Politika

SNP poručuje DPS-u da ih ostave na miru sa lažima i napadima

Socijalistička narodna partija poručila je DPS-u da se bavi prošlošću i da ih ostave na miru.

Kako ističu, iz ove partije će se samo baviti budućnošću.

“Prestanite sa lažima i napadima. Znamo da vam upravo mi najviše smetamo, jer smo svjedoci vaše licemjerne i promašene politike”, navode iz SNP-a.

Prema njihovim riječima, DPS i ovih dana u svom maniru ubjeđuje građane da su drugi krivi za sve njihove neuspjehe-nezaposlenost, zatvorene fabrike, dugove, građane koji jedva preživljavaju i siromaštvo koje je na svakom koraku.

“Umjesto da prihvate odgovornost za ono što su uradili, oni napadaju nas koji radimo vrijedno, imamo program i brinemo o svim građanima Crne Gore. Borimo se za više radnih mjesta, za budućnost i kvalitetniji život svih građana.  Vaša vlast i ostalih satelit- partija je dovela do toga da nam je otišlo dvostruko višе školovanih mladih ljudi nеgo što jе otišlo u pеriodu ratova. To je vaša politika, politika besperspektivnosti. Građani znaju šta je istina, a šta prevara. SNP će iz dana u dan jačati a naši konkretni odgovori, otjelotvoreni u principijelnoj političkoj borbi i djelima, će vas itekako zaboljeti”, poručuju iz SNP-a.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
NikolaPg
Gost
NikolaPg

Pa strašno više šta priča Dps i. Kao da narod ima amneziju

Savo
Gost
Savo

Ne znam da je DPS ikada govorio istinu.. navikao je narod na njih i njihove lazi..

Dana
Gost
Dana

E slazem se da gradjani znaju sta je istina a sta je prevara. Otuda i tolika podrska i povjerenje pruzeno DPS-u.

Rejna
Gost
Rejna

Vasoj partiji nema mjesta u savremenoj, SAMOSTALNOJ Crnoj Gori koju ne priznajete !

Ina
Gost
Ina

Ima, ima, Crna Gora je nasa drzava, isto koliko i vasa. To sto smo bili za zajednicu sa Srbijom ne znaci da smo protiv svoje drzave. Ne podmecite!

Sorela
Gost
Sorela

Da li je moguce da se vi i dalje trudite da nekome dokazete da ste bitni, a Aljeksa vas je napustio.. i on vas je napustio, pa zamislite onda koliko vrijedite!

Send this to a friend