Politika

Tihomir Bogavac novi predsjednik SNP u Beranama, naslijedio Šćekića

Tihomir Bogavac izabran je za predsjednika beranskog odbora Socijalističke narodne partije na prvoj konstitutivnoj sjednici novog odbora, održanoj juče.

Kako ističu u SNP-u, na izbornoj konferenciji opštinske organizacije SNP Berane izabran je opštinski odbor koji broji 148 članova, od čega je 108 novih.

“Bogavac je na toj funkciji zamijenio aktuelnog predsjednika Opštine Berane i potpredsjednika SNP CG Dragoslava Dada Šćekića, koji je beranski odbor SNP vodio prethodnih šest godina”, navode u partiji.

Predsjednik SNP Vladimir Joković poželio je uspjeh u radu novom odboru, ističući da je pod Šćekićevim vođstvom ovaj Odbor ostvario značajne rezultate i osvojio lokalnu vlast u dva mandata.

Novoizabrani predsjednik Odbora Tihomir Bogavac je istakao da je prethodni Odbor na čelu sa Šćekićem, postavio visoke standarde u radu te partijske organizacije i da će se on, sa saradnicima, truditi da nastavi kontinuitet uspjeha.

Konferenciji, koja je održana u sali Centra za kulturu Berane, prisustvovali su i potpredsjednik SNP Dragan Ivanović, predsjednik opštine Plužine Mijuško Bajagić, funkcioneri SNP Dragan Vukić, Vasilije Lalošević, Veselin Bakić, Ljiljana Lutovac, Miomir Vojinović, kao i predsjednici opštinskih odbora SNP susjednih opština.

Ž.N.

8 Komentara na "Tihomir Bogavac novi predsjednik SNP u Beranama, naslijedio Šćekića"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend