Politika Ko je novi gradonačelnik Banjaluke kome je Dritan Abazović čestitao talas promjena

Stanivuković – negator crnogorske nacije, jezika i pobornik četničkog pokreta

Novi gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković kojem je, između ostalih, kandidat za potpredsjednika vlade Dritan Abazović čestitao “talas promjena” izraziti je negator crnogorske nacije, jezika, istorijske utemeljenosti Crnogorske pravoslavne crkve i žestoki pobornik kvislinškog četničkog pokreta iz Drugog svjetskog rata, piše Pobjeda. Stanivuković je i negator genocida u Srebrenici što je i potvrdio u izjavi za Radio Slobodnu Evropu.

Mladi, 27-godišnji političar pripada Partiji demokratskog progresa i na izborima za gradonačelnika Banjaluke je pobijedio Igora Radojičića, bivšeg predsjednika parlamenta RS iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata, koji se nacionalno izjašnjavao kao Crnogorac, što je nekoliko puta potvrdio u izjavi za bosanske medije.

POČEO KAO GRAĐANSKI AKTIVISTA
Stanivuković je sin poznatog banjalučkog tajkuna i karijeru u javnom životu je počeo kao predsjednik nevladine organizacije Budi drugačiji, koju je sa svojim drugovima osnovao i koja iza sebe ima mnogo humanitarnih akcija i raznih društveno korisnih događaja.

Kako piše portal istinomer.rs, kao građanski aktivista stalnim akcijama iritirao je gradsku vlast u Banjaluci, ali i onu u Republici Srpskoj. Posebno Milorada Dodika, tadašnjeg predsjednika RS, a sada aktuelnog člana Predsjedništva BiH. Između ostalog, u više navrata rukama je skidao tek postavljeni asfalt, ukazujući na to kako je novac poreskih obveznika potrošen na nekvalitetne radove.

Nakon izbora 2018. postao je poslanik u Skupštini Republike Srpske sa najviše osvojenih glasova.

Odrekao se i poslaničke plate, kao i odborničke prije toga, navodeći da taj novac uplaćuje kao pomoć učenicima i različitim aktivistima za ljudska prava u Banjaluci.

Tokom protesta Pravda za Davida, koji je organizovala grupa građana zahtijevajući od nadležnih da riješe slučaj ubistva 21-godišnjeg studenta Davida Dragičevića, uhapšen je u decembru 2018. godine.

Međutim, od građanskog aktiviste Stanivuković je pod uticajem svojih prijatelja iz Dveri brzo prešao na stranu srpskih desničara koketirajući sa četničkom ideologijom, ali i negiranjem postojanja crnogorske nacije, jezika i Crnogorske pravoslavne crkve.

NEGACIJA CRNOGORACA
Tako je Stanivuković u intervjuu za Face TV direktno negirao postojanje crnogorske nacije.

“U Crnoj Gori je jedan proces da se riješi treći stub identiteta jednog naroda. Oni su dodali dva slova, pa su napravili svoj jezik i azbuku i napravili su nepostojeći crnogorski jezik. Druga stvar je vjera, pa su napravili Crnogorsku crkvu koja ne postoji”, rekao je Stanivuković na šta je uslijedio komentar voditelja da ima stavove kao Vučić koji je negirao čitave nacije.

“Pa zar vi mislite da Crnogorci postoje kao narod oduvijek ili je to proces montiranja jedne nove naci”, upitao je mlađani Stanivuković.

Poslanik Republike Srpske je ubrzo zaboravio nekvalitetni asfalt u Banjaluci i iz svoje velelepne vile u Banjaluci, gdje se snimaju muzički spotovi, uputio se pravo u Crnu Goru da bi podržao litije u organizaciji Srpske crkve.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore uručilo je 29. avgusta Stanivukoviću rješenje u Nikšiću kojim mu se otkazuje boravak do 90 dana i zabranjuje ulazak u Crnu Goru do 29. avgusta naredne godine.

U obrazloženju MUP-a navodi se da je Stanivuković lažno naveo razloge boravka u Crnoj Gori.

Stanivuković je tvrdio da je u Crnu Goru došao da ljetuje, ali su snimci na društvenim mrežama pokazali da mu je osnovna namjera bila učešće na protestnim skupovima i litijama u organizaciji tadašnje opozicije i Srpske pravoslavne crkve koji su mjerama NKT-a bili zabranjeni.

