Politika

Striković: Tužilaštvo da ispita Hrapovića, Luj Viton ministar ima dosta toga da ispriča

Striković

Socijaldemokratska partija poziva Tužilaštvo da odmah ispita nove nezakonite radnje ministra zdravlja Kenana Hrapovića, koje je utvrdio Upravni sud a tiču se nezakonite raspodjele milion eura državnog novca NVO sektoru.

“Skandal ministar zdravlja ovime ispisuje još jednu stranicu nezakonitog i neetičkog ponašanja zbog čega je već odavno morao podnijeti ostavku ili biti razriješen. Svakako, prije izvjesnog pravnog procesuiranja od strane nadležnih organa zbog niza afera u kojima je akter”, kazao je Adnan Striković, potpredsjednik SDP-a i kandidat za posalnika na listi “SDP – Jaka Crna Gora”.

Podsjeća da je nedavno Državna revizorska institucija donijela mišljenje po kojem su samo četiri objekta koja se rade u okviru zdravstvenog sistema “poskupili” 11 miliona eura za godinu dana.

“Milionske ugradnje ministra Hrapovića su najbolje objašnjenja života na visokoj nozi kojim se Hrapović hvali a što građani svakodnevno mogu vidjeti na raznim medijskim platformama. Zato bi, poslije nalaza Upravnog suda i DRI, jedino logično bilo da se o radnjama Hrapovića izjasni i najpozvanija državna institucija u njegovom slučaju – Tužilaštvo, jer je očigledno da će za odlazećim ministrom ostati brojni tragovi finansijskih mahinacija i malverzacija”, ističe Striković.

Podsjeća i da se budžet ministarstva zdravlja povećao sa 199 miliona na 281 milion za samo tri godine, a da su naši ljekari najmanje plaćeni u regionu, pacijenti nezadovoljni listama čekanja, medicinske sestre nam odlaze.

“Jedini ko je zadovoljan stanjem je upravo ministar Hrapović. Kako i ne bi kad ugradnja ide dobro a milioni kapaju. Luj Viton ministru ćemo, kako smo obećali, iznajmiti stan preko puta Tužilaštva, kako ne bi morao po vrućini da dolazi svako malo, jer je očigledno da će, kao i njegove partijske kolege, imati dosta toga da ispriča”, navodi Striković.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mirko
Gost
Mirko

Doktora Strikoviça svi cijene u Bijelom Polju.

Emir
Gost
Emir

Doktor Striković je ugledan ljekar.

mara
Gost
mara

Smiješno čime se bavi jedan doktor i šta je našao da komentariše prije izbora hahhahahahha

Qmara
Gost
Qmara

E moj Strikovicu, na sta si ti i SDP spao kad visite na profile djece ministara ..

Surova realnost
Gost
Surova realnost

Jes vala, našli da sirotinju komentarišu štonim očevi pošteno pare zarađuju! Jedna torbica kćeri ovoga što ga braniš je tvoja godišnja plata i više!

Amina
Gost
Amina

SDP je pravi izbor.

Karax
Gost
Karax

Za mužu krava izgleda

Realno
Gost
Realno

Ko o cemu ? SDP O SD-U. Manite se price o konkurenciji i predstavite svoje rezultate jednom (ako ih imate uopste), za promjenu.

Kosta
Gost
Kosta

Ne može da nađe mrlju u radu SD-a pa se bavi listanjem slika po društveniim mrežama.

Adept
Gost
Adept

Rezultati ministarstva zdravlja se ne mogu baciti u sjenku besmislenom dječijom pričom o torbicama i cipelama. Svi smo svjesni da je zdravstvo najteži resor za voditi, urađeno je dosta ali ima još teškog posla!

Nevenka B
Gost
Nevenka B

Tako je Strikoviću, svaka ti čast.

BaraX
Gost
BaraX

Svaka čast za možda najgluplju objavu koju sam ikad vidio, u stilu Bane Čolak iz zadruge.

Realtor
Gost
Realtor

Svaka mu čast, treba mu dat orden za najbesmisleniju izjavu 2020te

Med.
Gost
Med.

Valjaće taj stan i Braju,Šehu

MilenaS
Gost
MilenaS

A, dobro je, doktore, čoče, ako ti je sva briga da se ostrviš na Hrapovica, bolje nemoj se ni javljati politicki. SDP je uzeo matricu propale URE i onih Jadokrata te se ustremio na persone a ne na program. Ne svida mi se to kao politicki postupak.

IMDB
Gost
IMDB

Nemaju ništa da ponude građanima pa se bave torbicama i glupostima.

Libe MNE
Gost
Libe MNE

Doklen se god stajaća uredna VOJSAKA ne zakune na svoj USTAV i ZAKON, dotle sloboda NARODA stoji na LABAVIM NOGAMA. Ako CRNA GORA poslije 30 septembra ne izvrši NAJRADIKALNIJE REFORME u CJELOKUPNOM SISTEMU država CG će trpjeti najmračniju budućnost.

Emina
Gost
Emina

Hrapović ministar odmah u tužilaštvo

Lscg
Gost
Lscg

E ako cu glasati SDP kad su ovako jadni,a bili au mi najbliza opcija

Mayan
Gost
Mayan

Ne mogu da vjerujem da se SDP bavi ovakvim niskim izjavama, na šta su samo spali, sve ovo govori o kraju SDPa

Send this to a friend