Politika

Srpska propaganda može svašta: Tabloidi našli mošti Svetog Save u manastiru Ždrebaonik

Mošti Svetog Save nijesu, po naredbi Sinan paše, spaljene na Vračaru 1594. godine, nego se već 425 godina u tajnosti čuvaju u Crnoj Gori, u manastiru Ždrebaonik, nadomak Danilovgrada!

Ovu istorijsku novost – pod oznakom “senzacionalno otkriće veka kod Danilovgrada” – plasirao je prije nekoliko dana Srpski Telegraf, jedna od perjanica srpske žute štampe.

Donosi srpski tabloid i slikovite detalje, pozivajući se na istraživanje izvjesnog srpskog književnika Vlade Arsića. Dakle: “Iznad tela je, slučajno ili namerno pogrešno uklesano ime” Savinog nasljednika na mjestu arhiepiskopa – Svetog Arsenija Sremca, piše Srpski Telegraf.

Međutim, pošto su mošti arhiepiskopa uništene još u 18. vijeku, samouki Arsić je posumnjao da je tu skriven neko drugi. I to ne bilo ko – tu su pohranjene mošti najvećeg srpskog svetitelja.

Podastrli su svoje senzacionalno “otkriće” i zanimljivim materijalnim dokazom: “Na njegovom čelu ostalo je urezano Sveti Sava, arhiepiskop srpski”, tvrdi Srpski Telegraf. Nije otkriveno ko je mogao u kosti da iskleše ime i prezime i titulu srpskog svetitelja.

Sve je to bilo čudno i samom mitropolitu Amfilohiju, pa se, naglašava srpski tabloid, morao lično uvjeriti: “Mitropolit Amfilohije je tražio lupu i zamolio prisutne da provere da li je dobro pročitao”?!

Iako priča liči na one fantazmagorične misterije, vijest iz srpskog tabloida prelila se, maltene u jednom danu na brojne druge srpske portale – od Kurira i Alo, do portala Srbijadanas, Mondo, sve do Blica, Novosti…

Potom su se pojavili i najpouzdaniji svjedoci – anonimni izvori i “poznati srpski istoričari koji nisu želeli da im se pomene ime”.

Jedan od takvih autoriteta je, na portalu Srbijadanas, ustvrdio da je najodgovorniji za činjenicu da “otkriće veka” nije ranije otkriveno – blaženopočivši patrijarh Pavle, koji je, navodno, znao da se u manastiru Ždrebaonik kriju mošti nejvećeg srpskog svetitelja.

Patrijarh Pavle je toliko bio uporan da nije dozvolio ni da se uradi DNK analiza, sve uz tvrdnju da Srbi još nijesu zreli da saznaju punu istinu:

“Srbi nisu u ovom trenutku dostojni da dotaknu svetitelja. Kad dođe vreme on će se sam pojaviti, kazao je patrijarh Pavle”, tvrdi srpski portal, pozivajući se na svjedočenje “jednog od naših najpozantijih istoričara koji je želeo da ostane anoniman”.

Nije poznato da li će mitropolit srpske crkve Amfilohije nastaviti praksu “cenzurisanja istine” koju je uveo patrijarh SPC Pavle. Nije baš najjasnije i zašto je, svojevremeno, u Beogradu izgrađen Hram Svetog Save, na mjestu gdje su spaljene, kad su mošti svetitelja u manastiru Ždrebaonik, stotinama kilometara udaljenom od Beograda.

Ono što je izvjesno je da će istinske mošti, Svetog Vasilija Ostroškog, iz manastira Ostrog, udaljenog svega 17 kilometara od Ždrebaonika, danas biti iznijete, a mitroplit Amfilohije nad njima će držati liturgiju u Nikšiću. Što je sigurno, sigurno je: Moračanin zna.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Joo
Gost
Joo

jeste citali u Kuriru danas…..otac Tadej je predvideo da ce CG uskoro nestati u krvi i da ce srbijanci ponovo vladati CG…..da niko nista ne kupuje jos u CG od nekretnina pogotovo u NK….da saceka jos malo jer ce sve moci dzabe preuzeti……ako ne verujete eno procitajte…..udarna vest……

Тодор
Gost
Тодор

Crnogorski tabloidi mogu još više – da ubjeđuju narod da na vlasti nisu notorni lopovi

expert123
Gost
expert123

Kod Srba mitovi imaju vaznu ulogu i tim mitovima su skloni vecina Srba . Narocito mit o Kosovu gdje se slavi izgubljena bitka i Srbi su jedini narod u Evropi i svijetu koji slavi izgubljenu bitku. Izgleda da se mitovi dobro primaju kod Srba i dio su njiho vog identiteta., i mentaliteta.

