Politika

Šoć: Zgadili su mi se profesionalni i Srbi i Crnogorci

Šoć, foto: Dan

Nekadašnji ministar pravde, sada advokat i član ekspertskog tima Mitropolije crnogorsko-primorske Dragan Šoć izjavio je da su mu se profesionalni Srbi i profesionalni Crnogorci prilično zgadili jer su u stvari neprijatelji, prenosi Dan.

“Svako ko afirmiše i brani Crnu Goru na antisrpskim osnovama je rođeni brat onog ko afirmiše i brani srpstvo na pozicijama anticrnogorstva”, rekao je Šoć televiziji N1.

Prema njegovim navodima, najbolja pomoć bi bila da se shvati da je Crna Gora nezavisna država i da su Srbi i Crnogorci jedan narod. Govoreći o porukama iz Beograda, Šoć je rekao da je pravo patrijarha (Irineja) kao prvog čovjeka Crkve da iskaže svoju brigu za svaki dio Crkve, i to ne smije niko da ospori.

“Druge intervencije ništa ne pomažu i gledam ih kao političku igru koja treba da posluži za izbore. Neko će tamo da bude ekskluzivni branitelj srpstva, a onda se ovaj ovdje pojavljuje kao ekskluzivni branitelj crnogorstva i Crne Gore”, smatra Šoć.

Naglasio je da će litija svakako biti ako se u međuvremenu ne postigne dogovor o izmjenama spornih odredaba zakona, uz napomenu da očekuju da se Vlada izjasni o pozivu koji je upućen od Episkopskog savjeta. Rekao je i da sporni zakon uvodi pretpostavku svojine u korist države, a primorava Mitropoliju i druge eparhije da dokazuju da su vlasnici, odnosno, da su to na legalan način stekli sa presjekom 1918. godine.

“To nije Zakon o slobodi vjeroispovijesti nego zakon o legalizaciji otimanja crkava i manastira”, smatra Šoć.

U suštini čitave priče, kaže on, jeste pokušaj da se pravoslavna crkva u Crnoj Gori stavi pod kontrolu partije na vlasti i Mila Đukanovića lično.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tajfun
Gost
Tajfun

Imate knjigu profesora Musovica iz NK,gdje je istrazivao DNK na ovim prostorim,samo stanovnici Pjevalna i Bijelog Polja imaju isti DNK kao stanovnici Srbije,ostali stanovnici CG imaju isti DNK kao Dalmatinci,Hercegovci i Albanci.Toliko da su Srbi i Crnogorci jedan narod.

Individua
Gost
Individua

A ču majstora, DNK. Ajde brate produzu, jos ces rec da je u vjera u dnk upisana…

Milos
Gost
Milos

Zasto pricate napamet . .,Covjek prica istinu . Dobro znam da potice iz ugledne porodice . .A mi poneki ne zelimo da vidimo sami sebe . .kakvi smo . . .

Micoli moraca
Gost
Micoli moraca

Alo slazem se sa tobom , svaki ultra crnogorac ili srbin su najveci nacionalisti i to ne vodi u dobre odnose i konverzaciju ….

Kantar
Gost
Kantar

A referendum upaljace i kisobrane i spot od 100e ste ulozili, koliko je novca dijaspora dala, donacije ogromne, sanjate li te ljude sto su od plata slali da pomognu za zajednicku drzavu, a vi ste donijeli nezavisnost Cg hvala vam. I povukli se, da ste bez centa izgubili jos bi ste bili na scenu piliticku ovako nokat u ledinu.

HR8
Gost
HR8

Kako mislis jedan smo narod? Mislis svi smo Crnogorci? Reci im to u Srbiji.

Individua
Gost
Individua

Njih brani Brnabicka.

marius
Gost
marius

Nekad je pametnije nista ne zborit. More bit da bi neko pomislio da bi ima cesa pametna od tebe cut. Ovako ,posle ove tvoje besjede,mrka kapa Dragane.

Vojo
Gost
Vojo

Stao sam kod “Srbi i Crnogorci su jedan narod”…

CEKLINJANIN
Gost
CEKLINJANIN

Vise imate iskustva u lazima i podmecanjima, ooo srbi..Dobrica vas je dobro opisao.

