Politika

Tanja Spičanović predložena za potpredsjednicu Opštine Bar

 Tanja Spičanović izabrana je, na sinoćnoj sjednici Izvršnog odbora i odborničkog kluba Demokratske partije socijalista Bar,  za potpredsjednicu Opštine za društvene djelatnosti.

Kako je saopšteno iz DPS Bar, na sjednici su sumirani rezultati rada i dogovorene su aktivnosti na kojima će opštinski odbor raditi u narednom periodu.

“Bilo je riječi i o kadrovskim rješenjima za rukovodeća mjesta, a prednost će se dati mladim i visoko obrazovanim ljudima koji će svojim znanjem i energijom biti zamajac daljem razvoju barske opštine”, kazali su iz te partije.

Dodaju da je na sastanku bilo riječi o konkretizaciji i realizaciji kapitalnih infrastrukturnih projekata koji su predviđeni izbornim programom-izgradnji vodovodnog sistema za Dobru Vodu, Veliki Pijesak i Bar, izgradnji pothodnika, trga i marine u Sutomoru, rekonstrukciji puta Virpazar-Sutorman-Kemenički most…

Sjednici su prisustvovali koordinator predsjedništva DPS Branimir Gvozdenović i član Izvršnog odbora Goran Jevrić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Neko
Gost
Neko

Taman, da počinu ovi iz Ekonomske malo 😂

zaukop
Gost
zaukop

Objasnite mi kako može neko biti izabran na partiskoj sjednici za bilo koju opštinsku funkciju. Može biti samo predložen, izabran – nikako!

xyz
Gost
xyz

Je li konstatovana ostavka Franovica na sve funkcije u opstinskom odboru ?

Send this to a friend