Politika

Socijaldemokrate: SDP pokazao kako se obraz gubi u nevolji

Socijaldemokrate Crne Gore saopštile su danas da neizlječivi kompleksi partijske vrhuške, nekad časne, Socijaldemokratske partije, koja je spremna da zloupotrebljava svoje članove, govore o tome da je Meša Selimović bio u pravu kada je ustvrdio da se “obraz gubi u nevolji”.

Socijaldemokrate su, reagujući na otvoreno pismo predsjednika SDP Ranka Krivokapića Vladi u kom se traži da se  politički sankcionišu oni koji ruše ugled prosvjetnih radnika i obrazovanja u cjelini, istakle da posrnuli priveščić Demokrata i DF-a nije mogao više da izdrži i da preko nižerazrednih partijskih poslušnika plasira neistine, nego se, kako kažu, junački isprsio.

“Svaka čast na hrabrosti i konačnoj smjelosti, sada već zaboravljenog, a nekad “svjetski poznatog političara”, koji je “uspio čak i da pomiri Rusiju i Ukrajinu”. I kome da zahvalimo što nam se nakon duže pauze obrati trinaestogodišnji predsjednik Skupštine koji je na tu, mislio je vječnu poziciju, biran uvijek kao peti na listi Evropska Crna Gora – Milo Đukanović, o kojem je do juče pjevao deseterce i nazivao ga najvisočijim stablom u istorijskoj šumi Crne Gore”, navode u SD.

Podsjećaju da mu nije mu smetalo ni da, nakon afere Snimak, koju u posljednje vrijeme stalno pominje, bude još tri godine izabran za predsjednika Skupštine.

“E sada kada je u politici niko i ništa, onako sav pregorio u nerealnim ambicijama, samo dublje i dublje tone i misli da je narod neznaven pa može da mu svakim svojim saopštenjem vrijeđa zdrav razum. Ovih dana smo bili svjedoci kako on i njegovi poletarci upiru prstom u pravosudne organe i izigravaju tužibabe kod Delegacije EU”, kažu Socijaldemokrate.

Sada je, dodaju, na red došlo i otvoreno pismo premijeru.

“Mnogi pomisliše da ga je premijeru odnio njegov dugogodišnji golub pismonoša, u narodu poznat kao mali Ranko, ali nije jer ovoga puta veliki Ranko smognu snage i herojski zagrmi. Nije mu ga lako, izvire mu iz svake riječi neizlječivi kompleks od Socijaldemokrata. Neka ne brine, Socijaldemokrate i Naser Gargović jedva čekaju da se ispriča sve o njihovoj prizemnoj podmetačini”, poručuju SD.

Kako kažu, Beranci se takvim neljudskim ponašanjem prevariti neće, o čemu najviše govori podatak da Gargoviću svakog dana stiže ogromna podrška od sugrađana, jer oni dobro znaju njegove lične i profesionalne kvalitete.

Ne bi, ističu u saopštenju Socijaldemokrate, obavještavali javnost kako se sugrađani odnose prema ovom drugom i njemu sličnim, jer su sami krivi što su dozvolili da ih veliki i mali Ranko maksimalno zloupotrijebe, kako bi pokušali da se uhvate u koštac sa svojim političkim kompleksima.

“Proći će i ovi izbori, ogroman rast podrške Socijaldemokratama će biti potvrđen i na njima,  a oni koji su u Petnjici spali sa 11 na 1 mandat, na Cetinju sa 5 na 3, a izgubili parlamentarni status u Mojkovcu i Tuzima i koji neće preći census u Beranama i Ulcinju mogu samo, zarobljeni u sopstvenoj političkoj nemoći, da nastave sa jeftinim uveseljavanjem crnogorske javnosti”, zaključuju Socijaldemokrate.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velika Poljana
Gost
Velika Poljana

Bilo je ovoga i ranije, to su i drugi radili. Ali takva demonstracija javne neodgovornosti je nezabiljezena. Ministar normalano radi kao da nista nije bilo. Podnesi ostavku.

Nevenka
Gost
Nevenka

Ramadanovici, porucili su gradjani sto misle o vasoj politici.

Andjela
Gost
Andjela

Je li moguće da partija direktora i ministara,koja ne bira sredstva da potkupljuje i ucjenjuje glasače

Stefan
Gost
Stefan

SDP nakon ovoga može samo da ojača, ja kao apstinent ću glasati na narednim izborima za njih. Svaka čast za peticiju.

Miki
Gost
Miki

Ti apstinent hahaha to si Botic SDP-pi

Milica
Gost
Milica

Naprijed SDP… narod prepoznaje pravu politiku.

Sasa
Gost
Sasa

Olicenje korupcije u Crnoj Gori – Socijaldemokrate. Svake godine nas caste po jednim ovakvim skandalom. Bas smo moralno degradirali kao drustvo kad su ovi i dalje na vlasti.

