Politika

Socijaldemokrate tvrde da su za dvije godine duplirale podršku

Opštinski odbor Socijaldemokrata Herceg Novog održao je sjednicu kojoj je prisustvovalo rukovodstvo stranke, na kojoj je ocijenjeno da je ova stranka tokom dvije godine duplirala podršku te da ona i dalje raste.

“Aktuelna vlast u Herceg Novom, zaključak je sa sastanka, ni po čemu se ne razlikuje od vlasti u ostalim gradovima u kojima su partije opozicije većina. Međusobne razmirice i svađe između konstituenata vlasti opterećuju funkcionisanje lokalne samouprave i u Herceg Novom, te je i u ovom gradu budućnost opstanka iste neizvjesna”, navode iz ove stranke.

Kako ističu, članovi i funkcioneri OO SD Herceg Novog u stalnom su kontaktu sa građanima, tako da za ovu partiju u ovom gradu kampanja nikad nije ni prestala.

“Osluškuju se potrebe Novljanki i Novljana, bilježe problemi sa kojima se oni susrijeću, ali i njihove sugestije kako bi im se, u susret idućim lokalnim izborima, ponudila konkretna i realno ostvariva rješenja za probleme koje navode. Dosadašnji rezultati Socijaldemokrata služe za ponos svakom članu partije, istaknuto je na sastanku. Socijaldemokrate su jedini politički subjekt u Crnoj Gori koji osim toga što u svim opštinama ima odbornike, bilježi konstantan i nezaustavljiv trend rasta, što su pokazali i skorašnji izbori u Tuzima”, dodaju oni.

Iz SD-a tvrde da je sada već svima jasno da građani prepoznaju superioran program ove partije u odnosu na konkurenciju kao i sposobne i odgovorne ljude koji sa svojih pozicija taj program realizuju.

“Imajući u vidu tu činjenicu, svake izbore koji predstoje Socijaldemokrate dočekuju bezbrižno, uvjereni u značajno poboljšanje izbornih rezultata”, zaključili su iz SD-a.

 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Građanin
Gost
Građanin

Sjajni ljudi koji je vode, dosta što imaju Ministra Šehovića u svojim redovima i mnoge druge izvrsne ljude u njenim redovima, samo naprijed

emilija
Gost
emilija

Partija u usponu, to je evidentno svidjelo se to nekome ili ne

Domine
Gost
Domine

Duplirali? Sad su duplo golo!

Vojo
Gost
Vojo

Samo naprijed dobri i uspjesni ljudi. Samo naprijed. Svaka cast.

Nenad
Gost
Nenad

Ne daj boze da ovi pokrenu kakve proteste
Napunili bi trg…petnjice

Miko
Gost
Miko

Bravo sd!

mina
Gost
mina

Ubedjivo ste najgora partija u Crnoj Gor,Dobro je da vi vjerujete u vasu snagu,a gradjani odlcno znaju od kakvog ste stofa napravljeni.

Vojo
Gost
Vojo

Hahahahahahahaha

Milan
Gost
Milan

Sad su na 4%…Koji rast

Ema
Gost
Ema

Nijesu svjesni da će se samo jednim događajem razrušiti kao kula od karata !

Liberal
Gost
Liberal

0x2=0

Balkanskišpijun
Gost
Balkanskišpijun

Ovo majka jednom radja!

Send this to a friend