Politika

Šušter: Još jedan udar u temelje samosvjesne Crne Gore

Stefan Šušter

Nakon čuvenih sramnih bilborda koji su tek skinuti kad im je istekao zakup, u Budvi se dešava još jedan u nizu događaja kojim vladajuća koalicija svega i svačega udara u temelje savremene, samosvjene i nezavisne Crne Gore, rekao je portparol SD-a Stefan Šušter povodom festivala Ćirilicom, čiji je pokrovitelj Opština Budva, na kom će učestvovati Matija Bećković.

“Dolazak negatora svega crnogorskog Bećkovića o trošku građana Budve, je samo nastavak otvorene anticrnogorske ideologije DF-a i maskirane iste takve ideologije Demokrata, i to nije nikakvo iznenađenje. Ono što zaista predstavlja žestoko vrijedjanje zdravog razuma građanki i građana Budve i Crne Gore je da sve to nijemo posmatraju i samim tim podržavaju njihovi prirepci u vlasti, SDP, URA i
Crnogorska. Jeftini izgovori pojedinih od njih još više govore o njihovom ideološkom i političkom posrnuću”, istakao je Šuster.

Prema njegovim riječima očigledno je Budva morala da se desi da bi se do kraja ogolili ideološki profili svih partija sa jedne strane, izvještačeno i neiskreno papagajsko ponavljanje pobjeda, a ne podjela, sa druge strane i polako ali sigurno nestajanje sa političke scene partija koje su zarad mrvica u vlasti i neostavrenih nereanih ličnih ambicijama, spremne da trguju državnim interesima.

“Konstantan rast podrške Socijaldemokratama je potvrda da nezavisna, gađanska, antifašistička i emancipovana Crna Gora nema alternativu”, zaključio je on.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mina
Gost
mina

MLADI BLENTO.

Razocaran
Gost
Razocaran

Sister TI kao mlaf I perspektivan politicari,moras SE urazumit ,da NALOGE koje dobijas od Rukovodstvo rvoje ,,PARTIJE,,Nike nista drugo ,do ODRZAVANJA javnosti o svompostojanju. Da nije tako nebi svojim BzlEBETANJEM o Cirilici I Beckovicu. Doveo u ravan sa OPSztANKO zemlje. Mnogo je naivan I neznaven ,tvoj komentar.Govoriti o Cirilici I Beckovicu ,na tako niskoj politickoj razini,je znak TOTAzlNOG nepoznavanja predmeta.Mislim… Više »

Dasa
Gost
Dasa

Kako to besmisleno zvuci kad Crnu Goru brane oni koji su najpoznatiji po Limenki i Ramadi… pustite da to uradi neko ko se nije prodao za veceru od 300 eura, pa posle lagao na sudu.. A za Beckovica cemo lako, od njegovog baljezganja nema velike stete, ko normalan to uopste slusa…

treba tako
Gost
treba tako

Ovome šušteru su svi izginuli na kruse martiniće bijele poljane i vučji do – kada bi se gađali avionima. Nije ih niđe bilo kada se stvarala cg.

dagy
Gost
dagy

Znaci ovom šusteru ako oces da naudiš samo izbaciš štivo na ćirilici i on pada u komu

4 nahije
Gost
4 nahije

Ne poganite nam Crnu Goru, dukljanski ekstremisti!

Virus
Gost
Virus

Šuster, pravo crnogorsko prezime, nema što

Konj
Gost
Konj

Vidi se da si bas dobro obavijesten. Lijepo li je nemat mogucnost razmisljanja…

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Festa od cirilice…cetnici i more….ko ne zna cirilic mora se selit…bradonje na mediteranu…vise oci no zuba sljdece ljeto u BD?

Send this to a friend