Stanivuković je tada na svojim oficijelnim stranicama objavio video sa učešća u protestima opozicije gdje mu društvo pravi Vladislav Dajković, član tima nosioca liste koalicije Za budućnost Crne Gore i sadašnjeg mandatara Zdravka Krivokapića.

“Ovdje sam sa svojim narodom u odbrani onog najsvetijeg. Čuvamo naše svetinje i nadamo se da će u nedjelju biti neke padavine. Jedan je naš narod u odbrani vjere, jezika, pisma”, navodi se u objavi Stanivukovića.

Da nije riječ o incidentu već o jasno utemeljenoj desničarskoj ideologiji svjedoči podatak da je Stanivuković postao regionalno “poznat” kada se u februaru ove godine fotografisao sa četničkim barjakom sa lobanjom, koji su koristile četničke trojke u Drugom svjetskom ratu i izazvao žestoke reakcije na društvenim mrežama i u javnosti.

Tadašnji opozicioni političari u Republici Srpskoj održali su 20. februara u amfiteatru Srednjoškolskog centra u Foči skup pod nazivom “Buđenje Srpske” pred nekoliko stotina pristalica. Sa margina opskurnog fočanskog skupa procurila je fotografija Draška Stanivukovića sa crnom četničkom zastavom, sa lobanjom i ukrštenim kostima ispod, uz poruku “S verom u Boga, sloboda ili smrt”.

Fotografija, koju je na Fejsbuku objavio jedan od učesnika skupa, izazvala je žestoke reakcije u javnosti, od kojih je većina ukazivala na to da je Stanivuković pokazao pravo lice.

ODLIKOVANJE
Angažman Stanivukovića nije ostao nezapamćen kod sada pokojnog mitropolita Amfilohija koji je prije smrti najavio da će ga odlikovati zbog učešća na litijama, ali i cjelokupnog rada.

“Poslanika Stanivukovića trebam javno odlikovati zbog njegove časnosti”, rekao je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije u intervjuu na BN televiziji koji je emitovan 4. oktobra.

On je rekao da je Stanivuković nepravedno protjeran.

“Crnogorska vlast je pozivala u posjete i proglašavali su počasnim građanima funkcionere sa tzv. Kosova, koji su bruka i čestitog albanskog naroda, a protjerali su vašeg mladog poslanika Draška Stanivukovića kojeg ću ja lično odlikovati”, rekao je Amfilohije u svom posljednjem intervjuu koji je objavila televizija BN.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fortuna
Gost
Fortuna

Da je Vjecna Crna Gora🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Dejo
Gost
Dejo

E blago nama…
Nema dana bez ovakvih vijesti…
Redakcijo, dajte nam više pozitivnih i ohrabrujućih vijesti, da nam se malo popravi raspolozenje…

Zabjelo
Gost
Zabjelo

stani malo vukovicu ne avetaj

Putnik
Gost
Putnik

Za negaciju nacije naravno osudjujem, ali za jezik…vjerovatno zato sto je nov pa tek treba da se prihvati. 99 posto ovih ovdje “komentatora” je ucilo srpski ili srpskohrvatski jezik i to ne samo od devedesetih, nego i u vrijeme Jugoslavije.

Grone
Gost
Grone

Mlad po četnik .Šteta.
Uporedjuju ga sa Dritanon a on kaže davsu slični sem po jednoj stvari,on je kao patriota-velikoSrbin a Dritan za gradjansku državu

Tuborg
Gost
Tuborg

A kako se Dritan maskira sa kacketom! Vrh, jedva ga prepoznah.

Sarajevo
Gost
Sarajevo

E, vidite sada ko je gradonačelnik SARAJEVA a ko jadne Banjaluke.

