Politika

Socijalisti Nikšića spremni za izbore

Svetozar Golubović

Odbor Socijalista Nikšića sprovodi predizborne aktivnosti na terenu u cilju pripreme partijske infrastrukture za realizaciju svih zadataka koji nas očekuju u susret lokalnim izborima zakazanim za 14. mart.

“Do sada sprovedene aktivnosti na prikupljanju potpisa podrške, potvrđuju nam uvjerenja da ključni programski ciljevi Socijalista Nikšića imaju podršku naših sugrađana”, kazao je Svetozar Golubović, predsjednik nikšićkog odbora Socijalista

Kako je dodao, kancelarija Socijalista Nikšića u Ulici Serdara Šćepana bb – Poslovni centar „Luna“, na prvom spratu, na usluzi je građanima svakog radnog dana, a osim učlanjenja i davanja potpisa podrške za lokalne izbore, građani mogu ukazati na konkretne probleme sa kojima se suočavaju kako u ostvarivanju svojih prava pred organima lokalne uprave, tako i u odnosu na kvalitet pružanja komunalnih i drugih usluga od strane lokalnih preduzeća koja su u vlasništvu opštine.

Socijalisti Nikšića su spremni za učešće na lokalnim izborima, ali su i otvoreni za predizbornu i postizbornu saradnju sa svim političkim subjektima koji su opozicija aktuelnoj nikšićkoj vlasti.

“Smatramo da je potrebno uložiti maksimalne napore kako bi se obezbjedilo da svi građani i građanke Nikšića, koji žele da doprinesu promjeni aktuelne nikšićke vlasti, sinhronizovano djeluju u ovoj predizbornoj kampanji”, navodi Golubović.

Izbori 14. marta, dodaje, pružaju mogućnost građanima da odluče kakav život za sebe i svoju djecu žele, da odluče u kakvom Nikšiću žele da žive.

“Već decenijama na djelu imamo politiku koja je sistematski uništavala industrijsko-privredne potencijale Nikšića, a građane dovela na ivicu egzistencije. Na politiku aktuelne lokalne vlasti koja kaže – „ćuti, može i gore“, Socijalisti Nikšića imaju jasan odgovor – „mijenjaj, može i bolje“. Umjesto daljeg propadanja – krenimo putem oporavka Nikšića, umjesto masovnog odlaska mladih – obezbijedimo uslove da nikšićka omladina stvara porodice i život zasniva u svom gradu, umjesto gašenja Nikšića nestručnim rukovođenjem – dajmo šansu onima koji imaju i znanja i volje da naš grad ponovo učine mjestom u kojem se pristojno živi od svog rada”, zaključio je Golubović.

Send this to a friend