Politika

Srpski tabloidi ogorčeni potezima Amfilohija i Abazovića

Događaji o formiranju nove vlasti u Crnoj Gori zatekli su srpske tabloide. Nakon što je objavljeno da na jučerašnjem sastanku pod Ostrogom, kome su prisustvovali mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije i lideri koalicija Crno na bijelo i Za budućnost Crne Gor, te lideri Demoratskog fronta, kao i predstavnici koalicije Mir je naša nacija, DF nije prihvatio predlog Dritana Abazović za pmandatara Zdravka Krivokapića, tabloidi u Srbiji nisu krili ogorčenje povodom novonastale situacije u Crnoj Gori.

<<<Mapet šou: Abazović hoće Krivokapića za mandatara, a DF ga neće<<<

LJUDI, JESTE LI ZA OVO GLASALI?! Dritan Abazović sa Amfilohijem pravi vladu bez SRBA!, NOVA VLADA CRNE GORE JOŠ NEIZVESNA: Dritan Abazović pravi vladu sa Amfilohijem, a neće Kneževića, Mandića i Medojevića?, REPUBLIKA SAZNAJE! Amfilohije i Krivokapić hoće Srbe da izbace iz vlade Crne Gore: Abazović urlao kao besno pašče, samo su neki naslovi srpskih tabloida.

Jedan od lidera DF-a Milan Knežević je nakon što je objavljeno da taj savez ne podržava Krivokapića za mandatara je saopštio da nije tačno da je iko iz Demokratskog fronta doveo u pitanje Zdravka Krivokapića kao mandatara, već traže da im on pojasni zahtjeve Dritana Abazovića, koji su očigledno ranije bili dogovoreni s Krivokapićem, u kojima traži sve ključne resore u Vladi, uključujući Upravu policije, ANB, Vojno obavještajnu agenciju, ministarstva unutrašnjih poslova, odbrane, vanjskih poslova i pravde, kao i to da DF ne može predlagati svoje najistaknutije srpske političare za članstvo u novoj vladi.

<<<Knežević malo udario na Vijesti, malo na Abazovića i Krivokapića<<<

On je dodao da je DF spreman da danas glasa za predsjednika Skupštine iz redova Demokrata, da potpiše kandidaturu za premijera i da u krajnjem da i manjinsku podršku novoj vladi.

Iako u Srbiji još uvijek nakon izbora održanih u julu nije izabrana nova vlada stiče se utisak da je tamnošnjim medijima važnije da li će se i kako formirati vlada u Crnoj Gori.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ana Obradovic
Gost
Ana Obradovic

Ali sve cuh I sve cu cuti Ali sastanak o formiranju vlade pod Ostrogom..Boze im oprosti sto te koriste I pominju

Rizotos
Gost
Rizotos

Abazovic od spasioca do besnog pasceta. To je to kad sa srpskom stampon tikve sadis, o glavu ti se lupaju.

viktorija
Gost
viktorija

sta je zuta stampo..dosadno kod mitrovica sa kristijanom..

Morty
Gost
Morty

Podrska Abazovicu, u slucaju da se ponove izbori dobice jos vise glasova. Ova koalicija df,videoteka i pipun treba da ispane iz politike da se ne brukaju vise i sve ih deportovat u maticnu zemlju nek im daju penziju tamo. Sad se vidi kome je do naroda a kome do fotelja. Da ima narda sad bi trebali da im postave tri… Više »

Perović
Gost
Perović

Bez brige srbijancici, bacice Risto koju kletvu na sve te medije i rijesen problem

Bernini
Gost
Bernini

Sve je ovo magla rabota. Uvešće ih oni na mala vrata.

The Stig 🇲🇪
Gost
The Stig 🇲🇪

Znaci, Dritan radi pravu stvar.

Jacg
Gost
Jacg

Oj i danas 🙉🙉..tacno me stra otvorit ovaj djavolji internet jer ne znam sta cu vidjeti ni procitat..

Pravda
Gost
Pravda

Nije pravo da najača stanka nema nijedan resor. Pravda za DF

sused
Gost
sused

interesantno koje su mjesto odabrali kao da nema u Podgorici nigdje sale za konferencije

Mrgud
Gost
Mrgud

Nadali se u sveca.

Cetinjanin
Gost
Cetinjanin

Nikad neće Crna Gora biti marioneta Srbiji!

Prč
Gost
Prč

E ovako je trebao da uzgleda bilbord za predizbornu kampanju.a df podrzao maloga cetnika krivokapica samo dok prodju izbori a nudili sve i svja svima samo da obore vlast.kao i obicno oni nikog ne ucjenjuju samo ne prihvataju nista sto nije njihov stav

Markoza
Gost
Markoza

Neka nam se smije cijeli svijet trazili smo . Ovo je bruka i sramota. Znalo se da ce ovako biti. Svi su pokazali ko sy sto su i sto zele ovom narodu. Oni su se za sebe borili. Razbili su ih kompleksi.

EDI
Gost
EDI

Abazović leleče, kao što reče nedavno za protesni skup. Sve se u životu vraća prema svojim djelima!

