Politika

Stanić tvrdi da se Vlada ruga zdravom razumu

Stanić

Vlada i Demokratska partija socijalista (DPS) nastavljaju da se rugaju zdravom razumu, smatra portparol Socijaldemokratske partije (SDP) Mirko Stanić, reagujući na tvrdnju premijera Duška Markovića da službenici podrivaju finansijski sistem države.

<<<Marković ljut: Službenici našli šemu kako da oštete državni budžet<<<

Na jučerašnjoj Vladinoj sjednici istaklo se da mnogi službenici tuže državu za iznose od desetak eura, da bi nakon toga u dilu sa advokatima umnogostručivali te iznose na štetu državnog budžeta. Zbog toga je Marković zatražio da se sa informacija o ovim slučajevima ukloni oznaka tajnosti, kako bi svi građani vidjeli ko su ti službenici.

Stanić na to kaže da je po DPS Vladi svako državni neprijatelj ko nešto pita, ukazuje na nezakonitosti i traži svoja prava.

“Posebno je nevjerovatna, i za rubriku vjerovali ili ne, teza da ti građani ugrožavaju finansijski sistem zemlje. Dakle, po DPS logici sve je u redu sa njihovim tajkunima koji duguju 700 miliona za poreze, sa njihovim funkcionerima koji su se redom obogatili na račun gradjana, sa privilegovanim pojedincima i rodbinom koja gradi hidroelektrane i dobija državne poslove”, navodi on.

Prema njegovim riječima, besmislice koje vlast saopštava pokazuju da sistem ulazi u fazu potpunog odsustva odgovornosti za javno izgovoreno.

“Upravo zato je neophodno da se dese političke promjene i da što prije smijenimo DPS „elitu“. Talas tih promjena kreće 15. aprila sa predsjedničkim izborima nakon kojih će se proširiti cijelom Crnom Gorom. SDP je spreman da tom procesu pruži presudan doprinos”, zaključuje Stanić.

S.B. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mojsije
Gost
mojsije

U velij
kim si zabludama Stanicu,prvo,zbog ovakve bezvezne price i drugo,sto si ostao u druzini Krivakapica.

cinik
Gost
cinik

Stanić je potpuno u pravu. Vlada je potkradala svoje službenike, gradjane, zakidajući i ne isplaćujući ono što ih po zakonu pripada. Kada ti gradjani ustanu sa tužbom protiv neodgovorne Vlade ona se žali na gradjane!

Luka
Gost
Luka

Ko o cemu SDP o smjeni DPS-a, samo ne znam kako imaju obraza jer zna se da je SDP na politickom izdisaju i da je to partija koja je tu jos neko vrijeme i da sa svakim novim izborima oni jos vise padaju !

Jovan
Gost
Jovan

Ja ne brojim ovu izjavu Stanica jer ne pocinje sad “Dobar dan, ja sam Mirko Stanic ko ne zna portparol SDP-a ” !

lolipop
Gost
lolipop

Stanicu, da je neka losa stvar uradjena od Markovica, ne bi palo tebe da das izjavu. Nego bi Ranko i Draginja hvatali mustuluke gradjanima kako Vlada lose radi.
Ovo je odlicna ideja, bravo.

Dasic
Gost
Dasic

Ova izjava je izdaja Crne Gore od strane SDP-a. Odlicna odluka inace i pohvala za to da se sitna potkradanja okoncaju. Mnogo ljudi znam koji su ovo koristili i uzimali na hiljade eura

Nindža Pipun
Gost
Nindža Pipun

Imaš li ogledalo kući Staniću? SDP je partija u izumiranju, niko vas ne sluša više!!!

Desanka
Gost
Desanka

SDP samo jedva doceka da kontrira DPS-u, bez obzira na to je li odluka dobra ili losa po gradjane. Ovo je odlicna stvar da se stane na kraj potkradanjem drzave od strane njenih radnika

Zarija
Gost
Zarija

Tacno, donijet je dobar zakon u kojem se stavlja tacka na osobe koje su znali da iskoriste drzavu i da za sebe uzmu i vise nego sto treba a SDP-u ocito fali medijskog prostora pa sad oce preko DPS da malo dobiju na znacaju ! Jadno !

Lokica
Gost
Lokica

Zar se SDP ne zalaze za vladavinu prava? Ovo je ocigledan primjer da se radi u interesu svih gradjana koji bi bili osteceni ukoliko bi ovakve vrste tuzbi dosle na naplatu. Svaka cast za odluku Vlade

Elma
Gost
Elma

Pozdravljam ovo sto je Markovic uradio. Najgori su takvi radnici koji za 10e drzavu tuze i na kraju dobiju par hiljada. Treba uspostaviti red u ovoj drzavi

Dana
Gost
Dana

Marovic je napravio super stvar, a vi se slikajte. Lupate gluposti jer veze s vezom nemate.

Dana
Gost
Dana

Markovic*

ispravka
Gost
ispravka

Ne moraš se ispravljati, Dano, nema razlike.

Bond
Gost
Bond

SDP se mnogo digao u oblake, s obzirom da su partija koja jedva da neke rezultate i ostvaruje.

Amela
Gost
Amela

SDP – Partija u izumiranju, prijatno.

Send this to a friend