Obilic
Gost
Obilic

Pa zato sto su napisali da se je bitka izgubila. A imas napisane dokaze da su zvonila zvona u Parizu u cast hriscanskoj pobedi na kosovu. Cudo da turci koji su kao pobedili u bitki nisu ostali i okupirali kosovo nego su dosli nazad 80g kasnije.

nikad vise 18ta
Gost
nikad vise 18ta

na naslovnoj strani 2016. su napisali da je milo pobjegao iz cg, ta laž trajala 7 min

Pravi Rade007
Gost
Pravi Rade007

Telegraf I kurir su dno dna, ne gledajte cijelu srbiju preko njih

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Molim intelektualnu i svaku drugu javnost Crne Gore da nas konačno oslobodi ovih gluposti koje se graniče sa ludilom, i da konačno ovaj narod bude oslobodjen ovih priča koje ne dolikuju čovjeku XXI vijeka

Katun
Gost
Katun

Šta je ovo ljudi, izgleda da je cijela Srbija spala na ojadjelu Crnu Goru. Dobro vam je vladika Rade rekao:”O PROPALO SRPSTVO UGAŠENO”.

nikad vise 18ta
Gost
nikad vise 18ta

bez cg su tikva bez korijena

Covjek
Gost
Covjek

Jeste li znali da je Isus sahranjen na Zabjelu?

Wilkins
Gost
Wilkins

To je mit ! Isus je sahranjen na Zlatici, a vi sa Zabjela volite sve da izokrenete.

Blaki
Gost
Blaki

…. i da je Srbin…

Ivn
Gost
Ivn

Podsjeca Cdm na njih.

Nina
Gost
Nina

Ubjedice oni sebe da je ovo istina.Zivi bili pa vidjeli.

Evo ništa a ti
Gost
Evo ništa a ti

Prosuh sok po sebi od smeha.

Montenegro
Gost
Montenegro

Hahahahhahaha ovu su izbacili danas da u povratku iz niksica svrate i na Zdrebaonik da i tu bace koji euric..

Cg kontras
Gost
Cg kontras

Nista je ovo ako Hrista ne nadju i kosovo vrate…

Covjek
Gost
Covjek

Svaka cast.

Globalno Lokaln
Gost
Globalno Lokaln

Hahaha zaista su ovi srbi tragikomicni

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Telegraf i CDM nema razlike

boris
Gost
boris

hahahhahahhaahaahaahahhah taman tako

Delboj
Gost
Delboj

To uglavnom i cita ova skupina iz NK.

amo
Gost
amo

Covjek bi se smijao da nije zalosno sto rade od sveceva.

ND
Gost
ND

Zato se i zovu “žuta” štampa. Nije prvi put da ovi portali objavljuju senzacije koje nemaju veze sa istinom.

Dragan lscg
Gost
Dragan lscg

Oće Srbi svetilište da prave. Sad će u BG da se dolazi i da uzimaju pare. Biznis ali na pokvareni način. Cosic ih je naučio poslu, napomenuo da su u lažima najjači narod u svijetu.

Nekulturan
Gost
Nekulturan

Pa dobro,”srpski telegraf” je u rangu pisanja vijesti po tarabama.Kurir je za njega Njujork tajms,ne treba im zamjerit

Joo
Gost
Joo

Na zalost nije samo Telegraf to objavio nego skoro svaki srbijanski portal…..

Podgorica
Gost
Podgorica

I naš, pa što

Joo
Gost
Joo

nas to nije objavio kao istinitu vest…..velika razlika u objavama…..

Marv
Gost
Marv

Haha pazi kad cdm piše o propagandi. Taj telegraf ne čitaju ni oni koji u njemu rade 😀

Sale PG
Gost
Sale PG

Ma kakve crne mošti…. Našli su ga živa i zdrava

Montenegro
Gost
Montenegro

Ahahahahahahahahahahahahhahaahhaha plačem…..😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Zoran
Gost
Zoran

Milo je rekao da će kruzeri da dolaze u Virpazar, i da će kilo suve pastrmke da bude 100€, ako srušimo Crkvu

Montenegro
Gost
Montenegro

jesi li to cuo danas tamo na onaj kijamet u NK..