CEKLINJANIN
Gost
CEKLINJANIN

Dodacu i sledece: dok je Risto vjesao Crnogorce rijecima..gos.Dragane, Vas brat je Crnogorac i to znaju svi sa Dubove a i mi iz Stare CG..razmislite malo, bili ste Ministar Pravde..persiram Vas jer postujem vaseg oca, brata. Ili mislite da se nepomenikove rijeci ne odnose na vaseg brata..

CEKLINJANIN
Gost
CEKLINJANIN

…da se ispravim, postovao sam vaseg oca i postovacu ga, rado cu ga se sjecati..

Nije bitno ime
Gost
Nije bitno ime

Gdje vam bi srbovanje tokom SFRJ navodni Srbi? I vi ste profesionalni.

Joveta
Gost
Joveta

Gospodine Soc ,posto smo i ja i vi sa Dubove a vi vasim komentarom kazete da je to jedan narod,je li hocete da kazete da mi ne postojimo,u vasoj famuliji se jedino vi tako osjecate,da ne pricamo o Dubovi i Ljubotinju!Dobro znate da je Mitropolija 1918 oteta i stavljena pod kontrolom SPC i vi imate obraza da budete njihov advokat,pa… Više »

CEKLINJANIN
Gost
CEKLINJANIN

Potvrdjujem tvoje rijeci..znam ko mu je bio otac, veliki gospodin! Znam mu i brata, koji je Crnogorac a ko mi ne vjeruje, lako se moze raspitati..

Mila B
Gost
Mila B

Ti imaš najmanjeprava da pričaš četnik koji samo trči za parama ajde ušuti sramoto i za sebe i za familiju

MINA
Gost
MINA

Tacno,sazeto iznijet stav,koji ne podrzavaju ,samo,sovinisti,sa jedne i druge strane.Pametni i normalni ljude shvataju da je Soc u pravu,kao,sto je ,uvijek ,bio.Starocrnogorac ,zna dobro,ko je i sto je i nikad se nije odrekao svoje istorije i porijekla.Svi znamo,ko to jeste,i koje je nekada mrzio sahovnicu i bio srbin ,a sada je sve suprotno od toga.Mnogi,koji su dobili neke benefite od… Više »

CEKLINJANIN
Gost
CEKLINJANIN

Mina, ako tako gledas na njega kako se deklarise, moras znati da je njegov rodjeni brat Crnogorac! On je jedan od endema u svojem kraju da je Srbin i u svome plemenu. Znaci li to da je on najstariji i da zna najbolje? E svasta od tebe..samo za novac se ovako prica.

Jež
Gost
Jež

Šoć i družina zgadili su se biračima….tako da nekad vodeća opoziciona stranka od kada je pala u njegove ruke, nije mogla ni cenzus proći.
I sad, kao advokat- brani pofesionalno srpstvo uz debelu nadoknadu.

profit
Gost
profit

Citava narodna stranka se raspala kada je izlglasan zakon da dva mandata u parlamentu nose penziju od eur1300, ovaj cinik je jedan od
njih. toliko za inf.

Boris
Gost
Boris

E jesu vala evo moram vikat sa prozora ili po ulici da bi mora nekome dokazati ko sam , za mene je to poltronizam.

Lovcenac
Gost
Lovcenac

E moj plemenice Soc, vjerovatno si jedini Ljubotinjanin koji nije crnogorac.

Joveta
Gost
Joveta

Pravo u centar!

Joveta
Gost
Joveta

I u svoju familliju i na Ljubotinj,ali je dobar covjek,njegovi politicki stavovi mi se ne svidjaju!

kako da ne
Gost
kako da ne

Pogledaj mu malo u oči: ako je on dobar čovjek da ja spalim diplomu psihologa. Sem toga, sve što nauka zna o Crnogorcima svodi se na to da su Crnogorci poseban narod, sa potpuno zasebnim senzibilitetom.

