Politika

SNP: Kvoruma je bilo, nekome smeta jaka SNP

Socijalistička narodna partija Crne Gore od 13. avgusta ima novog predsjednika, izabranog na Osmom kongresu, a od prije nekoliko dana i partijske organe i rukovodstvo, izabrane po Statutu partije, najvišem partijskom aktu, a spekulacije kojima se ovih dana neki bave po medijima, nisu dobronamjerne i ne donose dobro SNP-u, već nekim drugim krugovima kojima jaka SNP smeta od poodavno, kazali su iz ove partije.

SNP ističe da postoji samo jedna istina – kvoruma za donošenje odluka je bilo, partijski organi i rukovodstvo su izabarani na legalan i legitiman način i nije bilo nikakvog revanšizma.

“U prilog tome ide i činjenica da su na radna mjesta, sjutradan po održavanju sjednice Glavnog odbora, došli uredno i zaposleni koji su članovi Glavnog odbora a koji nisu ispoštovali Partiju i prisustvovali sjednici GO”, navode iz SNP-a.

Takođe, kako kažu, oni koji nisu dobronamjerni znaju da su ovih dana na veoma odgovorna mjesta u Partiji postavljeni ljudi koji su na Kongresu veoma zdušno podržavali druge kandidate.

“I to im niko nije uzeo za zlo. Niko im ništa nije prigovarao. Oni jesu, ali kao i njihovi istomišljenici, bez argumenata i činjenica.
Sve su to unutarpartijske stvari ali s obzirom na važnost SNP, nekad najjače opozicione partije i faktora bez kojeg ne može crnogorska politička scena, mediji su puni informacija iz tzv.dobro obaviještenih izvora kojima se direktno nanosi šteta Partiji”, Smatraju u ovoj partiji.

Ovim putem, pozivaju medije “da izuzmu iz svojih senzacionalističkih vijesti i napisa SNP bez prethodne potvrde onoga što su dobili kao informaciju od “dobro obaviještenog izvora”.

Po Zakonu o informisanju, podsjećaju, ne može se objaviti ništa bez prethodno provjerene i potvrđene informacije.

“Tražimo da to bude ubuduće praksa kada je SNP u pitanju, jer su vam, gospodo novinari, Medijski centar i portparol SNP uvijek dostupni”, poručuju na kraju.

B.M

 

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
slobo
Gost
slobo

Slavice ne pisi glupoati.U salu je bilo 62 clana GO.Napustila Jovanovicka i ostalo nas 61.Bas lijep kvorum.Od 127 clano a GO.

Milica
Gost
Milica

Neće moći! Neće im proći! SNP je jača od bilo kog pojedinca.

Todo
Gost
Todo

Neki se sluze svim prljavim sredstvima,ali ne vrijedi!SNP samo hrabro naprijed!

Send this to a friend