Politika

SNP podržao Milatovića: Crna Gora će dobiti novog predsjednika koji će dostojno obavljati tu funkciju

Foto: SNP

Rezultati prvog kruga izbora za predsjednika Crne Gore potvrđuju da su u Crnoj Gori danas učvršćeni ideali velike pobjede od 30. avgusta 2020. godine, saopšteno je iz Socijalističke narodne partije SNP.

Kako su naveli iz te partije, kandidatu DPS-u je za trećinu smanjena podrška u odnosu na predsjedničke izbore 2018. godine, a kandidati koji zagovaraju principe velike pobjede od 30. avgusta su u zbiru osvojili preko 60 odsto glasova.

“To znači da ćemo svi zajedno 2. aprila da se izborimo za puno razvlašćivanje gospodina Đukanovića i DPS-a”, kazali su iz SNP-a.

Socijalistička narodna partija Crne Gore, poručuju, daje punu podršku gospodinu Jakovu Milatoviću u drugom krugu izbora za predsjednika države.

“Ova podrška je dio kontinuirane borbe SNP-a za bolju, napredniju i demokratskiju Crnu Goru. Podrška gospodinu Milatoviću i njegova pobjeda u drugom krugu predsjedničkih izbora značiće ostvarenje onih ciljeva za koje se SNP dosledno bori svih 25 godina svog postojanja”, navodi se u saopštenju.

Ističu da, njihova podrška Jakovu Milatoviću znači i da će Crna Gora dobiti novog predsjednika koji će dostojno obavljati tu funkciju.

“Sa našim saveznicima nastavljamo i posvećenu borbu protiv organizovanog kriminala i mafije, podizanju životnog standarda građana daljem osnaživanju vladavine prava i demokratije u Crnoj Gori”, zaključuju u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
MILO iz BERANA
Gost
MILO iz BERANA

SNP , URA ,CIVIS, PRAVA … Svi koliko ih ima mogu stati na ,, Vasilija i 30-ti avgust ”

Objektivno
Gost
Objektivno

Zar ovi jos postoje?

Loš
Gost
Loš

Hahahahah.I.što ćete sada?Da pobijedite Đukanovića,ali narod od toga ne živi.Uvaliki ste zemlju u velike probleme koji neće proći sami od sebe.

Željka
Gost
Željka

Šta je to snp?

Buki
Gost
Buki

Ispade sad svi glasali evropu sad 20 god ,situacija je drugačija samo se glasaci preleceli kod evrope sad ,vidjeli ko ce pobijedit i onda se prilijepili radi privilegija.

oooo
Gost
oooo

Ovi opet po starom. Sacekaju da vide sanse pojedinaca ili stranaka, zavisno od izbora, i onda nakon toga po navici podrze onoga koji ima sanse d im udijeli po neku fotelju.

, , ,
Gost
, , ,

Dno od stranke sa koje god strane okreneš.

Milica
Gost
Milica

koliko ima glasača SNP??? Zajedno sa URO-om 2,2 %

Kika
Gost
Kika

Podržali ste vi i mandića 🤣🤣🤣🤣🤣

Kotor🇲🇪
Gost
Kotor🇲🇪

Kolko imate glasaca tranekt vasilije?😂😂😂

Send this to a friend