Politika

Spajić: Palmer čestitao na uspješnoj emisiji obveznica

Milojko Spajić

Zamjenik pomoćnika američkog državnog sekretara i specijalni izaslanik za Zapadni Balkan Metju Palmer čestitao je uspješnu emisiju obveznica, objavio je na Twitter-u ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić.

“Metju Palmer je čestitao na uspjesnoj emisiji obveznice i nikad značajnijoj participaciji najvećih američkih investitora i banaka. Složili smo se oko važnosti restrukturiranja i depolitizacije državnih preduzeća, kao i po pitanju vlade kao servisa građana”, naveo je Spajić, koji je sa Palmerom danas održao online sastanak.

Podsjetimo, Vlada Crne Gore se kroz emisiju obveznica zadužila 750 miliona eura.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
dado
Gost
dado

Decko istripovao da je genije..ha ha kako ce te vi brzo na biro

Milica
Gost
Milica

Medo kaze da je tu neko uzeo proviziju od 6-9 miliona evra?!toliko o uspjesnosti.no se sprdaju s vama zarad njihovih interesa.

Geopolitic
Gost
Geopolitic

Bilo bi interesantno ko je kupio te obveznice. Kome pripada dio Crne Gore? Tko su “novi vlasnici” ? To je bila cista prodaja. Spajic bi trebao da zna da postoje i druge metode u financijskom svijetu kada je rijec o odplati kredita. Odgoda placanja, moratorijum, oprost dugova i slicno. Neko je digao velike pare na ovoj transakciji.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Dao vam je zapad pare radi”mira u kući”kakve obaveznice kakvi bakrači!

Mario
Gost
Mario

Spajicu sigurno si zahvalio Palmeru na podrsci kao “expertu”iz SPC,no da te obavijestim da je upravo stigla vijes ia Amerike – Elektorski koledz- priznao pobjedu Bajdena,e sad ti uzvrati Palmeru “Srecan put i mirno more”pa polakom na golf sa Trampom. Javit ce se tebe Palmer u januaru kad dobije “noznu”od nove Administracije.

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Smeta im bilo čija podrška Vama i vašim kolegama Ministre. Ne valjaju im sad ni Evropa, ni Amerika ni Rusija ni bilo ko, ko vas podrzi.

Posmatrač
Gost
Posmatrač

Miki 😂

Milijan
Gost
Milijan

Kad sljedeci put uzmem kredit pravim zurku. Nisma ni znao da zato trebamo jedni drugim cestitatim kad uzemo kredite. Pa ako mora da se cestita onda treba i zurka.

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Ma nemojte Ministre. Pojma on nema. Ni niko iz Evrope i šire ako Vama i vladajućoj koaliciji dà podršku. Mala šačica protiv cijeloga svijeta ako treba u slučaju da mišljenja i stavovi nijesu u skladu sa njihovim.

Naroz
Gost
Naroz

E ovog Letećeg cirkusa Montija Pajtona, hvale se danima kako su nas uspješno zadužili… Vjerovatno je to pripravnicima veoma fascinantno, ali nama nije.

lazar_blok
Gost
lazar_blok

sastalo se drustvo staro , skupilo pa rastalo

...
Gost
...

O kakvom “restruktuiranju” pričaš? O kakvoj ” depolitizaciji”? Misliš li stvarno da smo toliko glupi i nepismeni???

KON TIKI
Gost
KON TIKI

Molimo te nemoj, molimo te..🙏 hvaliti kredit (kamata 2,87)
Naravno da su ameri participirali na ovoliku kamatu 😎

Arhisplačina
Gost
Arhisplačina

Pa daj da još pozajmimo kad je to takav uspjeh? Da uzmemo još 750, zašto da ne?

bulja
Gost
bulja

Tih 750 miliona mogla vam je i SPC pozajmit.

Naroz
Gost
Naroz

SPC bi im garantovano dala bolju kamatnu stopu. 🙂

Send this to a friend