Vojo
Gost
Vojo

Ti si pravi profesionalac ides tamo dje su pare ministar u vladi dps a sad pri crkvi bravo Sole ali ako mozes da ne pricas nista poklopi se usima i uzimaj pare

Pekar
Gost
Pekar

Kako vam se onda ne zgadi Amfilohije gospodine Šoć dok je “vješa” Crnogorce o Vezirov most i govorio da su kopilad…a isti on nosi Crnogorski preznak u svom imenu. Nego stižu apanaže iz Beograda pa vam ništa sa te strane ne smeta

Aaaaaa
Gost
Aaaaaa

Pa, mozda i najnormalniji komentar nekoga ko pripada opoziciji. Najvise sto mozemo da ocekujemo od Srbina iz CG.

Cicko
Gost
Cicko

Jedan narod. Cetnicki snovi. U Srbiji ste te snove i ostvarili. Nestalo je stotine hiljada Crnogoraca. Drzava u kojoj zivis Dragane zove se Crna Gora. U ovoj Crnoj Gori zive Crnogorci. I nesto cetnika okupljenih oko cetnicke crkve i cetnickih partija.

Mila B
Gost
Mila B

E Cicko zdravo i veseo bio sve si pravo reka ovom četniku od glave do pete

Mipps
Gost
Mipps

CPC je registrovana kada je Šoć bio ministar pravda, a takođe ne zaboravljaju Srbi kako je dezertirao 1999. i pozivao da se ne ide u vojsku.

Marvo
Gost
Marvo

Kada si se usudio da individualno pravo svakog pojedinca uopstavas,onda si trebao pomenuti i Muslimane.Valjda su i oni isti narod.Svi ste vi ista demagoska ekipa.

alone
Gost
alone

A čuli mu priče, a on predvodio blok protiv nezavisne CG 2006. Ne smijemo biti Crnogorci u svojoj Crnoj Gori, je li tako? E pa malo morgen… Ovo je naša kuća, kuća svih odanih građana svojoj državi Crnoj Gori, a to što bi SPC da je stavi pod svoje šape, neće moći. Dalje ruke od Crne Gore, crnomantijaši!

Koding
Gost
Koding

I sve to kaže … Dragan Šoć ?!

Delboj
Gost
Delboj

A Gavrilovic moze da laje sto god? Je li? I Amfilohije Radovic? Jesu li ti se i oni zgadili? Oni su predvodnici toga sto si opisao. Ili o onima ko te placa samo najljepse. Znamo odavno da je vama iz Narodne stranke najmilija para.

Nebojša
Gost
Nebojša

Izvjesno vrijeme čitam ovaj portal i nisam pročitao realniji prikaz stanja u CG.Jos da dodam da sam skoro gledao emisiju u kojoj čovjek iz Plužina ili Plava govori kako je on Musliman a brat mu Bošnjak.To je sudbina naroda sa ovog prostora.

Piroska
Gost
Piroska

Gospodine Soc, vi kazete da su crnogorski i srpski narod jedno isto. A sto cemo sa onim Puskinovim ” Cernogorci sto takoj Bonaparta vaprasil?”. Sto cemo sa vjekovnom istorijom i kulturom crnogorskog naroda? Sto cemo sa vjekovnim postojanjem autokefalne crnogorske crkve? Sto cemo sa stotinama hiljda ljudi koji se osjecaju Crnogorcima? Da je Dimitrovgrad, Pirot, I taj granicni kraj pripao… Više »

Mile
Gost
Mile

Jesi lli ikad cuo za policentricne narode?

slanik
Gost
slanik

dobar naslov, kad ono u tekstu i šoć (stara crnogorska familija) profesionalni srbin : Jedan narod? NIKAD BILI A DAĆE BOG NIKDA, NIKAD I NEĆE BITI
ali mora da se sačuva članstvo u ekspertskom timu Mitropolije SPC

Zorz
Gost
Zorz

Nema logike da nemamo veze sa narodom iz okruzenja,koliko stara Hercegovina koliko je otuda naroda naselilo ove krajeve,Piva Niksic I ostali gradovi,mozda smo sleceli s marsa….

Bora Bora
Gost
Bora Bora

Dva naroda..Dvije vjere..Dva obraza..To je ziva istina..Soc mani se Dukljana..tvoje ne diramo ne diraj moje.

