Politika

Suspendovana Mirna Nikčević

Mirna Nikčević

Prvoj savjetnici u ambasadi Crne Gore u Ankari Mirni Nikčević skraćen je mandat i ona je suspendovana do pravosnažnog okončanja disciplinskog postupka, potvrđeno je “Vijestima”.

<<<Mirna Nikčević: Ograđujem se od izjava Ministarstva<<<

Zbog stavova i komentara na ličnom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk protiv nje je početkom sedmice pokrenut disciplinski postupak, nakon što je vrijeđala vjernike koji su se na Trojčindanski dan okupili ispred Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Hramu u Podgorici.

“Donijeta je odluka o skraćenju mandata Mirne Nikčević, savjetnice u Ambasadi Crne Gore u Ankari i pokrenut je postupak za udaljenje sa rada do pravosnažnog okončanja disciplinskog postupka”, objašnjeno je “Vijestima”.

Njen istup tretira se kao teška povreda radne obaveze i sankcija može biti otkaz.

69

avatar
1000
37
32
0
 
61
DukljaninCgcgFileopgBijeli PavleDejo italija
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dukljanin
Gost
Dukljanin

Ja volim Mirnu..

Fileopg
Gost
Fileopg

Nesretni ministar nije stao u odbranu ove žene koja ima pravo na svoj lični stav i život poslije radnog vremena… Nije koristila logo Mipa nije pominjala Mip u komentaru i ne znam zašto je nesretni ministar ovako reagovao…Možda nesretni ministar misli da može da kontroliše i lični život i razmišljanjima svojim upošljenicima…Podrška za Mirnu i sve koji imaju dignitet i… Više »

Dejo italija
Gost
Dejo italija

Kratko i jasno. Komentar.

Bole
Gost
Bole

Allah se uvalih.

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Dobro je. Evo čuh i da je onaj Popović iz Srbije suspendovan u duhu daljeg razvoja dobrosusjedskih odnosa izmedju Crne Gore i Srbije. Al mogao da bude.

JovoK
Gost
JovoK

Nije bitno. Popovic je gradjanin druge drzave. Narod ispred hrama je narod iz Crne Gore !

Ostalo je recen
Gost
Ostalo je recen

Vidjeh nedje u komentrima da joj treba zabraniti ulaz u srbiju, pa sami da konstatujem da mislim da se nece mnogo potresti.

Robby
Gost
Robby

Bravo👏👏

Vjkk
Gost
Vjkk

Zatvor kakva suspensija

Cgcg
Gost
Cgcg

Onda bi pola Srbije trebalo na doživotnu

Realno
Gost
Realno

Njoj treba pomoći a ne osudjivati je,jer takvu izjavu moze dati samo neko ko je neuracunljiv.a kako moze neko doci na takav položaj govori samo o tome da u crnoj gori jos dugo i dugo vremena se dolazi na pozicije ne po kriterijumu znanja vec preko porodicno-ginansijsko-kumovsko-politicko-finansijskskih itd itd veza

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Mi Srbi imamo Njegosa, Milogorci imate ovu

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Ajde sto vi se svidio Njegos no i Andric

Velimir136@gmai
Gost

Sramota,nijeste fer!
Zašto bi ona bila suspendovana kad ministri sa druge strane čak i gore stvari rade!
Mirna,ljubim te,veliki pozdrav!

Mirna
Gost
Mirna

I ja tebe, Lazare!

Panda
Gost
Panda

Ahahaaaaa,umrijeh..

Panda
Gost
Panda

Ahahaaaaa,genijalno..

Pero
Gost
Pero

Zasluzila je otkaz. Nazalost ima dosta lezilebovica po ambasadama sto ne rade nista i trose pare od nasih mizernih plata.

Kotor66
Gost
Kotor66

Mislim da je ovoj curi sada idealna prilika da se odmori pa polako da se posveti lijecenju i naravno djetetu. Njena dijagnoza i nije bas za salu s obzirom da pored sebe ima malo dijete. Ja njoj stvarno zelim sve najbolje i brz oporavak.

U prolazu
Gost
U prolazu

Najvaznije da je na ovoj slici lijepo ispala i da ce veoma brzo biti unapredjena i naravno neka nastavi sa glumcem Vujovicem da pljuje po svetinjama tako se dobija bolja funkcija od DPS.

Maćo
Gost
Maćo

Tacno da jedan diplomata mora da vodi racuna o svojim rijecima 24 h. To je, izmedju ostalog, propisano uredbom. S druge strane, niko joj ne moze zabraniti da ima licni stav, koji u ovom ludilu srpskih extrema potpuno razumijem. Problem je samo sto ga je ona, kao visoki sluzbenik ambasade javno saopstila.

Bane
Gost
Bane

Potpuno razumijes nekoga ko bi da spaljuje zive ljude?

Send this to a friend