Politika

SNP: Umjesto da prihvati poraz, Đukanović prijeti odmetanjem u šume

ilustracija

Najnovija izjava odlazećeg predsjednika Crne Gore još jednom je dolila ulje na i onako prejaku vatru podjela i nesporazuma u našoj državi, saopštili su iz Socijalističke narodne partije.

<<<Đukanović: Crnu Goru ćemo braniti svim sredstvima, Amfilohiju nećemo dati da gradi na Cetinju<<<

“Umjesto da dostojanstveno prihvati poraz svoje partije na nedavno održanim parlamentarnim izborima, Đukanović nastavlja da prijeti, i to sada odmetanjem u šume i gerilskom borbom sa umišljenim neprijateljem. Ovakvi njegovi nastupi su plod čiste panike jer zna da je zajedno sa svojom familijom, prijateljima i kumovima, iza sebe ostavio sprženu zemlju, odnosno uništenu ekonomiju”, dodaju iz ove stranke.

U SNP-u su uvjereni da je predsjednik DPS-a definitivno izgubio politički, ali i svaki drugi kompas i u svojoj obnevidjelosti propušta da shvati da su se desile mirne promjene koje je narod toliko dugo čekao.

“Milo Đukanović nema ni najmanje pravo da te promjene sprečava i dovodi u pitanje i to mu se neće ni dozvoliti. SNP CG će nastaviti da se zalaže za istinsku državu vladavine prava i poštovanja ljudskih prava, u kojoj će svaki građanin biti uvažen član društva. Vrijeme despotije i tiranije jednog čovjeka je prošlo i biće bolje za sve da se Đukanović što prije navikne na to”, ističu oni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Majkl1
Gost
Majkl1

Evo se javlja SNP, samo ne znamo ko, da nisu priljepak DF-a, ne bi ni kombi mogli napuniti. Koliko dobro shvataju politiku ,govori činjenica da su iz cijelog intervjua ,u kojem je jasno rečeno da DPS prihvata rezultate izbora, prelazi u opoziciju i nastavlja svoje djelovanje kroz rad u parlamentu. Oni iz svega izvukose rečenicu, branićemo Crnu Goru i iz… Više »

Primorac
Gost
Primorac

Treba dat taj zakon na referendum, pa što narod odluči!

Blok 5
Gost
Blok 5

Priznao je i cestitao! To vi za 30godina nikad nijeste uradili. A vi ne znate sto cete sami sa sobom. Sastavite tu vladu i radite , no izgleda da ne umijete a bogomi ste i streknuli. Dajte ta vasa obecanja o vecim platama, penzijama, naknadama za majke…. Ali ce biti da ste se salili. Dje je ona majka mimo majki… Više »

Deni
Gost
Deni

Sta ovo svi bitni …kuku…oni Predsjedniku kazu da prijeti kad govori da nece dati nasu zemlju?

Ogorceni
Gost
Ogorceni

Nikad vise 1918
Iz sume iz zgrada iz kuca.
Mala je svaka cjena, za Slobodu i Cast Crne Gore.
Nema sanse da nam prekrajate istoriju.

drago 1
Gost
drago 1

milo je sasvim u redu, taj poraz je prihvatio. ali, fino kaze, a vi izvrcete pricu da na teoktatsku, cetnicku i jednoumnu ili jrdnonacionalnu i zavedenu velikosrpsku drzavu nece pristat kao i vecina c. gorskih gtadjana. hocemo drzavu evropskih stsndatda- vrijednosti. hocemo evroatlantsku c.g. a ne neku dje ce se pitat neke kukavne drzave i narodi koje niko u svijet… Više »

Niksic
Gost
Niksic

Naravno u sumo Joko zv Patika vi ste iz sume dosli pa naravno mi moramo u sumu ali malo ste se zeznuli,posrbice,sve ce ovo doci na svoje mjesto i sve ce te platiti za svoju izdaju,vasa partija koja je s Momirom i njegovim kukavickim potpisom unistio SFRJ i poceo veliki cetnicki rat za veliku srbiju(sve pisem malim slovom) napravljwni genocid… Više »

Commentator
Gost
Commentator

Vala ćemo i u šume ako treba, ali posrbljavat nas nećete, to vam je sigurno

Laki
Gost
Laki

Ako nas odvedete u Evropu,super,ali ako krene posrbljavanje,rušenje mauzoleja ,i slične stvari koje pominje vaš vođa,Amfilohije,tu ćete biti zaustavljeni

Uroš
Gost
Uroš

Ko je SNP da dijeli lekcije?

Johnny
Gost
Johnny

Vas i slične partije na ovom prostoru jedino ujedinjuje nevjerovatna mrznja prema Djukanovicu, a mnoge je od vas i sujeta obuzela gdje bi samo da se dokopate vlasti ia onda ne bi bilo vecih crnogorskih patriota od vas, e ne moze tako uvijek ste pravili greske i sad vas ne bi bilo da se niste utopili u Koaliciju za buducnost.