Rade007
Gost
Rade007

Jedan narod? Hahahaha klasična priča 🤣🤣

red pill
Gost
red pill

nije rekao da su crnogorci i srbijanci isti narod, vec crnogorci i srbi iz crne gore, stvar je licnog osjecaja i pogleda na istoriju…zato i danas imamo slucajeve u porodicama da se bukvalno dva brata rodjena razlicito izjasnjavaju, i niko normalan im nece objasnjavat kako njih dvojica nisu isti narod, to je valjda jasno…ovo je isto i kritika ka pojedinim… Više »

Bnjj
Gost
Bnjj

Bravo Šoć

NEka to
Gost
NEka to

Kako objasnit ovakvim intelegencijama da mi nismo isti narod niti možemo biti .Ti si se meni Šoć zgadio odavno pa te moramo gledat

Anonimous
Gost
Anonimous

Sminešno, ali pogledajmo čemu to… Pa bolja pozicija za njega, t.j. da izaberu njega umjesto onog Velibora za glavnog advokata…

Nije bitno ime
Gost
Nije bitno ime

E moj Šole svi ovi problemi samo zato što nije formirana JUGOSLOVENSKA NACIJA. Pa i nek je nova, nove su i italijanska i njemačka! Tek su iz druge polovine 19-og vijeka i jedna i druga.

Fakinerija
Gost
Fakinerija

Postojala je pa je uništiše veljesrbi

Potrci
Gost
Potrci

Veljesrbi je stvarali a unistili vi kompleksasi. Koja lobotomija Drezdenskih crvenih dzavolcica

Mongro
Gost
Mongro

Nešto ne znam da su nam preci nosili šajkače i skakutali moravac😂

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Тачно овако! Фалим те Боже да неко нормалан рече коју.

NEka to
Gost
NEka to

JA sam realan ,mi nismo braća niti ćemo ikad biti sa okupatorima braća

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Можеш ти и рођеног брата и родитеља да се одрекнеш и не мораш их сматрат својима али то се промијенити не може. Ја би лично волио да сам припадник Јапанског народа јер ми њихов рад и дисциплина пријају али сам Црногорац и као такав дио Српског народа и то и да хоћу промијенити не могу.

Tutankhamon
Gost
Tutankhamon

Ti si samo Crnogorac, ako si, pravoslavne vjere.

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Nijesu cak ni profesiinalni, nego partijski ! Ako im partije promijene program promijenise oni naciju prije svitanja ! Oni u stvari i ne znaju sto je nacija, za njih je to samo partijska knjizica !

Zeljko
Gost
Zeljko

Ovaj je na radiju CG toliko negativno govorio o nasoj drzavi kao da je iz Srbije a ne sa CT katastrofa od covjeka

Mongro
Gost
Mongro

Šoć! Zastranio si previše! Toboš braniš građansku državu CG a onda napominješ da smo isti narod😀 Nismo nikad bili i nećemo! Ti bi da zaboravimo da tvoja spc nikad nije postojala u CG do 1920. U koju su ti crkvu išli preci….a gosp. srbine, naravno ako su živjeli u CG?! U spc nijesu nikako mogli! I šta sad?! Da li… Više »

Mongro
Gost
Mongro

Mala ispravka! Kad kažem da nijesmo isti narod, mislio sam da domicilno stanovnistvo CG nikako nema srpske korjene, a da li crnogorski srbi su crnogorskog porijekla- DA! E tu se slažem sa Šoćom da smo isti narod!

Stabla
Gost
Stabla

Tih domicilnih bratstava po crnoj gori, nema ni stotinu, nema ni pedeset. U svaku nahiju ili pleme crnogorsko znali se i zna se i danas ko su domicilni ! Mali je to broj !

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Preko 75% Crne Gore ima pravoslavno srpske korijene!

Mongro
Gost
Mongro

Srpski korjeni, naravno onih čiji su preci naseljavali Srbiju u doba Otimanske imperije na tim prostorima- 400-500 godina: 35% turski geni! Onda u kasnijim periodima istorije Srbije, mora se priznati da su i Bugari ostavili nekoliko brazde na srpskoj livadi. Ne zaboravimo da je Vojvodina bila dugo pripadala Mađarima itd. itd. E vidiš, postoji jedan jedinstven slučaj u istoriji, a… Više »

JeliMoguceOvo
Gost
JeliMoguceOvo

‘To nije Zakon o slobodi vjeroispovijesti nego zakon o legalizaciji otimanja crkava i manastira’ Ovo moze da izjavi samo onaj koji se srbinom pise i smatra. Sve jasno. Licemjer

cetinje
Gost
cetinje

i mene .ZIVJELA NARODNA SLOGA

annonymous
Gost
annonymous

Bila jednom jedna koalicija, zvala se Narodna sloga. Koju godinu kasnije clanica te koalicije Narodna stranka ulazi u Vladu sa Milom, a stari dobri Slavko ispao mnogo naivan. Pametnome dosta.

