Politika

Šuković Radoviću: URA leži u blatu sa klerofašistima, a izigrava inspektore za moral

Darko Šuković (Foto: Antena M)

Redakciji RTV Cetinje se obratio novinar i Urednik radija i portala Antena M Darko Šuković koji je zamolio da u skladu sa Zakonom o javnom informisanju objavimo reagovanje na jučerasnji tekst Luke Radovića, u kojem je pomenut.

<<<Član cetinjskog odbora URA: Cetinjani će zauvijek pamtiti gorčinu 5. septembra<<<

Reagovanje prenosimo bez bilo kakvih intervencija.

Gospodine Radoviću,

Cijenim što ste bili na Belvederu, a razumijem i Vašu potrebu da o tome obavijestite javnost. Rekao bih, osrednje efektan način da se distancirate od partije kojoj pripadate.

Nadam se da ćete ubuduće uraditi i još nešto, sasvim personalizovano, po čemu će Vas klerofašisti iz Srpskog sveta prepoznati kao opasnost za njihov projekat i obasuti izrazima ljubavi kojima trideset godina obasipaju mene i moju porodicu. No, za takav iskorak nije dovoljno da ste glasni u kafani ili uskom krugu prijatelja. Do takvoga raskida političkog braka u kojem ste, i Vi i URA bićete samo kućni ljubimci kreatora Srpskog sveta.

Nekoliko fakata valjalo bi da razumijete. Prvo, ja nijesam funkcioner, niti sam ikada bio. Drugo, Vi i Vaša URA danas ste tačno tamo đe je DPS bio do 1997. Treće, više je moja Antena M uradila na nacionalnom osvješćivanju Crnogoraca nego DPS i URA zajedno. Pri čemu je doprinos Vaše stranke tom pregnuću manji od makovog zrna.

Iskreno, sa Vama i sličnima, koji leže u blatu sa klerofašistima, a izigravaju inspektore za moral rado bih raskrstio jednom riječju od tri slova, nakon koje ide uzvičnik. Ali, ne bojte se, neću. Radije ću se, kao i u prethodne tri decenije, ponijeti inkluzivno i pružiti Vam šansu da pokažete kako nijeste politička prostitutka, nego samo politički analfabeta.

To znači: jeste teško svariti vas takve, nakon držanja za ruke sa negatorima genocida i Crnogoraca, slaviteljima Mladića, Karadžića i 1918. Ali, premalo nas je da bismo imali luksuz za odbacivanje bilo koga ko se dozove pameti i morala. Prihvatili smo depeesovce ’97, prihvatićemo i uraše ’21. zbog Crne Gore.

Meni lično Vi nijeste potrebni ni u prvim redovima, đe sam ja tri decenije, ni u posljednjim, u kojima ste vi od prošlog vikenda. Do juče nijesam znao ni da postojite, ali mi se učinilo da Vama i sličnima Vam ovu poruku vrijedi poslati. Makar Vi pomislili da će se ovo moje reagovanje izroditi u polemiku. Neće.

Ljubazno Vas pozdravljam! Urednik radija i portala Antena M Darko Šuković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jug katunske
Gost
Jug katunske

Bravo Darko,bio si pored mene na belvederu,svaka cast!!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Za ovo sto su uradili crnoj gori ove mizeroje nema ispravke nema prastanja.

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Živio Šukoviću

djoko
Gost
djoko

mladi ljudi grijese ali im treba dati sansu za novi pocetak

Maja
Gost
Maja

E neka si mu ga ocitao

AdBlock
Gost
AdBlock

Živ je Darko! 🤭

Expert007
Gost
Expert007

Darko
Svaka čast,,

Danilo br 1
Gost
Danilo br 1

G Sukovic ! Vazda gospodin !

Nada Bojanić
Gost
Nada Bojanić

Bravo Darko Šukoviću👏👏👏👏👏👏

Snjeg
Gost
Snjeg

Bravo Darko .Puna podrska .

Send this to a friend