\"nezavisni inte
Gost
\"nezavisni inte

Dobro je, stojite mirno kad pominjete Ranka i SDP,jer su to za vas moralne gromade.I mizerno je da želite propast partije koja vam je sve dala a nakon vašeg pokušajaprevrata upadate iz afere u aferu i činite ogromnu štetu vašim novim-starim gazdama iz DPS-a!Postoji ona stara izreka da “niko ne zna da mrzi kao izdajnik, izdatu domovinu, druga ili prijatelja”….

Mira
Gost
Mira

Da stoje mirno kad pominju Ranka,pa sa Rankom svi zbijaju sale

istina
Gost
istina

a pusti ivane postenje casti ti.reci iskreno jeli ti ikad palo na um da ti moze doci vreme da te GOSP RANKO KRIVOKAPIC pomiluje. za ne daj boze a ako postane presednik ka sto se ocekuje . ako bog da ubrzo cemo i to gledati jer si CRNU GORU dosta kostao LIMENKOM PETLJOM za auto put a jos dosta o… Više »

Zoran beograd
Gost
Zoran beograd

Sdp i ranko ce uskoro biti politička prošlost.

korektor
Gost
korektor

Loš je pozitiv. Lošiji je komparativ od pridjeva loš. Superlativ je socijaldemokrata.

Striko Joko
Gost
Striko Joko

Ljudi moji, pa ovo je ludnica. Zamislite, SD govori o obrazu. Očigledno da ih je ovaj iz Berana nasadio. Inače, ništa novo, sve je u njihovom stilu. Neka što pokušavaju potkupiti kandidata za odbornika ( isto je bilo i u Tuzima i svuđe đe su mogli doprijeti), nego to rade i dan-danas.Moguće, nešto vještije u drugim gradovima. Na repertoaru su… Više »

Pera kojot
Gost
Pera kojot

Ovoga zastidja od oartije i saopstenja.kad nemate sta da kazete kud izlazite u javnost.o covjeku koji vas je stvorio ovakve pljuvacine pisete.sramota moj bucko.ostao si ulizica dos ovska i snosi posledice ne pljuj po postenom narodu

Durmitor
Gost
Durmitor

Nasere ucenjivacu naprijed

Igor
Gost
Igor

Samo naprijed Nasere. Uz tebe je Berane!

Marko
Gost
Marko

Moj razredni. Covjek koji me izveo na pravi put. O njemu svaki ucenik koji je usao u skolu moze sve najbolje da ksze. Ove podmetacine ce izaci na vidjelo.

cinik
Gost
cinik

Šteta što je ona šerpa ostala u Cetinju!

Pero
Gost
Pero

Ova vesela bratija stvarno nema nikakve mjere. Ka da smo svi budale pa ne čujemo i ne vidimo što se dešava. Vratite se u rupu i dosljedno ne izlazite.

Crni
Gost
Crni

A kasnite….ode vijest daleko u svijet…ljudski je priznati greske….dje je onaj”obraz crnogorski”

Mne87
Gost
Mne87

Vidjeli smo vase obraze tokom ovih godinu dana. Kakvi luzeri

Niko bitan
Gost
Niko bitan

Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa a vi nemate obraz odavno.

metadon
Gost
metadon

Čitam li ja dobro ovo,SD drži predavanje o obrazu?
Aoooo!!!

Stefan
Gost
Stefan

Narod sve vidi a i čuje. Postoji audio snimak. Puna podrška za SDP!

Komsho
Gost
Komsho

Kad nijeste mogli platiti rucak u Ramadu, nego se brukate za sitne pare, sta bi tek uradili za velike ? Iako smo u koaliciju, to Vam necemo zaboravit !

xyz
Gost
xyz

Taman kad čovjek pomisli da nema dubljeg dna do koga su dospjele “Socijaldemokrate” kada se javi glasnogovornik Ivan da dokaže da su iskopali još dublje.

Nil
Gost
Nil

O cemu ti opstis sam sa sobom?

cojstvo
Gost
cojstvo

Karakter covjeka se najbolje vidi na rijecima koje opisuju onoga sa kim je jeo hleba i soli,Socijaldemokrate kao aktuelni podrepak DPS-a ne biraju rijeci da pljuju i na taj nacin napadom brane sebe i svoja politicka pa i ljudska nedjela.Trajat ce to neko vrijeme a onda ce doci vrijeme kda ce politicki les SD smrdjeti na necovjestvo i podrepnistvo.

COK
Gost
COK

Kakvo manipzlisanje i dokaz da je od SDP samo gori SD. Nijednom rijecju da kazu da li su njihovi aktivisti na snimku, da li da vkerujemo svojim ocima ili ovom saopstenju.

Send this to a friend