Realan
Gost
Realan

Bar ti kao pravnik koji očigledno nisi bi trebao da znas da je sve to biznis nema tu crkve niti je iko u istoriji nekome oteo vjerski objekat. Crkva neće da plaća porez ima zemlju koju prodaje pravi hotele po Budvi pravi zgrade po Budvi i sto je to ako ne biznis . A narod koji ne umije da čita… Više »

Samo kažem...
Gost
Samo kažem...

I ti si se vala zgadio narodu…

Realan
Gost
Realan

Umjereno. Više umjerenosti bolje za CG.

Džikson
Gost
Džikson

Dragane izvini dali se sećaš 1999 kad je bilo bombardovanje kad si u skupštini kazo da nećeš dozvoliti da zbog srbije i njene politike gine narod crne gore. Ida nemože Srbija da raspolaže sa imovinom crne gore. Kad si iskreno govorio. Iznenadio si me jer sam te cijeni jao iskrenog političara i čoveka.

Tek tako
Gost
Tek tako

Kakav isluženi politicar. Sad oce da se ušalta preko crkve. Aj ti moj narodnjače mali veseljače.

Willow
Gost
Willow

Ovaj je nebitniji cak i od Danilovica. Ali, eto, ima nesto da izjavi za Dnevnik:)

Mlađo
Gost
Mlađo

Ovo je jedan jako pametan čovjek. Naravno da je “nebitan” za naše trenutne “političke elite”, jer su ga na vrijeme sklonili, da ih ne bi ugrozio.

SrbljiPlagijat
Gost
SrbljiPlagijat

A kad si uzeo pare od kupovine aviona, ništa onda, ne sjećaš se…

8484
Gost
8484

Malo bolje to ti pripogledaj Socu pa da si pesto puta advokat, udruzio si se sa Domicem da branis Srbijanske interese a nijesi neobrazovan, Srbi ako smo svi nijesmo Srbijanci pa da Beograd sa nama upravlja no smo CRNOGORCI N eka vrate sto je nase a ovodje u Crnoj Gori trebalo bi da je sve nase majstore od struke

Bajica Bodin
Gost
Bajica Bodin

Vidi brajane, ako kako kazes ” vrate sve nase”, stize nam samo iz Bgd oko 700000 Crnogoraca, mahom obrazovanih! Vidi ovako ti stoje stvari, ako vrate Petra Bozovica,Lubardu, Mila Lompara, Pekica, Danila Kisa, akademike, profesore,doktore, umjetnike….mnogo ih je za nabrajanje, ode ti i mnogi drugi brajane moj da čuvaš ovčice s čuvenim Brkovicima 🤣🤣🤣, a ruku na srce i pošteno… Više »

Milka
Gost
Milka

Petra Bozovica ne treba. Ti govoris o Beogrady velikom i proevropskom, centry Jugoslavije druze. A Danilo Kis je sin Jevreja i Crnogorke. I duzi ti je taj spisak druze, mnoooogo duzi.

mrkela
Gost
mrkela

Najbolje da su jedan narod i zovu srbi , najbolje jedna crkva i zove srpska i da se sa njom upravlja iz srbije . Ovo što priča ovaj čovjek je čisti FAŠIZAM !

Aca Palikuca
Gost
Aca Palikuca

Izgleda da se nijesi primica ogledalu skoro

Tinkulica
Gost
Tinkulica

Niko nece nista da otima,samo hocemo ono sto je nase a oteto je.Pitala bih te da je tebi neko oteo babovinu,djedovinu dali bi ti sjedio skrstenih ruku.Oteto 1918 vraceno 2020.

