Politika

SSP Niš tvrdi da su javni funkcioneri iz SNS ponovo u kampanji u Crnoj Gori

Budva

Stranka slobode i pravde Niš ima saznanja da neki niški javni funkcioneri borave u Crnoj Gori, gdje su, kako kažu, ponovo umiješani u organizaciju kampanje pred izbore 23. oktobra u Budvi.

To su naveli u saopštenju, u kome Gradski odbor stranke iz Niša upozorava da je načelnik Nišavskog okruga Petar Babović, kadar SNS, „na partijskom zadatku u Crnoj Gori, gdje sa ostalim niškim naprednjacima ‘pomaže’ partnerima u kampanji za lokalne izbore u Budvi koji, bi trebalo da se održe 23. oktobra“.

„Da li su sa njim i većnik Miroslav Đokić, radnik vodovoda Dušan Mihajlović, radnica JKP ‘Tržnica’ Olivera Đorđević, radnica JKP ‘Parking servis’ Jelena Denić? Šta je Baboviću važnije – građani od kojih prima platu ili partija od koje dobija ingerencije?“, pitaju iz niškog odbora Stranke slobode i pravde.

Podsjećaju, kako su naveli, na aferu koja se desila 2021. godine, „kada je osam niških naprednjaka protjerano iz Crne Gore zbog učestvovanja u izbornoj kampanji“.

„Neka imena tada protjeranih naprednjaka sada se ponovo javljaju. Takođe smo uputili zahtjeve za pristup informacijama od javnog značaja gradonačelnici Niša i direktorima JKP ‘Naisus’, JKP ‘Parking servis’ i JKP ‘Tržnica’, sa pitanjem da li su njihovi zaposleni odsustvovali s posla u periodu od 19. do 23. septembra i po kom osnovu. Očekujemo odgovore od nadležnih, a prije svega od načelnika Nišavskog okruga Babovića – da objasni građanima od kojih prima platu na kakve se to ingerencije poziva, ko mu je dao te ingerencije, jer zakon nije i dokle sežu njegove ingerencije. Od kada je miješanje u unutrašnje stvari druge države nadležnost načelnika okruga?“, zaključuje se u saopštenju.

Konstatovali su da bi tužilaštvo i ministri prosvjete i lokalne samouprave morali da reaguju zbog posljednjih postupaka Petra Babovića, šefa Nišavskog okruga, među kojima je i pokušaj uticaja na jednog od članova Školskog odbora „OŠ Dušan Radović“ u Nišu, uoči izbora kandidata za direktora škole, o čemu je N1 izvještavao.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Joanikije
Gost
Joanikije

Taman je budva i izgledala kao Niš zadnje dvije godine znaci dno dna i plus su duzni 100 miliona adriatic propertis-u znaci odron!

Nebilo'nas
Gost
Nebilo'nas

To treba nedje ufatit pa objasnit dje su dosli, nego nekako sticem utisak da to mnogo ne smeta ni dps-u.. ne znam zasto.. otud tolika inferiornost i zmurenje na te ubacaje iz neprijateljske drzave!!!

MNE CPC NATO
Gost
MNE CPC NATO

Kako ja ne mogu sresti te funkcionere nedje ili onoga mandica propalog rukometasa!!!

Mrš u nis
Gost
Mrš u nis

Crnogorci cerajmo okupatore rade na ukidanju drzave i protiv svega crnogorskog sramota sto se dopusta sramno

Ivangrad
Gost
Ivangrad

Tito je naselio dosta naših Niš, Leskovac, Vojvodina, Kosovo.. i svaka čast svima koji se nisu odrekli korijena 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Nknk
Gost
Nknk

Ja koga god vidim da je dosao da rovari ka ovi cu licno izmrsikati posto evo policije ni drzave nema nebilo ih nikad.Dosta je vise ove sprdnje.Ja u svoju zemlju evo 2 god mira nemam I popa kojeg vidim ima ce ga sta slusat takodke pa neka se gospoda nauce vise ponasanju.Ove anarhije i jada nidje nema.

Lscg
Gost
Lscg

Sve ce im se vrnut i to vrlo brzo

miki
Gost
miki

Svaka cast Nislijama koje ne zele zlo Crnoj Gori, strasno je to da i dalje postoje Crnogorci ,koji ovo ne vjeruju

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Koje gluposti, svaka partija može da unajmi bilo koga da joj pomaže u izbornoj kampanji. Mislite da DPS nema savjetnike sa strane ?

ORLOV KRŠ
Gost
ORLOV KRŠ

Lijepi su savjetnici JKP NIŠ, VODOVOD NIŠ, PARKOVI NIŠ. izgorelo sve dabogda liše ove male djece! Na čem smo spali!

Terra nova
Gost
Terra nova

Pa jes, tako je i DF angažova Šišmakova i onoga drugoga – ono jes da su to strani agenti, ali što ti veliš ima svako pravo da angažuje ko koga oće…

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Jel, se još gađu s padeži i s dinari? … jadan je onaj koga gedžovani kupe.

Momo
Gost
Momo

Ovo je strašno!
Većeg zla od vučića ne viđeh!

ciko
Gost
ciko

Ma ima nas ako nece policija hvatajmo ih i zatvarajmo po kuca, stala u supe, svakako nisu usli redovno pa i niko nece odgovarati, kad se izbori zavrse do granice pa zacerat neka se snalazi kod AV< av

Ancy
Gost
Ancy

Petar Pedja Mijov, je klasičan primjer janjičara. Otišao je u Srbiju na studije, tamo se posrbio, i sad dolazi u domovinu da je osvoji.

Mili
Gost
Mili

U pamet se Crnogorci, uzece na drzavu na prevaru kao 1918. Sta strani drzavljani rade u nasoj zemlji??

Edin
Gost
Edin

Vise ih bilo… Dje nam ga je premijer da ovo komentarise?

TV_EU
Gost
TV_EU

…on ih je i pozvao

Send this to a friend