Milo
Gost
Milo

Dzoniiiiiiiiiiii

Ida
Gost
Ida

Mi hoćemo u Evropu, nećemo u šumu. Ko hoće, eto mu šume. Kad poraste, jer ju je Brković posjekao.

gangrena
Gost
gangrena

pa on jeste prihvatio poraz. a prijetnja sumom nema veze sa porazom ili pobjedom,nego se tumaci: “ako ne budete dobri,slijedi vam institucionalni rat,a ako treba,onda i oruzani,,. i sve se svodi na ,,ako,,

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Dokaz da je Milo u pravu je upravo objavljena izjava Vulina, srpskog ministra vojnog
– svi Srbi u jednoj drzavi a ostali kako vam bude. Sta se ovi SNP snebiva kada zna da im je zajedno sa DF-om glavni cilj

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Najbolje bi bilo mirnim putem da se kantonizuje Crna Gora kao gradanska po ustavu da bi oslikavala to sto pise u njemu nesto kao Svajcarska samo su tamo tri naroda u tri kantona a u CG bi bili cetiri kantona za Crnogorce, Srbe, Bosnjake i Albance za Hrvate eventalno neka samouprava posto ih na zalost nema dovoljno

Johnny
Gost
Johnny

Moze Vulin otuda pricat sto hoce ali kad dodje u CG sigurno ne bi tako nesto rekao.

Montenegro
Gost
Montenegro

Sto bi Djukanovic prihvatao poraz kada nije porazen?Od koga porazen? Predsjednik je Crne Gore,dps partija sa najvise glasova na izborima,ako je to poraz sta nazivate pobjedom?Mozda mislite da je to sto je opzicija takva kakva je,na zalost,sa jednim mandatom vise,pobjednik.Zivite u zabludi i to velikoj,a to sto je Milo izjavio samo je bilo metaforicno.Sta ste vi pricali,proklinjali,kleli u nazad samo… Više »

marius
Gost
marius

Vas je izgleda Becic unaprijedio u njihovog potparola. Ono po cemu su bili oni do sad prepoznatljivi izgleda da je vama prepustio. Dobro vam ide. Svakodnevno ne zabavljate. A sto se tice Mila, nije on prijetio, no je reka sto je moguce da se desi ,ako krenete da urusavate temelje CRNE GORE .

Milena
Gost
Milena

Pravdoljupci,kao da ih neznamo.,najbolje je kad nista ne kazete,ako vas URA napusti ,onda nijeste pobjedili,jel tako.

Milo
Gost
Milo

Ako ura ostane onda niste VI pobijedili jel tako 😉

Njegoš
Gost
Njegoš

Kakav poraz, DPS 30 mandata, sljedeći 10, vas 27 partija te ste zajedno ne računaj no pojedinačno, snp 2 mandata 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

jedan je MILO
Gost
jedan je MILO

Djukanovic je prihvatio poraz, i znate vi dobro sta je on mislio kad je to rekao!! no vi ne mozete da se zadovoljite samo pobjedom vec bi i nesto vise, vi bi da mijenjate sad mnoge stvari ali kad bi mogli da pozurite ovo do popisa, vas ne interesuje ekonomija i prosperitet gradjana, vi bi da posrbljavate!! jer vi nemate… Više »

Nina
Gost
Nina

Ovi u delirijumu od slavlja zbog prvih “regularnih”izbora😂 Priznaj poraz,priznaj poraz!Znate li vi ista drugo rec ,posrnula,zaboravljena,nebitna stranko!Kmee

zoran
Gost
zoran

Pa nije Milo placko kao vi 30 god placete

Sale
Gost
Sale

Ne izvlacite iz konteksta,znati vi odlicno sto je rekao i znate odlicno od cega se Crna Gora branila upravo iz sume.Priznao je poraz jos prvu noc sto vi nikad niste i ako ste svaki put ubjedljivo porazeni.Ako realno sagledate situaciju i zagrebete malo dublje i sad ste porazeni.Pazite sta radite jer vas posmatramo upravo iz te,,sume”😉

Darun
Gost
Darun

O Crna goro oooo pasja zemljo……..dokle si dogurala kad o demokratiji prica snp.

Jovana
Gost
Jovana

Ne lazite nebitni vrlo jasno je vise puta priznao poraz. Ono o sumi vas zulja jer to znaci da ako krenete da pustate da nas porobljavaju boricemo se i izboriti za nasu drzavu. Vidite li kakve smo poruke jutros dobili od Dacica i Vulina. Milo je sve u pravu to oni potvrdjuju kakvi su im ciljevi i zato bolje ni… Više »

Malcolm X
Gost
Malcolm X

Dosta vise! Prihvatio je dostojanstvenije nego svi vi zajdeno za ovih 30 godina. Daj, budimo bar malo realni. Ne mozemo ovako naprijed.

Ljiljana
Gost
Ljiljana

Ahahaaaa…Naravno da nije tako rekao, ali ok – bas ce tako i biti ako ustreba.

Zetska brigada
Gost
Zetska brigada

Aj Ljiljo spremi gibanicu i pripazi na đecu

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Pokušajte prodat crnu goru,pa će te viđet crnogorski izrodi,viđeće te da nas bez razloga ne zovu”spartanci”!!!

Nikola
Gost
Nikola

Hahahaa

Bozidar
Gost
Bozidar

Pa Crna Gora je već odavno prodana malo si zakasnio ajde ti fino vrati se na spavanje i ne nerviraj se biće onako kako neko drugi kaže baš tebe i takve će neko za nešto pitat.

Send this to a friend