Lida
Gost
Lida

Crnogorci imaju pravo u svojoj drzavi isto kao i srbi u svojoj drzavi a drzava srba je Srbija.

Jeste
Gost
Jeste

Ne, to je fašističko gledište. Crna Gora je država svih njenih građana, dakle i Srba. Vi ste se opredijelili da ona bude građanska, pa prihvatite onda da i Srbi imaju ista prava kao nacionalni Crnogorci. Kako je u drugim državama, mene ne interesuje. Mene interesuje samo moja država, a ona je sad aparthejd prema jednom narodu

KN ⛈🚜
Gost
KN ⛈🚜

To sto te ne interesuje kako je u drugim drzavama ne cudi, obicno bandoglavi ljudi i ne vide dalje od sopstvene goozice. Sigurno si od onih sto pisu 4S po fasadama, lome klupe u parkovima i bacaju smece kroz prozor. Jer tebe drugi ne interesuju interesuje te samo da zagadis sve oko sebe svojim cetnickim fasizmom.

Milka
Gost
Milka

A ti onda samo slucajno advokat popovima? Volontiras?

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

A šta je crkva nego politička partija,ta tvoja priča je providna “brate srbine”!

Tip Top
Gost
Tip Top

Žali bože ko je bio ministar pravde u Crnu Goru da se čovjek prekrsti naopačke !!!!

Nije bitno ime
Gost
Nije bitno ime

DPS ga je izabrao tada!

Ac xxx
Gost
Ac xxx

Srbi i Crnogorci jedan narod , to da se shvati?? Zatim i jedna SPC, što bi jednom narodu 2 crkve? Sljedeće je “Što će jednom narodu 2 države? I svi problemi riješeni😄😄😄

Haris
Gost
Haris

Može, da budu svi Crnogorci, da bude jedna CPC, jedna država Crna Gora, jedna Crnogorska zastava, jedan Crnogorski jezik, jedno Crnogorsko pismo, glavni grad Cetinje,… ako neće srbi ete im srbije pa tamo nek srbuju, ođe nikad više. Nije ovo srpsko leglo, već junački MONTENEGRO!!!

Čudo jedno
Gost
Čudo jedno

Pitaj Arape što će im deset država. Pitaj Njemce što će im pet država. Pitaj Italijane što će im dvije i što će Francuzima tri. Pitaj anglosaksonce što će im sedam.

KN ⛈🚜
Gost
KN ⛈🚜

??! Au druze, kako ti dvojku dobi iz geografije kumim te bogom? Austrija je njemacka drzava? Belgija francuska drzava? Mucenice izvadi pasos kad ovo prodje otidji nedje dalje od Trebinja, ovo je sramota svih nas sto neko ovako zivi kao ti u 21. vijeku.

Milka
Gost
Milka

???????????? Ovo vec nije neznanje. Idi konsultuj se sa nekim.

Milka
Gost
Milka

Pa o tome se radi. Sustina price.

CrnoGorac
Gost
CrnoGorac

Najobrazovaniji crnogorski političar i najbolji poslanik kojeg je Crna Gora imala.

Tip Top
Gost
Tip Top

Kakvi su ostali nije mu ni tesko konkurencija nikakva !!!!

Shanana
Gost
Shanana

Zaboravio si jos da dodaš da je i najljepši 😂😂😂

Rvz
Gost
Rvz

Čak i da si u pravu on nije prijatelj Crne Gore pa mu svo znanje dzabe.

Igor
Gost
Igor

Prestanite vise advokate sa tim ‘isti narod’ Nikakve veze nema moj djed iz Pipera sa pirocancima leskovcanima ili vranjancima osim sto smo pravoslavci.

Rvz
Gost
Rvz

U pravu si. Po njihivoj logici mogli bi svi biti i Rusi .

meli
Gost
meli

Baš me nasmija ovaj Šoć koji je u javnost uplivao kao superprofesionalac. Ili se možda ne sjeća šta je izjavljivao na početku profesionalne karijere.

