Politika

SD tvrdi da će poboljšati rezultat u Zeti

Odbor Socijaldemokrata u Golubovcima poručio je sa sinoćnje sjednice kojoj je prisustvovalo rukovodstvo partije da će poboljšati položaj u Zeti.

Predsjednik partije Ivan Brajović istakao je zadovoljstvo radom Socijaldemokrata u Golubovcima.

“Na osnovu vašeg rada i zalaganja, naša partija ima parlamentarni status u Golubovcima i jedan je od činilaca vlasti. Na tome vam svima zahvaljujem, uz napomenu da u periodu koji je pred nama moramo još više raditi kako bi podrška Socijaldemokratama nastavila da raste. Od osnivanja partije do danas, mukotrpnim radom svih naših članova i aktivista, SD su duplirale broj glasova osvojen na parlamentarnim izborima i ostvarile parlamentarni status u svakoj lokalnoj samoupravi i po tome smo jedinstveni”, kazao je Brajović.

Predsjednik Odbora GO Golubovci Saša Popović je istakao da Socijaldemokrate u Zeti imaju perspektivu i da podrška građana Zete partiji može samo da raste.

“Ono što je za nas najbitnije jeste da je svaki glas za SD dobijen časno i pošteno. U budućem periodu, glavni zadatak našeg odbora biće komunikacija sa građanima Zete, kako bismo prepoznali njihove probleme i radili na njihovom rješavanju. Samo tako, stalnom komunikacijom sa građanima, možemo poboljšati naš rezultat i to ćemo i učiniti”, zaključio je Popović.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kiren
Gost
Kiren

Bravo

EL_Gordo 🇲🇽
Gost
EL_Gordo 🇲🇽

A ocete li prestat vise kumim vas kapom, znate da ko se fali dje se davi aoo

DPS!!
Gost
DPS!!

Podrska od koalicionih partnera !!!!

Send this to a friend