Marko
Gost
Marko

Ahahahahaha. Ovi srbijanci su kraljevi.
E nasmijaste me jutros….

Hydra
Gost
Hydra

Blago vama,nije vas sramota ni od cega,svaka istina vam je ovakva.

Tomos
Gost
Tomos

Evo “izašlo u Pobjedi” da su u Duklji pronašlili nešto što čiči na člansku kartu Dps-a, što potvrđuje tvrdnju, daje Tutan bidon sa ovih prostora…

Joo
Gost
Joo

Samo na zalost ti lazes….a ovaj clanak je istina….jer su SVe srbijanske novine prenele “vest” o mostima……sram vas bilo srbijanci talibanci…..

Tomos
Gost
Tomos

U istim novinama he bili i drgih tekstova pa ste pričali da je to “hibridni rat” ili vjeruj ili ne izaberi, a nemoj kako ti kad odgovara… Ako ćeš tako, e onda pusti i nene i ja malo da se sprdam…

Joo
Gost
Joo

Tomose….ti se sprdas pope od kad si dosao na ovaj portal….sprdas se sa drzavom CG, nasom istorijom, nacionalnoscu, zastavom, verom, himnom….ti se vec dugo sprdas….vakat je da predahnes……

Tomos
Gost
Tomos

Istoriju poštujem, onu što sam učio u školi, ne novu… Himnu poštujem kolko trostruki Predsjednik Crne Gore Vujanović…
Zastavu poštujem, i hiljade sam komentara nspisao kada ti koji su u tvom “bloku” tražili da se sa nje skloni Krst.. Ne kažu Crnogorci “verom” već Vjerom, ne ne sprdam se nego je čuvamo od raznih nvo i drugih organizacija…

Joo
Gost
Joo

u kojoj skoli pope Tomose……u srbijanskoj skoli za popove gde se zadajate idejom o velikom Srbistanu……vama srbijancima je laz jedina istina…..eno vidim ponovo danas na vas portalima otac Tadej je predvideo da ce CG uskoro nestati u krvi….eeee bilo vam kako CG i Crnogorcima zelite……nista vam nije sveto, ni Sveti Vasilije, ni taj Tadej, nista…..vama je jedino sveti velikopomilovani celivani… Više »

Knjaz Danilo
Gost
Knjaz Danilo

Aoooo… e jadan li si..

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Koga? Komadanta Marka?

Krap iz Rogama
Gost
Krap iz Rogama

Đe je Miraš našao kosti Ivana Crnojevića?

Marta
Gost
Marta

E blago nama sa ovakvim komšijama i “bračom”

Mrgud
Gost
Mrgud

Pa oni su od svakog prijatelja napravili neprijateljem.”Kakav ti je komšiluk,nikakav niko sa mnom ne govori”e takvi su.

Antoan
Gost
Antoan

Pa šta radite ovo, zbog čega sejete mržnju? Da li je ovo narod u CG zasluzio, kako god se izjašnjavao i u koju god crkvu išao

Ilija
Gost
Ilija

Kako ih nije sramota, čemu vode ovakvi natpisi i ovakvo huškanje

Bjelopoljac
Gost
Bjelopoljac

Ne mogu oni ništa, koga misle da prevare svojim lošim lažima

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

juce su pred ovaj vasar oko crkve u nk bomvardovali sa desetinama tekstova na bia pokvarebimm portalima ….srpska posla …

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Bavi se ti tvojom religijom

PosrbicaCG
Gost
PosrbicaCG

Naknovija vjest Englezi su srpskog porijekla a papa je pokatuleceni i serb a albanci su u stvari srpska sparta….

Blaki
Gost
Blaki

.. a Majka Božija je Srpska Majka a ne Božija…

Fileopg
Gost
Fileopg

Da čovjek ne zna kad lažu ili kad su ga spaljivali na Vračaru ili sahranili neđe u Bugarskoj ili najnovija laž da je u Manstiru Ždrenaonik.

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

aooooooooooooooooooooo je li moguce.. pa da li stvarno ima toliko nepismenog i jadnog srpskog naroda koji moze ovo da proguta i povjeruje… nista li im nije sveto kukala im majka.. eto su sad poceli da se sprdaju i sa svojim nekakvim utemeljivacem.. izgleda da je njima ostalo od njega da bjeze cim je frka.. eto on i mrtav pobjeze da… Više »

Zoran
Gost
Zoran

Srpskoj gluposti nema kraja.