K'o ti
Gost
K'o ti

Ima goreg- profesionalni izdajnik

Nikolaidis
Gost
Nikolaidis

Nismo ti zaboravili cijepanje poziva za odbranu zemlje od fasista 99e… Jesi zaboravio sta je pisalo na njima.. ” otadzbina te zove”

Fakinerija
Gost
Fakinerija

Rode se blizanci pa nijesu jedno, nego su sestre ili braća blizanci. A mi i Srbi jedan narod je li? Srbi dobijaju Njegoša, more, slavnu slobodarsku istoriju a Crnogorci od Srba preuzimaju pečat počinilaca jedinog genocida u svijetu u zadnjih 50 godina i opanke sa savijenim vrhom? To se zove fašizam gospodine Šoć, kad nekome negirate pravo na postojanje i… Više »

Boban
Gost
Boban

Bravo Soc,ti svaka ti je na mjestu.

Betoven
Gost
Betoven

Nisam primjetio da je Soc Srbin amater.

Fakinerija
Gost
Fakinerija

Reći da su Srbi i Crnogorci jedan narod je isto kao kad bi njemački fašisti pričali da su Nijemci i Jevreji jedan narod! Prekinite da vrijeđate!

Kokot
Gost
Kokot

Ili još gore.Reći da su njemci i austrijanci isti narod.Čitaj malo pa komentariši.

Hahahah
Gost
Hahahah

Tacno. Vi koji ste dočekivali fašiste na Cetinju i slali nas u Jasenovac i mi koji smo ih tjerali i tukli gdje god smo stigli.

Milka
Gost
Milka

Nesto ti se bas zbrckalo.

Khal Drogo
Gost
Khal Drogo

Драган је примијетио оно што су сви који мисле својом главом, није у питању Закон о слободи вјероисповијести него закон о легализацији отимања цркава и манастира. Што се тиче да су Срби и данашњи конвертити који би да направе отклон од српства, један народ, то није спорно. И у Црној Гори већ вијековима битише један народ, српски, ту се не… Više »

Bole
Gost
Bole

Danas izraz “mislim svojom glavom” koriste uglavnom oni koji nemaju mnogo kapaciteta.

8484
Gost
8484

Gospodine na Solunski front je formirana srpska vojska od tamo potice ovaj problem do tada je bila crnogorska i srbijanska a sire moguce srpska pa Srbija ka vazda mahinacijama i lopovlukom a sve bolece kada nece oni su srbi jesu ali su prije toga srbijanci sto vise niko ne spominje u srbiji

Rozaj
Gost
Rozaj

Tebi jedino krivo sto cetnistvo nije uspelo da srusi CG

Haris
Gost
Haris

Znači sam sebi se gadiš aaaaaaaahahahahahaha

Andjela
Gost
Andjela

E Dragane, bolje da nista ne komentarises! Tuga od komentara!

Banjora
Gost
Banjora

Koliko vas je iz bivše Narodne stranke , majke
SNS, dobilo Nacionalnu crnogorsku penziju od 1.290.evrićs! Cijelo Predsjedništvo. , i sada držite govor.

Mirko
Gost
Mirko

Ovo su vazda bili profesionalni srbi, Shoc, Peco i Dreco. Ko da vise…

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

Prazna priča za naivne. Da stvarno stojiš iza toga što pričaš savjetovao bi drugačije vrhušku SPCa u CG. A srvarnost je da svako par dana trče kod Rista i Džomića na dojč. Možda i ti budeš prisutan?

Marsej 1934
Gost
Marsej 1934

Znavi smeta da se crkva stavi pod kontrolom kako reče mila a ne smeta sto je sad pod kontrolom fašista iz bg!?

Karn
Gost
Karn

Ako ima profesionalnog Srbina to je Šoć, bivši Milov ministar. Može li gore od toga, nego Srbin a služiti antisrbima.

Manes
Gost
Manes

Je li ovo onaj što je tokom NATO agresije, kao ministar u Milovoj vladi, pozivao da se cijepaju vojni pozivi?

Paki
Gost
Paki

Pa prijatelju, zamisli da ja dodjem u tvoju kucu i kazem da je dnevni boravak moj?!

Mile
Gost
Mile

A ko ti je to “dosao” u kucu? Pojasni

Paki
Gost
Paki

A ti i jednim i drugima!

Blaki
Gost
Blaki

Mada meni je jasno na čijoj si ti profesionalnoj strani.

Send this to a friend