Politika

Spajić Đukanoviću: Emitovali smo obveznice, jer je prethodna Vlada ostavila praznu kasu

Milojko Spajić

Ministar finansija i socijalnog staranja, Milojko Spajić je poručio predsjedniku države Milu Đukanoviću, da je ova Vlada emitovala obveznice jer im je prethodna ostavila praznu kasu i oko 400 miliona eura dugova koji samo ove godine dolaze na naplatu, od ukupno 4 milijarde.

“Vašu brigu o javnim finansijama ste najbolje pokazali Maybach-om, čime ste zauzeli laskavo 5. mjesto u svijetu za najskuplje vozilo nekog državnika. Zato ostanite u 90-im i bavite se i dalje samo i isključivo dijeljenjem naroda kroz identitetska pitanja”, rekao je Spajić na Twitteru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
M.M.Popovic
Gost
M.M.Popovic

Naša je sreća samo što 97 godine nije došla na vlast ova politika koju ti zastupaš Spajiću! Potpuno nam je jasna slika kako bi ta Crna Gora izgledala! Poslednja 3 mjeseca su dovoljan reper za ovu konstataciju! Drugo, nama kao narodu je inače uvijek neko drugi kriv za naš neuspjeh i to nije ništa novo! Veliki zaokret moramo tu napraviti… Više »

oooo
Gost
oooo

Za 100 vasih dana ja nista ne cuh osim vasih kritika prosloj vladi. Koliko su oni bili losi u30 god toliko ste vi pokazali i dokazali da ste gori od njih u samo 100 dana.

KOMIT
Gost
KOMIT

Znači 400 miliona za vraćanje duga, 350 miliona da imate za troška(ko zma za šta, jer budžet nemate) i kupovinu glasova.Fino bogami.

Zivio Majbah
Gost
Zivio Majbah

Ko o cemu – baba o penziji…
Sto bi Mickej pricao – da ne bi ovih Majbaha?
Sjedi dolje – 1!

Send this to a friend