Bjelopoljac
Gost
Bjelopoljac

Kao da oni tamo i mi ovdje ne znamk istinu, ko više kog može prevariti tendencioznim pisanjem i propagandom

Kengur
Gost
Kengur

Neka su, neka pišto što god oće. Baš me briga za srpske medije i njihovu propagandu

Antoan
Gost
Antoan

Srbi zaista žive u prošlom vremenu, mada kakve smo sreće izgleda ćeko stalno bit u nekom problemu sa njima

Mitar
Gost
Mitar

Nazalost, ta Srbija vise nije drzava, to je sprdnja.

Ilija
Gost
Ilija

Ništa novo i ništa što bi me iznenadilo, sve je ovo do sad mnogo puta vidjeno. Dovijeka nam prave opstrukcije i misle da nam mogu biti tutori

NambrVan
Gost
NambrVan

Kad je prvi Srbin prdnuo stvorio se veliki prasak i nas univerzum.
Srba je bilo prije vremena i prostora.
Jesteliznalitovi?

Ajkula
Gost
Ajkula

Srpski rod je istrijebio dinosauruse

Joo
Gost
Joo

Mislim da si skoro pa u pravu….dinosaurusi culi za Srbe pa izvrsili kolektivno ssamoubisstvo……

Leart
Gost
Leart

Bolje da se posvete brojanju zvezdica na hotelima u kojima odsjedaju joanikije arsenije i ostali popovi

Komita
Gost
Komita

Prljava podmetacina kojom bi se osnazio polozaj amfilohija i mitropolije crnogorsko primorske

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Eto ikone u bar proplakase od srece … Ili lose izolacije

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Znaju da se isplaču i od jeftinih popovskih trikova…

Liberal
Gost
Liberal

Boze dragi sta ova vesela srbadija nece smisliti

Stefan
Gost
Stefan

Odvratan tekst. Gori ste čak i od Telegrafa.

bhf
Gost
bhf

ne mogu biti gori od telegrafa

Joo
Gost
Joo

Zasto odvratan….preneli samo ono sto je OBJAVLJENO na srbijanskim portalima…….

Mrgud
Gost
Mrgud

Sad će Japanci da se razočaraju,bili su ubjeđeni da je ukopan oko Tokija.

Jedan je MILO
Gost
Jedan je MILO

japanci su cak napravili bili i hologram tamo u jednom manastiru, sjedes pijes kafu sa njim i on ti prica onda redom kako je srbija bila sve do tokija, i kako je on isao i zapisavao teritoriju i onda je to tako postalo srbija!! rece jedan dan onaj japanski istoricar Nakitumijaši..

Dr.
Gost
Dr.

Ah baš me nasmija na ovaj tmurni dan. Hvala ti

Mrgud
Gost
Mrgud

Sa svim komšijama su zauvjek završili,još smo mi ostali. Kad se vas otarasimo ostaje vam samo među sobom.

Bhf
Gost
Bhf

Ništa novo

Mili
Gost
Mili

Ko jos cita i veruje ovom telegrafu? Ja kao Srbin u Srbiji necu mi vatru da zalozim sa njim a kamo li da ga citam.

Sjeverna Koreja
Gost
Sjeverna Koreja

e toliko i mi crnogorci vjerujemo cdm-u

One_Gorke_Suze
Gost
One_Gorke_Suze

Ajde Korejanac, uvuci se malom tom srblju …
Kako si bijedan, inferioran …

Jedan je MILO
Gost
Jedan je MILO

cdm je smijesan portal, on ti je samo copy paste… zato ga ponekad i otvorim..

bhf
Gost
bhf

srbi ga citaju

bhf
Gost
bhf

citaju ga srbi

Tomos
Gost
Tomos

Juče gledam od javno deklarisanog Ateistu Mila, zaključismo da može Papa da bude… Da može i da predaje engleski na fakultetu u Nikšiću..
A ako mu neko kaže, o čemu pričaš kad o tom pojma nemaš, e taj je onda protiv Crne Gore, jer On nošta ne radi za sebe.
Stvarno štampa može sve…

Mrgud
Gost
Mrgud

Pope ne spamuj,nego reci nešta o ovoj senzacionalnoj vijesti ili ….

