Politika

SNP: Žalimo zbog opozicionog nejedinstva u Kotoru, DPS devastirao grad

Opštinski odbor SNP Kotor izražava žaljenje zbog opozicionog nejedinstva  koje je danas demonstrirano a povodom današnje sjednice SO Kotor, na kojoj je sa mjesta predsjednika razriješen Vladimir Jokić.

<<<Smijenjen Vladimir Jokić>>>

“Kotor je grad koji je potpuno devastiran od strane bivše vlasti, predvođene DPS-om, i stoga se ne smije prepustiti ponovo njima na upravljanje”, navode u SNP-u.

OO SNP Kotor saopštava da Aleksandra Sindik, Mićo Dobriša i Milorad Vukšić, nisu više članovi SNP i ne mogu se predstavljati odbornicima SNP jer su odlukom opštinskog odbora isključeni iz partije.

“Oni su, praktično, sami sebe isključili, jer su po Statutu partije bili dužni da podnose izvještaj o radu, nisu održavali sjednice kluba a  nisu htjeli ni da prisustvuju sjednicama Izvršnog i opštinskog odbora SNP Kotor”, zaključuju u SNP-u.

<<<Odbornici SNP-a neće prisustvovati sjednici u Kotoru>>>

SNP je reagovao nakon što je jutros Baćo Ivanović poručio da Odbornici SNP-a Milorad Vukšić, Mićo Dobriša i Aleksandra Sindik neće prisustvovati današnjoj sjednici Skupštine opštine Kotor na čijem je dnevnom redu je smjena predsjednika opštine Vladimira Jokića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

ovi od gospođe Jonice u Kotor ne smiju nogom kročiti više no u Dubrovnik…

Mojsije
Gost
Mojsije

Sta je to dobroga uradila SNP?Sta je losek uradila?Previse.

Opa bate...
Gost
Opa bate...

Je li SNP još u registru političkih partija i nevladinih organizacija?!

Fileopg
Gost
Fileopg

koji ste Joničini ili Jokovićevi daj napravite neke kravate bedževe ili kapice da vas prepoznamo. .

18+
Gost
18+

Smjenise vam politickog hibrida Demokrate, prvo u BD pa u KO. Zalud ste staru partiju pripremili za gasenje, ni nova nema perspektivu.

Svašta
Gost
Svašta

Kakav sad DPS?!

Cudo neviđeno
Gost
Cudo neviđeno

I kad nema DPS, DPS je kriv za njihove svađe oko para! Kao sto je Srbima Milosecic kriv i dan danas a mrtav je evo 13 god. Najlakše je na drugoga sve svalit!

Send this to a friend