Politika

Spajić i Milatović na kanabeu kod Dodika: Naglašena potreba jačanja regionalne saradnje

Foto: Twitter

Crnogorski ministri Milojko Spajić i Jakov Milatović nakon završene posjete Hrvatskoj, danas su se sastali sa  predsjedavajućim i srpskim članom Predsjedništva  Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom. Spajić je istakao da su sagovornici razgovarali o unaprjeđenju regionalne saradnje.  Ranije danas ministri su  susreli sa predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović.

“Ministar Milatović i ja smo upravo održali konstruktivan i srdačan razgovor sa predsjedavajućim i srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom. Razgovarali smo o potrebi jačanja regionalne saradnje”, napisao je Spajić.

Kako je saopšteno iz Ministarstva ekonomskog razvoja na sastanku je razgovarano i o potrebi realizacije infrastrukturnih projekata od obostranog interesa.

“Sagovornici su ukazali da je od velikog značaja i jačanje ekonomskih veza, posebno u oblasti turizma, kao i zajedničko ulaganje u kapitalne infrastrukturne projekte koji su od interesa za Republiku Srpsku, BiH i Crnu Goru”, ističu u saopštenju.

Iz Ministarstva naglašavaju da su Milatović, Spajić i Dodik  razmijenili mišljenja i o aktuelnoj situaciji u regionu i borbi protiv pandemije korona virusa.

Spajić je kazao da u toku susreta sa Cvijanović bilo govora o pitanjima od obostranog interesa, te da će sa mnogo volje da se radi na njima.

“Velika zahvalnost predsjednici RS gospođi Željki Cvijanović na srdačnoj dobrodošlici i sjajnom gostoprimstvu. Ministar ekonomskog razvoja Milatović i ja danas smo u posjeti Banjaluci. Mnogo pitanja od obostranog interesa i mnogo volje da se radi na njima”, objavio je Spajić na Twitter-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Onogost
Gost
Onogost

Uskoro aerodrom u Trebinju, eto sanse za turizam, olaksan dolazak evropskih turista, samo treba napraviti auto put Trebinje-Meljine.

libra
Gost
libra

Ove tuge i sramote🇲🇪♾🇲🇪

Kurjak
Gost
Kurjak

Izdajnici otisli kod najvećeg kriminalca u regionu…isti su…

BBBB
Gost
BBBB

Dosli da zajedno sanjaju o srpskome svetu

BBBB
Gost
BBBB

Sastalo se drustvo…eksperata,intelegtualaca……hahahahahaha cetniciiii

Darina
Gost
Darina

Fino vam je društvo. Đe je zastava CG.

marius
Gost
marius

Pristali ste da sastancite s njima, a nisu se udostojili ni zastavu nasu da stave. Ovo sve govori o tome kolko ste dobronamjerni prema drzavi koju predstavljate, i kolko je u stvari ne priznajete. Ostacete upamceni u narodu CRNOGORSKOM, kano “sluge tudjih gospodara”. Neka vi na obraz.

Maestro
Gost
Maestro

Đe je zastava Crne Gore??? Kada se sastajete sa predstavnicima drugih zemalja, mora biti tu i zastava države koju predstavljate

Someone
Gost
Someone

Mogu li ostat tamo?

Velimir
Gost
Velimir

Ostanite vjecno!

Sava
Gost
Sava

Za turizam je ovo dobro

Posmatrač
Gost
Posmatrač

Bruke ove.

oooo
Gost
oooo

Samo tamo vas i zovu i u Srbiju.

Barka
Gost
Barka

Tu im je i mjesto. I neka se ne vracaju

Send this to a friend