Anastazija
Gost
Anastazija

Nema bolje preporuke i potvde čestitosti i ispravnosti stavova nego kad vas razalinju srpski tabloidi Informer, Alo, Srpski Telegraf i Kurir. Svak može što hoće misliti o Đukanoviću i DPS-u, ali oni nikad nisu posezali za stvaranjem monstruoznih tabloida.

Idea
Gost
Idea

Ovo nije mjesanje u poslove tudje drzave,ne ovo je prava agresija na Crnu goru.

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

naugledniji članovi mandić na zadnjem mjestu na poslaničkoj listi knežević oko dvadesetog a medojević je valjda crnogorac

Tgd
Gost
Tgd

Crnogorci se bore za svoju državu,kakvi medo Crnogorac?Možda po rođenju ali ništa više

CRNOGORAC
Gost
CRNOGORAC

Tata Milo sjedi, jede kokice i gleda mapet sou!! Vrati nam se Presjednice jedini!!

CRNOGORAC
Gost
CRNOGORAC

Cim je srbija ogorcena radi raspleta u Crnoj Gori, to znaci da je dobro po Crnu Goru!!!

Marina
Gost
Marina

Mislis da ce Srbija dozvoliti da joj propadnu one silne pare koje je dijelila ovim slijepcima da joj donesu CG na tanjiru?

Stanko
Gost
Stanko

Evo iz Srbije da ti kazem da ogromna vecina nije ogorcena nego odusevljena Dritanom i Krivokapicem. Ogorceni su samo udbasi i u Srbiji i u Crnoj Gori sto su Crnogorci zbacili crvendace a sada ce i da povuku vodu. Pa-pa 😀

cetinje
Gost
cetinje

Dritane jesmo li mi glasali za tvoju URU da te srbijansko cetnicki talboidi nazivaju PASCETOM,samo da znas da je to maslo i prica “ugrozenog srpstava”iz DF iz Crne Gore koji su na stalnoj liniji sa tamosnjim vlastodrzcima u Beogradu. Budi siguran da ti DF sprema politicku omcu oko vrata.

Njegoš
Gost
Njegoš

Sestra i brat Abazović ostaše bez posla u beograd 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

MPT
Gost
MPT

Laje kao pašče?

Milos
Gost
Milos

Pa ako su srpski tabloidi ogorceni to je dobra stvar

CG CG CG
Gost
CG CG CG

To je super.

Animus
Gost
Animus

Popis iz ’91 je imao 7% Srba, kad nisi smjeo zucnut da si za Crnu Goru…sad, navodno, ima 40%…koje su ovo manipulacije, majko mila. Svaki narod zasluzuje Vlast koju ima…pokazali smo da smo stoka.

Zagor
Gost
Zagor

Stare popise macku o rep. Ni ti crnogorci iz ,91 nisu bili ovi crnogorci. Imali su 30 slova i govorili srpski, skandirali “hocemo ruse”. Pa nije 7% srba moglo da napravi ab revoluciju.

Marina
Gost
Marina

Namjestice oni da ih bude 40% tj koliko im treba da poniste crnogorsku naciju.Nemoj da brines.Problem je bio dok nijesu doveli svoje NEljude na vlast.A sada to uopste nije problem.

Marko
Gost
Marko

Ko ne vidi da je Milova poslednja odbrana Vučić, taj ne zna ništa o politici i biznisu.

Marina
Gost
Marina

Je li mudresa casti ti!

Silicone soul
Gost
Silicone soul

Posaljite ovu trojku da budu ambasadori u Indoneziju tj. Nova Gvineja,tamo ima ono pleme Dani ljudozderi….
Neka ih pojedu, Meda za dorucak teska masna hrana ,Mandu za rucak a Pipuna za veceru laganica hrana…

Srpska LAŽ
Gost
Srpska LAŽ

Anu Brnabić za mandatara, hahahahahahahahahahahahaahahh!!!

Mitar
Gost
Mitar

PIh crnogorci sram nas bilo sve !!! Svaka bijeda ljudska, svaki fasista , svaka … nam odlucuje ne oce li nego ko ce nas klat ka 918 te!!!!! Sudbina nam je zapecacenja sad samo cekamo ciji ce noz doc!!! Pih , i treba nam tako!!!

Marina
Gost
Marina

Shvatam tvoje ogorcenje!
Nema covjek rijeci kojima bi adekvatno osjecaju opisao svo gadjenje na one koji su svojim primalnim instiktima(mrznja,osveta) doveli do ovoga dje smo.

Marina
Gost
Marina

Pritom mislim na one koji su suverenisti a svojim su glasovima doprinijeli da smo sada u septickoj jami.

gazi bagru MILO
Gost
gazi bagru MILO

ihaaa nista cemo bit mi sta ce mu sad ovi radit kako ce ga zvat iprozivat i nakakav stub srama stavit.. srbi su to.. od velicanja do ponizavanja.. bit ce on opet za njih i milov pion i milov siptar i svasta nesto!!

Send this to a friend