Tomos
Gost
Tomos

Bavim se temom, i to Milom, zear nije to ozbinije od žute štampe… Biće da nije, u pravu si…

Mrgud
Gost
Mrgud

Šta Japanci (porijeklom srbi) kažu na ovo. Razocarani.

Tomos
Gost
Tomos

Kažu da su Montenegrini ustvari Jspanci, i oni pišu ono Ş i Ď…

Mrgud
Gost
Mrgud

Šta je pope ostao si bez teksta?Je li te obradovala vijest o pronalasku vašeg sektaškog idola?

Tomos
Gost
Tomos

Što nije tačno, on javno to kame da je ateista i da ne vjeruje. I takav treba da nas predvodi u Crkvena pifanja.. Kao neplivač da bude vaterpolo selektor, to samo može u Crmoj Gori…
Kada je spoljna politika “skidam kspu”, kada je Crkva u pitanju, o zome zna manje no što japanski zna…

Trol
Gost
Trol

Pa kud bolje, ako ne ateistu da raspravlja o religijama? Vjernik bilo koje od njih bi bio pristrasan. A i vecina ateista zna vise o religijama svijeta, no po i jedan vjernik.

Tomos
Gost
Tomos

Ti nisi normalan, ne možeš protivnika umjetnodsti staviti za Kustosa u muzej…
Ne smeta meni da i On takav, ima beko mišljenke… Ali on traži da idemo za njim…

Bokelj-HN
Gost
Bokelj-HN

Samo jos jedan alibi da krenu na C.G.ako se usvoji zakon,da idu da brane svoje svetinje i napaceni narod.Hahaha providno i vec vidjeno.

Mrgud
Gost
Mrgud

I svuda propalo.

sasa
Gost
sasa

neka prvo brane svetinje na kosovo pa cemo ih poslijd mi docekati

Ratko
Gost
Ratko

Ako ko ide na Cetinje neka javi da ne pođem u Valjevo….

Bjelopoljac
Gost
Bjelopoljac

Ovo je slika i prilika, pogledajte samo te bombastične naslove. Pa neko bi pomislio da je ovamo rat, mada ne mogu više nikoga prevariti ništa. Svako zna kakvi su ovo mediji

Tiki Tijana
Gost
Tiki Tijana

A šta rade dukljanoidi, kukala im majka. Pljujete i hulite na svece, a nadate se Božijoj pomoći. I trebaće vam pomoć.

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Idoli su ti mrtvi Tiki. Povezivati Boga sa idolima može samo potpuna teološka neznalica. Ukoliko bi tačno bilo to što vi propagirate, Bog bi onda bio nerazumno biće koje navodi ljudi na najprimitivnije oblike svijesti i ponašanja.

One_Gorke_Suze
Gost
One_Gorke_Suze

Tiki,
Da ti cika Amfi pozajmi onu lupu, da pokusas da “pronadjes” svoj mozak.
Ti pominjes “dukljanoide”?!?
Bolje se drzi Srbistana, Republike Šumske i “srpskog” Kosova…

Bogdan
Gost
Bogdan

A zasto se oni bave nama i našom državom? Imaju li svojih briga i problema

Apokalipsa
Gost
Apokalipsa

I narodu u Srb je jasno sve, nijesu potrebni Vučićevi mediji da pojašnjavaju situaciju u našu državu. Na kraju krajeva, njih se to i ne tiče

Antoan
Gost
Antoan

Što smo drugo mogli očekivati sem besomučne napade, klevete i laži. Ništa novo

Pollo
Gost
Pollo

Propaganda uvijek bila i uvijek će biti, ali na svu sreću vise bez onakvih posledica koje smo nekad imali

pidanje
Gost
pidanje

Pa ima li išta Srpsko u Srbiji ili je sve u Crnoj Gori?

Koznazna
Gost
Koznazna

To je tacno, to su bjelopavlici vazda znali !

Ratko
Gost
Ratko

Dati ti je Sinan paša rekao.

Mrgud
Gost
Mrgud

Pradeda Sinan mu reko.

Koznazna
Gost
Koznazna

Ko šiša pašu, to su bjelopavlici čuli od knjaza dača !

