Politika

SNP: OEBS da bude obazriv prilikom razgovora sa Brajovićem

Socijalistička narodna partija pozvala je predstavnike Misije OEBS-a da budu obazrivi prilikom daljih razgovora sa predsjednikom parlamenta Ivanom Brajovićem, jer je, kako su rekli, stranka na čijem je on čelu primjer partijskog zapošljavanja.

Partija na čijem je čelu Brajović, kako su rekli iz SNP-a, primjer je nezakonitog trošenja budžetskih sredstava i zloupotrebe državnih resursa u predizborne svrhe.

„Podsjećamo da je ova partija akter i „čuvenog slučaja Ramada“ koji predstavlja pravi primjer neefikasnog i neprofesionalnog postupanja državne administracije nakon saznanja i uvida u činjenično stanje o zloupotrebi funkcionera Socijaldemokrata“, kazali su iz SNP-a.

Kako se navodi, kada SNP bude dio nove vlasti, snažno će se zalagati da se otkriju sve zloupotrebe satelit stranaka, podjednako kao i zloupotrebe Demokratske partije socijalista.

„Konstatacija Brajovića o Izvještaju posmatračke misije o oktobarskim parlamentarnim izborima, predstavlja njegovu percepciju o tome da taj Izvještaj sadrži do sada najmanji broj preporuka za unapređenje izbornog procesa. Znamo odlično da OEBS kroz primjedbe u svim dosadašnjim izvještajima, vrlo dobro uočava sve izborne manjkavosti“, naveli su iz SNP-a.

Oni su poručili Socijaldemokratama da prestanu sa manipulacijama.

„A predsjedniku krnje Skupštine da zaustavi prazne priče, jer građani Crne Gore vrlo dobro znaju da će istina kad-tad ugledati svjetlost dana“, zaključuje se u saopštenju SNP-a.

B.M

Tags
Send this to a friend