Fortuna
Gost
Fortuna

BRACO I SESTRE CRNOGORCI NEMA STRAHA SAMO HRABRO, za ocuvanje nase jedine I nama OD BOGA DATE CRNE GORE, ajmo samo pozitivno, nikome necemo prdati nasu ljubav, SRECU, DOM, pa tu smo rodjeni, to je nasa ZEMLJA, po kojoj hodamo, 👏👏👏🇲🇪🇲🇪🇲🇪❤️❤️❤️👍👍👍🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇💪💪💪💪

Fortuna
Gost
Fortuna

Tamo dje ognjista dime I dje gusla jos se cuju, u brdima vise mora tu je moja Crna Gora, volio bih da Sam soko, da poletim ja visoko I da vidju plavo more i sva brda Crne Gore❤️🇲🇪❤️

REALNO
Gost
REALNO

pravo srpsko cuveno prezime haahaahahhahah

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Mališan je četnik sa leptir- mašnom😂 Kad je on demokratska nada šumske republike- sve nam je jasno.

Aha
Gost
Aha

Bravo Dritane,svakoga dana u svakom pogledu sve vise nazadujes.

Una
Gost
Una

Meni su bas slatki i Dritan i Drasko

Tuborg
Gost
Tuborg

Stani Vukovicu, pocini, previse si se zaigrao! Da neces i ti put Lovcena, do godine?

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Na daj Boze, da smo isti. Nikad isti.

sreten
Gost
sreten

sta au sto je ovo? ovo su ti Abaz i Blencic koje ce pokoljenja pominjat ka Femica na podgoricku skupstinu

Danilo M
Gost
Danilo M

To je na ideologija, vaspitanje… I onda kažu mi smo isti narod, a nijesmo, kako?!

Marko Hn
Gost
Marko Hn

Drasko ce posjetiti Crnu Goru 21og maja da proslavi svoj rodjendan.

Jelena
Gost
Jelena

Takan kad pomislim .Da je Jedan od te Srpske nacina demokrat ,inteligentan i da nije zadojen mrznjom ,i da je neko ki podrzava svakoga i svacija prava, i neko ko je zaista za ljude i ljucka prava i razlocitosti, on me razocara ,auuu sta je ovo .

😬😬😬
Gost
😬😬😬

Opismeni se nekako, greota je za žensko

Max
Gost
Max

I sto je ovdje problem,da nije sto pogriješio????

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

U principu, svi političari RS su isti, četnici i negatori crnogorske nacije.

S'ćoška
Gost
S'ćoška

Jeli Njegoš iz RS

Cczz
Gost
Cczz

Jeste.Kažu ds su Petrovići došli iz Zenice i nametnuli svoje srpstvo nama.9

Djole
Gost
Djole

Nijesu oni RS oni su BiH zaseok RS. Dodik predsjednik MZ.

Drago
Gost
Drago

Banja Luka je lijep grad, treba ga posjetiti.

aplause
Gost
aplause

Bijah tamo. Niđe veze. Fala bogu, Zagreb je blizu.

Bozidar
Gost
Bozidar

A u Zagrebu su željni Crnogoraca kao majka lude kćeri.

Osvježilo !
Gost
Osvježilo !

U prelijepom Zagrebu su Crnogorci uvijek dobrodošli. Zastava Crne Gore se ponosno vijori u srcu toga grada, a da, nikada nije paljena, kao nedavno u Beogradu, dok su policajci sve bez reakcije posmatrali, sa oduševljenjem.

Mister no
Gost
Mister no

kad si bio?

Una
Gost
Una

Banja Luka je prelepa

PG CG
Gost
PG CG

UNA, prelijepo hrvatsko ime! 🙂

Deni
Gost
Deni

Zadojeno od malih nogu!

petar
Gost
petar

Od 91 ve.

Veki
Gost
Veki

Iz kojih je knjiga on ucio o Crnoj Gori???

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Znaci toliko smo trn u oku ovim srbima iz regiona da nam mira ne daju iz usta nas ne vade, ka da nemaju o cemu drugom mislit no o tome da dokazu da su crnogorci srbi. Ocito je to veci i vazniji projekat no sto priznaje nas cijenjeni dritan izdajnik.

max1
Gost
max1

Treći pokušaj izbijanja na more.

marius
Gost
marius

A sto nas stvarno briga te ovi zbori. Tata mu ima para, ubacio ga u politiku, da ga makne sa ulice.

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

A kojoj bi on naciji pripadao a prica o drugoj

Topp
Gost
Topp

Oooo, I’m scared. Samo pa pa paranoja.

