Politika

Spajić: Nelegalni penzioner Krivokapić se sveti, beskorisni diplomatski pasoš nikad ne koristim

Milojko Spajić

Bivši ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić odgovorio je na to što je juče ministar vanjskih poslova Ranko Krivokapić kazao da Spajić ne želi da vrati diplomatski pasoš.

“Nelegalni penzioner Ranya se sveti jer smo zaustavili njegovu poharu države od 100.000 eura, pa tobože ne može da čeka da se vratim u Crnu Goru da poništi beskorisni diplo pasoš koji btw nikad ne koristim, a 130+ bivših funkcionera? Ne vrijedi ti, nelegalne penzije od 2000 eura NO PASARAN”, napisao je Spajić na Tviteru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dolores
Gost
Dolores

Biže tebi NO PASARAN kad budeš dokazivao koliko si našega nova poklonio “saradnicima” iz susjedstva…a “bezvrijedni” pasoš nikad nije trebalo ni da dobiješ…ali, desilo se, taman kao što si slučajno i ničim zasluženo postao ministar.

marko
Gost
marko

mali jos misli da je bitan. staviti pasos van snage- na crvenu listu, pa ako ga koristi da ide u azatvor pa ce nauciti da postuje zakone drzave Crne Gore

blamaža
Gost
blamaža

To da li je korišćen pasoš ili ne, viđećemo, a što se tiče “penzionera”, čudno da ne pominješ onoga poslanika iz PZPa koji je u osmoj deceniji…Toliko o penziji…

Sve se zna.
Gost
Sve se zna.

Što ga onda ne vratiš ???

Alan Ford
Gost
Alan Ford

1. Zadrzavanje diplomatskih dokumenata nakon isteka roka je krivicno djelo. 2. Koriscenje isteklih diplomatskih dokumenata od strane bivsih diplomata je isto krivicno djelo. 3. Nazivajuci diplomatske pasose beskorisnim je uvreda prema instituciji, drzavi i indirektno sve njene gradjane. 4. Sto nijesi u Singapur da zaradjujes 60k mjesecno… a da prazna prica kao i sve sto si ucinio, da je bila… Više »

delboj
Gost
delboj

Pa sto ga ne vratis kad ga ne koristis?

Tata
Gost
Tata

ok, donesi taj pasos i piči…

komita
Gost
komita

ali ga ne vrces ipak

Sretko
Gost
Sretko

Kakav rječnik bivšeg ministra, za stid svih nas.

Send this to a friend