Politika

Suština politike je rješavanje problema građana

Sa sastanka

Suština politike je rješavanje problema građana, istaknuto je na sastanku predsjednika Biram Bar Radomira Novakovića, Crnogorske Vladimira Pavićevića i Novske liste Sava Marića.

“Svi smo mi ovdje, prije svega, okrenuti problemima svojih gradova. Veliki broj problema su nam zajednički. Zato smo se i organizovali da vidimo kakva su iskustva iz ovih gradova i da vidimo kako Bar, ali i Budvu i Herceg Novi da povedemo naprijed”, kazao je Novaković.

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević je naveo da je dijalog dobar i uvijek je bolji od monologa.

“Suština politike je rješavanje problema običnih građana. Mi upravo i ovim sastankom pokušavamo da unesemo novi pristup rješavanju tih problema. Znam da su mnogi zainteresovani, pa ih obavještavamo da tema ovog sastanka nije bila nikakva politička koalicija već rješavanje problema”, istakao je on

U ime Novske liste predsjednik Savo Marić je napomenuo da su za njegovu stranku najbitniji Herceg Novi i Boka koji imaju dosta problema.

“Probleme koji su godinama gomilani ne možemo riješiti sami. Zato smo i sjeli da razgovaramo oko toga kako iste probleme da rješavamo na najbolji mogući način”, kazao je on.

Jedinstven je zaključak da je ovaj sastanak bio odličan početak jedne nove prakse kakva do sada nije viđena na crnogorskoj političkoj sceni.

Načelno je dogovoreno da se sledeći sastanak održi u Herceg Novom 15. novembra.

S.Đ.

Send this to a friend