BOSS
Gost
BOSS

Dodik ga je “napravio”

Fkbalsic
Gost
Fkbalsic

Bravo pravi politicar sa stavom samo napred

🧠 Eliminator
Gost
🧠 Eliminator

Bolji je od DODIKA. Isto koliko i ABAZOVIC od Djukanovica

Fortuna
Gost
Fortuna

Eliminator nevrijedjaj predsjednika Crne Gore Mila Djukanovica on je izmislio svijet za sve vas, STOP SVIM MRZITELJIMA CRNE GORE I PREDSJEDNIKA✋✋✋✋🇲🇪🇲🇪🇲🇪

max1
Gost
max1

pOTPISUJEM !

max1
Gost
max1

abazović će plesati, maxim., 1 ljeto. Ovaj mali će nedići dodika u četništvu. Živi bili….

Jela
Gost
Jela

Sladal je, mi zene ga volimo
Cekamo njegov dolazak u Crnu Goru.

Treće Oko
Gost
Treće Oko

Ovo je Vučićev podmladak jer je Dodik potrošeni političar . Abazi je potajni Vučićev privezak nažalost Prevarili su dio crnogorskih glasača u ime srpskog sveta . Bajden će pomoći da se ovaj pokušaj gašenja Crnogorskog identita ugasi . Presednik Milo ima šansu na kongresu da stvori elitnu novu crnogorsku partiju bez kompromitovanih ljudi koja će biti pobjednik na sledećim izborima… Više »

Fortuna
Gost
Fortuna

Sto ste dozvolili GLASACI DA BUDETEPREVARENI, pa sad ispastate koga ste glasali, SLEDECE GLASANJE PAMETNIJE, DA JE VJECNA!!!

max1
Gost
max1

istina !

malosrbi
Gost
malosrbi

Svi oni koji su izgubili svoj identitet lažnim velikosrbovanjem, a tu mislim na bosance, hercegovce, baranjce, slavonce, ličane, kosovare, itd.. oni su danas srbi i četnici. Ako smo i nekad bili isti narod poslije 1389god smo se podijelili na orlove i svinje. Stara Crna Gora centar pravoslavlja na Balkanu.

Muzil
Gost
Muzil

Sav svijet mrze i sav svijet ih mrzi

Cheese
Gost
Cheese

Ne treba mu zabranit ulazak. Nego ga dovesti ovamo, i edukovat o crnogorskom narodu, i istoriji. Drugačije će mislit.

Bad boy
Gost
Bad boy

Stari su rekli: tikvu u vodu, tikva iz vode.

Mestar
Gost
Mestar

Crnogorci, dobro se pazite Dritana Abazovica! Klinac je strasno iskompleksiran. Njemu je samo cilj unistenje Crne Gore. Da mu je trunku stalo do Crne Gore ne bi podrzavao ljudel poput ovoga, Krivokapica, Mandica, Knezevica i ostalih dusmana Crne Gore.

Soko
Gost
Soko

A nacija im postoji od sredine 90tih svi znamo kako

Una
Gost
Una

Nista gluplje nisam.procitala

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Nijedan narod ne postoji oduvijek pa ni srpski i crnogorski ! Na zalost crnogorski nacionalni identitet je zahvaljujuci komunistima imao veliku indentitesku pauzu zamjenivsi je sa jugoslovenskom a donekle to vazi i za srpski ali se srpski zahvaljujuci postojanju hrvata i albanaca agresivnije i brze zaokruzuje ! Nije to nista novo, na formiranje hrvatske nacije presudnu ulogu je imala mrznja… Više »

Janko
Gost
Janko

Ljudi spremite se za udar srpskog nacionalizma, pred popis. Zatišje je pred buru! Neće birati sredstva…

Dijamant
Gost
Dijamant

Što je Janko, prpa a.Prepao si se koliko će vas biti…

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Nijesu se crnogorci prepali svog izjasnjavanja i postojanja, no znama kakva je srpska otimacka, lukava, necasna fela koja je spremna na sve.

vojvodina
Gost
vojvodina

Ko je balavac da negira bilo sta , nebitan skroz ….i đe je to banja luka …pojma nemam

Una
Gost
Una

Ti verovatno iz svog sela, nikad nisi ni izasao. Kako bi i znao

Fortuna
Gost
Fortuna

Tacan, precizan, istiniti komentar👏👏👏👌👌👌

Sanja
Gost
Sanja

A ko pita “pokondirenu tikvu” nešto? Od kada je rodjen vjerojatno mu je samo pričalo o nedeskom narodu.

mne
Gost
mne

Ovaj je mali četnik,nebitan lik

Milo
Gost
Milo

Mi Crnogorci imamo posla sa neuracunljivim narodom.

