Politika

SNP: Trudićemo se da otklonimo nedostatke uočene tokom lokalnih izbora

ilustracija

Glavni odbor Socijalističke narodne partije na današnjoj sjednici konstatovao je da je u Plužinama ostvaren fantastičan  izborni rezultat, baš kao i onaj na izborima u Beranama.

Iz SNP ističu da rezultati u ostalim gradovima, po ocjeni Glavnog odbora, nisu zadovoljavajući i odborničke liste u tim gradovima su trebale ostvariti mnogo bolji rezultat.

“SNP će u narednom periodu nastojati da otkloni nedostatke koju su uočeni prilikom ovih lokalnih izbora, ali će se, takođe, truditi da napravi niz mjera koje će širiti korpus glasača SNP u budućem periodu, kako bi sa realnim životnim temama, odnosno onim bitnim stvarima koje život znače, ohrabrila apstinente i dala nadu građanima da su promjene moguće”, saopšteno je iz ove stranke.

Na sjednici GO konstatovane su, kako dodaju,  i neke objektivne okolnosti koje su uticale na ovakav rezultat, a tiču se neiskrenog odnosa unutar opozicionih struktura, pokušaja destbilizacije SNP iz dijela onih koji su mu nekada pripadali, ali i učestalog nadgornjavanja  ko je jači u opoziciji.

“GO je donio odluku o održavanju izbornih konferencija u gradovima u kojima to do sada nije dovršeno i u kojima su formirani privremeni odbori. U pitanju su Mojkovac, Kolašin, Danilovgrad, Cetinje, Žabljak i Bar. Imenovan je i privremeni odbor SNP Budva koji broji 21 člana, a za predsjednika privremenog odbora imenovan je Krsto Rađenović”, navode oni.

GO SNP je formirao radnu grupu koju čine članovi Predsejdništva i predsjednici novoformiranih opštinskih odbora koja će raditi na novoj strategiji SNP CG.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Uros
Gost
Uros

Svako ko ne radi odgovorno i nema rezultate svog rada treba ga smijeniti i dovesti nekoga sposobnijeg.

Ja@
Gost
Ja@

samo neka se pravi cistka, ima ljudi koji hoce da rade.

Bosko iz Berana
Gost
Bosko iz Berana

Proleteri svih zemalja ujedinite se ! Pozivam sve Snp-ovske partije koje su nastale od Snp da se ujedine i da nastave da lazu jos 30 godina ! Zivio M8loo kralj

Banjo
Gost
Banjo

Svako zlo iz snp-a

Nikola
Gost
Nikola

Uvijek je neko drugi kriv…prionite na posao,
zasucite rukave i radite nesto, pa ce biti i rrzultata.

Jovan
Gost
Jovan

ne cijepajte se vise,dosta nam je vise partija od jednih te istih.

Send this to a friend