Tomos
Gost
Tomos

Može i naša… juče gledam od javno deklarisanog Ateiste Mila, zaključismo da može Papa da bude… Da može i da predaje engleski na fakultetu u Nikšiću..
A ako mu neko kaže, o čemu pričaš kad o tom pojma nemaš, e taj je onda protiv Crne Gore, jer On nošta ne radi za sebe…

Tole
Gost
Tole

Eno redari DF na IN4S vec iznalaze alibi zbog toga sto im je narod okrenuo leđa pa aktivisti iz Srbije i BiH trce u pomoc.

Zoro
Gost
Zoro

Daka je cudotvorac,pretvara vodi u gorivo….to sinoc procitah…hahahaha

Frak
Gost
Frak

To je od Mila naučio.

Joo
Gost
Joo

I igracke u oruzje….i salatu u marihuannu…..

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Srbski sveci su čudotvorci koji i sopstvene posmrtne ostatke mogu da vrnu iz pepela.
Nego kakva je situacija u Onogoštu gradu? Jesu li došli Baja Mali Knindža i Pipun Nindža na miting?

Ironija
Gost
Ironija

Da ne znaš da je protest u grad,ne bi ni bio svjestan da se nešto dešava. Eto tolika je “gužva”

Gile
Gost
Gile

Ka srbi…mada to je nacija sastavljena od bugara,rumuna,cincara,vlaha…

Roro
Gost
Roro

Svi tabloidi koji izlaze u Srbiji i Crnoj Gori su pod kontrolom DPSa i SNSa.Znači,svi gadluci,Pink,Alo,Telegraf,Pobjeda,Dnevne novine,Blic,Kurir…kontrolišu Milo i Vučić.Da dodam i portal CDM.

ehti
Gost
ehti

A velike istine su u Danu i Vijestima ispisane. A sjedi, da te zamolim. Slijepci ste pri očima…

Plana brda
Gost
Plana brda

Rekla bi Raze Murova “reči mi dok ti nijesam rekla”… Znate, mada nikad to niste POMENULI, da se na dvoru Ivan-bega Crnojevića SLAVIO Sveti SAVA…???????

Joo
Gost
Joo

Jesi bio pozvan pa znas….

One_Gorke_Suze
Gost
One_Gorke_Suze

Ti prisustvovao ???
Ovako vam je, vama srbima, svaka istina.
Eh da … i kosovski boj ste dobili i NATO 1999. godine … i u Kninu 1995.
A śedi …

jana
Gost
jana

Srbija se davi u tabloidnom blatu.. Ta drzava je sodoma i gomora

PRAVEDNIk
Gost
PRAVEDNIk

Jana.zar u C.Goru.ima druge stampe .osim tabloida.

Plana brda
Gost
Plana brda

Dok ti živiš u raju Delta sitija, snajperskih ubistava, eksplozija, sačekuše, izgoreli auta, palih garancija, plutajućih tijela Moračom, zadnjim zdravstvo, slanjem žena na ter u Banjaluku busom.. Itd… Raj.. 😂

Rašo
Gost
Rašo

Odlično, sad će Danilovgrad postati turistički i vjerski centar. Svi svetosavski vjernici će da nagrnu u Danilovgrad. Nije to tako ni loša ideja. Samo da ga sad ne iskopaju i krenu sa njim u hram Svetog Save u Beograd. Ili možda srbi proglase Danilovgrad svojom teritorijom, jer gdje je njihov svetac po njihovoj logici to je njihova teritorija.

Plana brda
Gost
Plana brda

Misliš kao što ste vi proglasili primorje os Sutomora do Sutorine… Koje rasprodate, ka sve tuđe i bez kojeg bi bili, ono što ste i bili 1917. kozari i Brđani!

Joo
Gost
Joo

Plana….a cije je to….da nije srbijansko….pa hahahahahaha….ostase ti pusti snovi okupatore…..ono sto hocemo da zaustavimo je rasprodaja naseg od strane SPC maffijasa………

podrskaaa
Gost
podrskaaa

i mi imamo perjanicu žute štampe… Nego, kod koga je Severinin sin ovaj vikend?

Branka
Gost
Branka

Ha , ha , ha , 😁😁😁😁😁😁😁😁

Traktorijada95
Gost
Traktorijada95

Odlično, taman treba to zadržat dok nam ne vrate sve naše spomenike što su pokrali, od Miroslavljevog jevanđelja pa nadalje. Pa kad sve vrate eto im ga onda ovaj s uklesanim čelom

Sjeverna Koreja
Gost
Sjeverna Koreja

niste ni vi puno odmakli iz cdm

Send this to a friend