Politika

SNP: Sramno prisustvo Mašulovića u Kninu

Socijalistička naroda partija najoštrije osuđuje prisustvo predstavnika zvanične Crne Gore pukovnika Ivana Mašulovića na proslavi “Oluje “u Kninu.

“Ovaj čin ne služi na čast ni onome ko je tamo bio, niti onome ko ga je tamo poslao. Ćutanje Vlade i Ministarstva odbrane jasno potvrđuje tezu da su krivi stoprocentno i da za ovakav neodgovorni čin nema opravdanja. Slaviti progon 250 hiljada srpskih civila i to u gradu iz koga je protjerano svo stanovništvo i to pod očiglednim nacističkim obilježjima iz Drugog svjetskog rata, može samo onaj ko je u svojoj bahatosti izgubio kompas i koji više nema osjećaj realnosti”, navode u SNP-u.

Kako su istakli, svako ko ima savjest će reći da ubijeni, nedužni civili, popaljene kuće i imanja, nisu, nažalost, povod za slavlja.

“Mašulovića su tamo poslali oni koji su slali na stotine crnogorskih mladića da ginu po Hrvatskoj a sada zajedno slave sa onima koje su nazivali ustašama i fašistima i zbog kojih su zamrzeli čak i šah”, kazali su u ovoj partiji.

Podsjećaju da se u Crnoj Gori još nalaze brojne izbjeglice iz Hrvatske i drugih ratom zahvaćenih područja bivše Jugoslavije, koji do današnjeg dana  trpe posledice “Oluje”.

“Država i crnogorske opštine, kao i međunarodne institucije, pokušavaju da im pomognu, da nakon toliko godina steknu krov nad glavom, izgubljen u “Oluji”. S druge strane, imamo pukovnika crnogorske vojske koji ide na proslavu progona 250.000 Srba sa svojih vjekovnih ognjišta, bez znanja Skupštine i naroda. Sramno i za svaku osudu. Konsekvence se nakon ovoga moraju podnijeti. I one moraju obuhvatiti svakog sa čijim je znanjem to urađeno”, zaključuju u SNP-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hete
Gost
Hete

Hhaha, kasnite čitav dan

Anonimus
Gost
Anonimus

Jesu li ovo oni što su slali ljude na Dubrovnik, a nisu se izvinuli. DPS iako nije moja opcija, se izvinio. Ljudski. A vi?

Medovina
Gost
Medovina

Lako je vama osuđivati, snažna ste partija sa dva poslanika, koji su samo na papiru vaši.Tako što gođ kažete možete reći: puj pike, ne važi.

Ceca
Gost
Ceca

Treba slaviti poraze agresora svuda pa i Hrvatsku. Posto je na djelu pokusaj prekrajanja istorije sad ispade da jedino vazno sto se veliki broj srba iz Hrvatske a po naredbi njihovih vodja povukao i napustio je. Tacno bilo je i zlocina ali kako zaboraviti visegodisnju srpsku okupaciju djelova Hrvatske u pokusaju stvaranja velike drzave i desetine hiljade mrtvih i razrusenih… Više »

popSTOP
Gost
popSTOP

Nijesu protjerani, sami pobjegli, to im je u navici, śjetite se veličanstvenog Crnogorskog boja na Mojkovcu, dok su Crnogorci ginuli, srbi pobjegoše.

Luminus
Gost
Luminus

Da, slali ste Crnogorsku mladost u smrt ali budite do kraja iskreni kad dajete saopštenja i priznajte to, zatražite oprost od porodica žrtava jer Crnoj Gori prijeko treba katarza.

Wilkins
Gost
Wilkins

A slavili biste 1918 ? Kako da ne.

Razocarani
Gost
Razocarani

Da smo Drzava,a nijesmo,vec danas bi Boskovic ( koji je zalutao na mjesto Ministra )i cjelokupna ,,Vlada ,,pofnijela ostavku
Ali d ljudi loji su bili sposobni OVO da naorave,ne mogu se ovekivati nikakvi MORALNI potezi
Sramota Crne Gore,Sramota do neba.Istorijska sramota
.

Anonimus
Gost
Anonimus

Ajde opismeni se, pa objavljuj…

El komadante
Gost
El komadante

Razocarani,razocarao si me svojom nepismenošću.

Libero
Gost
Libero

I vi ste sa njima bili i slali tudju djecu tu ste isti jedino sto ste vi ostali da bastinite cetnicku ideologiju. Vjerovatno ce te i slavit podgoricku skupstinu koja je bila povod za ubijanje neduznih crnogoraca

xyz
Gost
xyz

Dje ste pocetkom devedesetih bili Snpeovci da dignete glas i izadjete iz Dpsa ? ! ? Izasli ste kad Vam Milo nije dao procenat i sad ste protiv njega.

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Kad bude iz snp-a onda mozete kritikovat i odredjivati dje ce ic… ovako, svoga posla!?

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Masulovic cestitam.. Crnogorski Soldat je vrhunski Patriot..

Miro
Gost
Miro

Vece sramote nema nego ne priznavati zastavu i himnu u drzavi u kojoj zivite u Pluzinama gdje vladate,a sto vas briga dali je ko prisustovao ili ne na proslavi u tudoj zemlji.m

Send this to a friend