krize.

Joković ističe da će SNP prisustvovati i narednom sastanku, kad god bude održan.

“Mi smo spremni da prisustvujemo, jer želimo da se ova situacija riješi na najbolji mogući način. SNP je partija koja nikada nikoga nije izdala niti prodala, uvijek bila svoja na svome, donosila odluke autentične bez ikakvog uticaja i želimo da se ovo riješi, ali nećemo pristati na bilo kakvo ponižavanje niti naše partije, niti parlamentarne većine. Tek kada budu ispoštovani dosadašnji dogovori, ulazićemo u nove dogovore ili aranžmane. Sa onima koji ne drže riječ, ne želimo da ulazimo u bilo kakve razgovore”, istakao je Joković.

Podvukao je da imaju do sada postignute dogovore, ali da „neki subjekti na političkoj sceni izjavljuju potpune neistine“.

“Postignuti dogovori prema SNP-u nisu ispoštovani i mi na tome insistiramo. Što se tiče novih izbora, mi smo u ovom trenutku spremni za sve”, zaključio je Joković.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
CaramdjordjeDulaTataNino
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Caramdjordje
Gost
Caramdjordje

Izadjite sami,0,0004 imate foleri

Dula
Gost
Dula

Sad ce biti preletaca.

Tata
Gost
Tata

Bas te spremni, nikad kao sad…

Nino
Gost
Nino

Pakujte se !!

Send this to a friend