Normalno
Gost
Normalno

Ako ne postoje Crnogorci ne postoje ni Srbi

Nikśić
Gost
Nikśić

Ovome zabranit ulazak u CG narednih 50 g

šćepan
Gost
šćepan

Crnu Goru i crnogorce cuva Sv.Petar Cetinjski i Sv.Vsilije Ostroski,da im je slava i milost!
Svi smo zasticeni!

Jeste
Gost
Jeste

Jes, jes, lijepo nas štite, da bog pomože!

Sova
Gost
Sova

Princ Nikola Petrović je išćeran iz Cetinjskog manastira, đe počijeva njegov predak Petar I. Petar nije moga zaštitit potomka, a ne Crnu Goru.

Velimir
Gost
Velimir

Tamo je bog ruke diga davno,sjasi kurta uzjasi murta!
TUGA golema,18. Vijek!

mala murtenica
Gost
mala murtenica

Cetnik ….. nista cudno

Djoko
Gost
Djoko

cetnicici na baterije

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

isto nam misli skoro svako od njih.
samo je ovaj neiskusan pa priča naglas.

Djole
Gost
Djole

Folirant tatin. Gori je od Dodika. A ovaj Abazovic kad bi batalio sa njegovim cestitkama i ljubljenja sa babama dobro bi bilo. Neka se okrene Crnoj Gori.

Djoko
Gost
Djoko

cetnicic na baterije

Crni panter
Gost
Crni panter

Ulcinjski Apolon ili se pravi blesav i kao nezna kakvu politiku bistri gdin Stanivukovic ili mozda je i on takvog stava ( a svime sto je uradio od izbora na ovamo to potvrdjuje) pa se raduje i cestita ovakvim likovima.
Mnogo je pa makar bilo to i od dr politikologa.
Ps. Najbolje su mu na cestitke o promjenama odgovorili sarajlije.

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Neka mladi četnik dođe,, da me negira”.. Haha

Nezavisna Boka
Gost
Nezavisna Boka

Muci tu, peodo bi se za 30 eura.

Role je king
Gost
Role je king

Ti si dao glas frontu za 200 grama sunke

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Hahaha. Neka dođu. Cekamo ih!!!

Duklja
Gost
Duklja

Pa dobro, drugim riječima Srbin. Ne vidim šta je čudno.

Milena
Gost
Milena

Taj mladi dečko je za žaliti !!!!!
Žalosno i tužno

Đulaga
Gost
Đulaga

Dr Dritan Abazović je dosljedan sebi: svaki dolazak srpskih nacionalistički snaga i figura bilo gdje na vlast pozdravlja kao dugo iščekivane demokratske promjene i pobjede. Vladati sposobnošću da se taj četnički, svetosavski koncept srpskog nacionalizma i šovinizma, koji ništi sve nesrpsko, nikako ne prepoznaje, nego se, naprotiv, veliča kao šansa za uspostavljnje novog, boljeg sistema vrijednosti, u slučaju dr Abazovića… Više »

Festadjun
Gost
Festadjun

A ovo je dritan ov pobratim

Samo pitam ?
Gost
Samo pitam ?

Milorade ovaj ce te brzo izgurati
Vatra se gasi dok je u zacetku
Vidi sta ti je cinjeti ???

mrkela
Gost
mrkela

Dritan se kune u njega , zajedno će da fašizuju prostor .

midžor
Gost
midžor

Sva Srbadija su četnici.

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Svi smo mi srbi pomalo četnici i to u manjim količinama ništa nije strašno i to ne može da škodi.Ako je istina da pomenuti ,koji ide po zlatnim pločicama u svojoj kući, negira crnogorsku naciju,to mu je najmanja briga koliko će izgleda briga imati, jer je protiv njega dodik,a i nije u pravu jer crnogorska nacija očito postoji i ne… Više »

Brdjanin
Gost
Brdjanin

Cudna nacija od 1945, bas cudna

Blaki
Gost
Blaki

Jasno je da taj mali, koji je prohoda tek nedavno, nema pojma o Crnoj Gori, o Crnogorcima, o Crnogorsko Crkvi.
Ali mi nije jasno, što to u pamet ne ulazi Dodiku, Vučić i satelitima u Crnoj Gori, Pipunu, vojvodi Koljenici i Međedu….
Neka je Vječna Crna Gora.

Cedomir
Gost
Cedomir

Zadojen mrznjom od malena,pih.

stevokokot
Gost
stevokokot

nisu oni krivi srbi su vazda bili halapljiv narod sa najgorom istorijom velika je mrznja prema crnogorcima mi se ne mozemo sloziti sto Beograd sa privjescima koristi i kad pogledamo izjavu nije pogrijesio. Nas jedini spas bi bio lekcija iz Hrvatske da se vec jednom rijesi nase pitanje u nasoj drzavi.

Curica
Gost
Curica

Zgodan je, dolazi li na nase primorje.

Radan
Gost
Radan

Koja blamaža!
I za mene on ne postoji! Eto tako!

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

abazović da je završio karijeru političku.
jedino ako se prišlepa nekome kao medo.

Snjeg
Gost
Snjeg

Blago receno uzas .Mlad covjek a tako lose orijentisan.

Hurem
Gost
Hurem

Isti ka Dritan ne priznaju genocid u Srebrnici.PIH

Prč
Gost
Prč

Ja mislio ne mogu goreg naci od dodika kad ono ne lezi vraze

poseidon
Gost
poseidon

Koliko je miseva i blavora napustilo rupe sve je smjesno ma sve su prilike da se nece imat dje vratit jer sve ima svoju granicu a oni su odavno presli preko nje….

Milodar
Gost
Milodar

E Dodik je znaci odlican…

Učo
Gost
Učo

Nije odličan nego je tu neđe….

Učo
Gost
Učo

Nije čudo što jedan junoša od 27 g. bez političkog iskustva nadojen nacionalističko šovinističkim mržnjom mlati izjavama o Crnoj Gori i Crnogorcima ,već me čudi zašto mu političar iz Crne Gore koji ,,brani” C.G. šalje čestitku a uz to je još političkog ?

Pi!
Gost
Pi!

Razmaženo derište, tek naučilo da piški u tutu, a ono će da bude gradonačelnik i da filozofira koji narodi postoje, a koji ne postoje.

White Hat
Gost
White Hat

Ako nije Dodik jeste ovaj i tako redom, oni tacno znaju sta da nam serviraju da mi ne vidimo pravu sliku a to je ziva egzistencija/ekonomija nas gradjana, ja bi njih sve da ignorisemo i okrenemo se nama, sebi, da se mi malkice samo organizujemo i kazemo DOSTA JE !!!

Niksic
Gost
Niksic

A sto ste zapeli da Draskom, jada ovog. Bolji je od Dodika u svakom slucaju

Idea
Gost
Idea

Lepo ga je odlikovao vala.

Role je king
Gost
Role je king

Ja bi tebe Drasko odlikovao jednom dozivotnom zabranom.

Branka
Gost
Branka

I ovaj i Abazović su negatori svega crnogorskog. Isti su. Zato mu je i čestitao. Samo ko ne želi da vidi ko je Abazović začudio se ovome.

Novakovic
Gost
Novakovic

Nemam sta drugo da kazem, nego PIH

MojaGora
Gost
MojaGora

Zato je i dobio. Svi Srbi u regionu glasaju isključivo za nacionaliste i četnike. Pravilo- što je veći četnik, veći je Srbin.

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Neka ide kod njega za odlikovanje

Popaj
Gost
Popaj

Veci nacionalista od Dodika.

Marko
Gost
Marko

Stanivuković je Srbin koliko i Dritan…

Marko🇲🇪🇲🇪
Gost
Marko🇲🇪🇲🇪

E moj Dritane i ti si ovome cestita i definitivno pokazao da si i ti neprijatelj drzave ti tvoja partija ste 5 kolona…

Vaše ime
Gost
Vaše ime

e ovome je Drtitan čestitao….

Send this to a friend