Politika

Sporazum za budućnost ostaje osnov za demokratski dogovor

Predsjednici svih partija parlamentarne opozicije i pokreta “Odupri se 97000” razmotrili su sedmičnu aktivnost u okviru kreativno-medijskog i normativnog tima i aktivnosti na međunarodnoj afirmaciji građanskih protesta.

Kako su saopštili iz SDP-a, ponovo je izražena zahvalnost građanima koji na protestima brane osnovno pravo u civilizovanom svijetu, a to je da zakon bude isti za sve, a da građani slobodno biraju i budu birani u svojoj državi.

“Država je građanska jer pripada njima, a ne odnarođenoj grupi koja se stavila iznad naroda i države”, naveli su iz ove partije.

Konstatovano je da “Sporazum za budućnost” ostaje osnov za demokratski dogovor svih onih koji nijesu zarobljenici svoje prošlosti i koji žele pošteno raditi i živjeti  u Crnoj Gori.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Selmin
Gost
Selmin

Kako ste slagali porodicu Tomkic da cete skupiti novac koji cete im donirati, mi smo dali pare niko Tomkicima ni centa od vas nije dao! Sramota!

ProfesorK
Gost
ProfesorK

S tim sporazumom ste pokusali da obezbedite sebi fotelje, zbog koga stoji stavka da nestranacke licnosti cine vladu? Zbog Perovica i Knezevica!

Teniser
Gost
Teniser

Sve co’ek do co’eka, na ulicu treba od ovih bjezati

Vasilije
Gost
Vasilije

Ima li Pipun odje pravo glasa? Nesto nije u elementu

Krnovo
Gost
Krnovo

Sporazm za proslost, daleko je od bilo kakve osnove…

Mojsije
Gost
Mojsije

Krivkapicc se uporno namece kao kordonator protesta.Snaga negove stranke i njega kao licnosti su vrlo mali.Ambicoje ovog promasenog politicara su daleko od stvsrnosti.

Statistike
Gost
Statistike

13 ucesnika, 4 iz DF-a i jedan bivsi poslanik DF za Podgoricu (Šarkić Omer), sto cini 38% prisutnih. 9 od 13 (70%) su antidrzavno orijentisani a bar 10 od 13 (77%) antizapadno, 10 od 13 (77%) predstavljaju srpski politicki korpus

APSURD
Gost
APSURD

RANKO: I evo ga dan danas prkosno nista ne mjenjajuci,niti nakon debakla svoje stranke, nastavlja istim putem na isti nacin rame uz rame sa uglednim parlamentarcima , sve naravno u interesu jacanje drzave CG, njenog ugleda u svijetu , ulaska u EU , sa uticajem od svojih 5-6% u opoziciji. Nece vam nikad objasniti da li bi u eventualnoj novoj… Više »

Ranko 2.
Gost
Ranko 2.

Ranko predje u antidrzavu opoziciju ubjedjujuci nas da je upravo kontraintuitivno ta strana prodrzavna iako ne zele suverenu CG i da je bas ta strana proevropska iako ne zele niti NATO a ni EU. Kako? Ranko ne ulazi u detalje jer je suvise banalno za njega 🙂 I sve bi zavrseno u njegovoj glavi i vec je sebe zamisljao ponovo… Više »

Ranko 1.
Gost
Ranko 1.

Najfascinantnija osoba medju njima je Ranko K.. Covjek iz skupstinske fotelje sa pozom Rodin-ovog “Mislioca” sa prstom na celu. 18 punih godina je razmisljao zajedno sa DPS-om. Bijase emotivni patriota sa rukom na srcu i znackom na reveru. ovaj isti list ga je nekoliko puta razapeo na kolac zbog patriotizma (prema CG). 18 godina mu je trebalo da shvati da… Više »

ines23
Gost
ines23

A je li je demokratija to sto radis sa parama luke Boka sta ti je volja??

Vitinka
Gost
Vitinka

Ranku usta puna demokratije sad za medije a dzepovi puni para sto je od ovog naroda uzeo!

oliver14
Gost
oliver14

Kao Ranko i njegova prica svaka mu je druga “demokratska” “demokratsko” a prvi on radi sve suprotno od demokratije.

Kosta
Gost
Kosta

Znaci vracate se na onaj vas sporazum bez buducnosti!? E tek sad cete propasti!

goran1978
Gost
goran1978

Jao znaci nije mi dobro kad procitam recenicu “drzava je gradjanska…” pa majko mila kakvi su ovo igraci na kvarno! Drzava jeste gradjanska nije vasa pa da vi s njiom radite sta vam je volja

Send this to a friend