Politika

Stefan Nikolić predsjednik mladih SD Tivat

Na II izbornoj Konvenciji Omladine Socijaldemokrata Tivat koja je održana sinoć jednoglasnom odlukom delegata za predsjednika u ovom mandatu izabran je Stefan Nikolić, dok će funkciju potpredsjednice obavljati Katarina Tanasković.

Konvenciji je prisustvoavao predsjednik OO SD Tivat, Zdravko Mitrović, koji je podsjetio da su prvi izborni uspjesi Socijaldemokrata počeli baš od Tivta, i da je taj rezultat bio vjetar u leđa SD-u.

”Socijaldemokrate nisu uljuškane u vlasti, već se svakog dana bore za doborobit grada Tivta i njegovih sugrađana”, kazao je Mitrović.

On je uz čestitke prethodnom rukovodstvu na odličnom djelovanju, poželio i budućem predsjedniku da sa svojim odborom uz jasan plan i cilj nastavi da posvećeno radi. Dodao je i da je današnja Konvencija uvertira u početak izborne kampanje.

Doskorašnja predsjednica OSD-a Tivat, Ivana Pasković, istakla je veliko zadovoljstvo učinkom omladine SD-a u dosadašnjem periodu, i zahvalila mladima na sjajnoj saradnji i podršci koju su joj pružali u realizaciji svih aktivnosti.

Predsjednik OSDCG Emil Đokić, poručio je da su mlade socijlademokrate Tivta prve podnijele teret i izazov izborne kampanje i od tada, uspješno gradile ovu omladinsku organizaciju. Uz čestitke novom rukovodstvu, istakao je da će se nesumnjivo Tivat imati najbolju omladinu koja će raditi u interesu svog grada.

Novoizbrani predsjednik Stefan Nikolić kazao je da ova funkcija jeste i čast i obaveza, ali da vjeruje u svoj tim i ljude koji su čine ovaj odbor.

”Socijaldemokrate su nadolazeća snaga, a i mladi Tivta to prepoznaju, te nam zato i pristupaju. U periodu pred nama, nastojaćemo da svježim idejama animiramo i pokrenemo sugrađane, mlade ljude, ali i one koji su na pozicijama odlučivanja, kako bi se ovaj grad mijenjao na bolje”, kazao je Nikolić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ta trane
Gost
Ta trane

Pa prevrni opet džipa, Noto.

BudoMNE🇲🇪🍀
Gost
BudoMNE🇲🇪🍀

Ronimo ispod dna, Dosljedno!

Sveznalica
Gost
Sveznalica

Nadam se da ćete vaše ideje sprovesti u djelo, da ćete mlade motivisati i dati im primjer vrijednosti koje donekle i vi posjedujete. Vašoj šarmantnosti još više doprinosi ova titula predsjednika mladih SD, pa tako sam sigurna da ćete imati više podrške od strane zenskog dijela populacija.

NOVA POZITIVNA
Gost
NOVA POZITIVNA

A đe ćete poslije kada vam Brajovića pošalju za ambasadora u Kinu da zamjeni Pajovića?

Randolf
Gost
Randolf

Sve goli DPS, zaposljeni na aerodrom Tivat.

Send this to a friend