Politika

Tihomir Bogavac novi predsjednik SNP u Beranama, naslijedio Šćekića

Tihomir Bogavac izabran je za predsjednika beranskog odbora Socijalističke narodne partije na prvoj konstitutivnoj sjednici novog odbora, održanoj juče.

Kako ističu u SNP-u, na izbornoj konferenciji opštinske organizacije SNP Berane izabran je opštinski odbor koji broji 148 članova, od čega je 108 novih.

“Bogavac je na toj funkciji zamijenio aktuelnog predsjednika Opštine Berane i potpredsjednika SNP CG Dragoslava Dada Šćekića, koji je beranski odbor SNP vodio prethodnih šest godina”, navode u partiji.

Predsjednik SNP Vladimir Joković poželio je uspjeh u radu novom odboru, ističući da je pod Šćekićevim vođstvom ovaj Odbor ostvario značajne rezultate i osvojio lokalnu vlast u dva mandata.

Novoizabrani predsjednik Odbora Tihomir Bogavac je istakao da je prethodni Odbor na čelu sa Šćekićem, postavio visoke standarde u radu te partijske organizacije i da će se on, sa saradnicima, truditi da nastavi kontinuitet uspjeha.

Konferenciji, koja je održana u sali Centra za kulturu Berane, prisustvovali su i potpredsjednik SNP Dragan Ivanović, predsjednik opštine Plužine Mijuško Bajagić, funkcioneri SNP Dragan Vukić, Vasilije Lalošević, Veselin Bakić, Ljiljana Lutovac, Miomir Vojinović, kao i predsjednici opštinskih odbora SNP susjednih opština.

Ž.N.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Boni
Gost
Boni

Dado …Dado ….zar osoba sa ekonomskim fakultetom i prosjekom 9 nije kompetentna da radi bilo gdje u opštini ???????????????????????zar ne treba mladim , obrazovanim ljudima pružiti šansu ????

Ivangradjanin
Gost
Ivangradjanin

Pa se čude što propadaju ?
Hahahahaha koji kadrovi.Ko redovno završi skole taj ne može napredovati.Koju skolu ima gospodin Bogavac.I ako ima kad ju je i dje završio ??????????

Zvonko Bogdan
Gost
Zvonko Bogdan

A koji snp u Beranama? Pa tamo su demokrate razbile

Duboko Grlo
Gost
Duboko Grlo

Tihomit je najlojalniji čovjek Dragoslava Šćekića direktor vatrogasne stanice nema škole koja pokriva to mjesto ali je ipak direktor, pored Mira Vesovica zaduzen je bio u patiji za kupovinu glasova za najprljavije poslove . Postavljen je samo iz jednog jedinog razloga a to su parlamentarni izbori da bi na opstinskom odboru predlozio Dragoslava Scekica za poslanika u toj rotaciji bi… Više »

Zvonko Bogdan
Gost
Zvonko Bogdan

Parlamentarni su tek 2020. Do tada nece biti ni snpa ni dfa

Zvonko Bogdan
Gost
Zvonko Bogdan

A Dado mozda bude do tada u dps

Boni
Gost
Boni

Zanima me koju školsku spremu ima pomenuti gospodin ??

Zoran beograd
Gost
Zoran beograd

Snp je partija koju je stvorio momir bulatovic
slobin potrcko.

Send this to a friend