Politika

Spajić: Poštovali smo mjere, nosili maske iako to u BiH nije obavezno

Milojko Spajić

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić saopštio je da se delegacija Vlade na sahrani episkopa Atanasija, danas u Trebinju, ponašala u skladu sa epidemiološkim mjerama.

“Volio bih kad bi zabrinutost pojedinaca zbog našeg odlaska na sahranu jednom od najvećih teologa bila zbog epidemioloških razloga, pošto smo se ponašali u skladu sa epidemiološkim mjerama (nosili maske na otvorenom, iako u BiH to nije obavezno, itd) i nije bilo zadržavanja”, napisao je Spajić na Twitteru.

Broj prisutnih, naglašava, nijesu mogli oni da kontrolišu.

“Bojim se da je priroda napada drugačija: pojedincima smeta religioznost crnogorskog premijera (ili članova Vlade), a ne smeta religioznost npr. praktično svih američkih predsjednika, što je politika licemjerstva”, poručio je Spajić.

<<<U jeku epidemije koronavirusa: Delegacija Vlade na sahrani Atanasiju, nose maske, ali…<<<

Podsjećamo, sahrani vladike Atanasija prisustvovali su Spajić, predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić, ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić i generalni sekretar Vlade Božo Milonjić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Oljahttps://m.c
Gost
Oljahttps://m.c

Neka Borovicka vidi koliko postuju i nju i njenu rijec

veliki krsi
Gost
veliki krsi

Vi ste bruka Crne Gore ali jos malo.

Tash
Gost
Tash

Mickeoay, me ti ga daje, ali nemoj se, molim te, poredit sa Amerikancima …

Petar
Gost
Petar

Nije dobro da preskaces trening zbog pokajanja!

slanik
Gost
slanik

pa vi idite u svoje ime a ne u ime Vlade
trbalo bi da je Vlada je svih građana a ne vaša prćija i nemate mandat da zvanicno idete na sahranu popu u drugu drzavu

ŚAN
Gost
ŚAN

Jahaci apokalipse redom odlaze…

M.M.Popovic
Gost
M.M.Popovic

Bolje ti je da ćutiš!

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Teolog kao ti ekspert, isti rang.

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

Poštovali ste epidemiološku situaciju ? Ljubeći sliku koju su vec stotine izcelivali ? E tako vi je svaka istina .

Top
Gost
Top

Ok , postovali ste . Bravo Milojko!

Markoza
Gost
Markoza

Samo vi mlatite od pg do bg sad trebinja . Cjelivajte ljubite pizdravljaj te se a nama drzite slovo. Manite se vise glupiranja. Bojis se da pogresno narod tumaci a vi sve ispravno radite. Kako ne .

Klubaš
Gost
Klubaš

Da li čujete sebe?Pošli ste na masovni skup,zabranili građanima napuštanje gradova ,a vi pošli na sahranu u stranu zemlju.

patriota
Gost
patriota

Narod je sve vidio,snimljeni ste kada ste ljubili kovčeg čovjeka koji je umro od korone,a ljubili ste kovčeg bez maski,gledaš nas u oči i pričaš neistinu,ma nije mene krivo što me lažeš,no mi je krivo što misliš da ti vjerujemo i misliš da smo slijepi kod svojih očiju,a hoćete da zatvorite CG,svjesni da ste unijeli epidemiološku bombu,a od neki dan… Više »

Montenegrina HN
Gost
Montenegrina HN

Sramoto drzave koju predstavljas!

baron
Gost
baron

je li ovo onaj sto se krsti 10x ? a to sto ljubite sve redom svi zajedno, a to sto ne postujete distancu… ehhh licemjeri

Markisa1
Gost
Markisa1

Ljubili ste sanduk bez maske i ko zna koliko prije vas pa ste došli ovamo d ih krsite i raznosite mogu vitus

Hades
Gost
Hades

“ne smeta religioznost npr. praktično svih američkih predsjednika, što je politika licemjerstva”. Stvarno čovjek mora da bude veliki genijalac ovako nešto da izjavi. Pošto religiozni AMERIČKI predsjednici nisu moji predsjednici, po prirodi stvari ne mogu da mi smetaju, ali kad religiozni fanatici odlučuju o mojoj sudbini i sudbini naroda kojem pripadam, da, smetate mi, i to baš baš mnogo. Onog… Više »

fukse
Gost
fukse

“… nosili maske na otvorenom, iako to u BiH nije obavezno” Pa ne ideš ti u Bosnu no se vraćaš opoganjen u Crnu Goru, “eksperte”. Kako je pametan???

Nekonasposmatra
Gost
Nekonasposmatra

Kakav diplomatski odgovor ovog eksperta.Nosili su maske iako nisu morali .Nijesu ono kontrolisali koliko ljudi je bilo.Ali dobro vidjeh da su skinuli maske kad su calijevali sanduk i to nesto po dva puta.Blagos nama s njima,zivot je poceo da mi se gadi od pojedinih.No nece dugo apostolovati to je sigurno.

zoran
Gost
zoran

3.14 …..

Send this to a friend