Politika

Treba odgovoriti destrukciji Rusije

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković promovisaće evropske vrijednosti i potrebu da se odgovori na destrukciju Rusije i to u okviru konferencije koja se održava u Vašingtonu u okviru Posebne grupe Minhenske bezbjednosne konferencije.

Marković je govoriti na „NATO-a i euroatlantske zajednice“.

“To će biti prilika da promovišemo evropske i evroatlantske integracije i da promovišemo dijalog i razumijevanje na Zapadnom Balkanu kao ključni modus operandi politike i lidera i potrebi da odgovorimo na destrukciju Rusije koja ima za cilj da ugrozi demokratiju i politički sistem i time prilike za ekonomski razvoj“, kaže premijer.

On je naglasio da na odluke Crne Gore ne može uticati niko sa strane jer se naša zemlja rukovodi interesom crnogorskog čovjeka.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
uzas
Gost
uzas

Sram te bilo!

free samples
Gost
free samples

evo smo se prok…ili gori smo postali no Poljska sa antiruskom histerijom.Kako to misli nas premijer da odgovorimo Rusiji!?

daria
Gost
daria

E daleko su destruktori od konstruktora bijede i gladi ljudi u crnoj gori ,spustavah se ja na vase uze i glasah sebi za nevolju ,a konstruktorima za volju ..za buducnost moje djece ,lijepo nam se davno zaboravilo….traze krivce ,jedini krivci.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

A zašto Vaš brat živi u Srbiji, gospodine predsjedniče Vlade Crne Gore ? Logika je ovakva- Rusija preko Srbije destruktivno djeluje u Crnoj Gori. A Vaš brat živi u državi koja tu destrukciju podržava ali i aktivno radi na njoj. Zašto onda Vaš brat živi u toj državi, gospodine Markoviću ? Pitanje je krajnje logičko i racionalno. U njemu nema… Više »

initi
Gost
initi

Pametan je Markovic. Perfektno voza prosjecnog glasaca, koji se hrani “ljepotama Crne Gore”, NATO integracijama i zlatnom iz Malage. To sto taj mrco nema ljeba da jede, sta ima veze … Na isti trik ih DPS farba evo nekoliko decenija. “Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me”. E ove nase mozes nebrojeno puta… Hahahah Rusija… Više »

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Pa odgovorite Markovicu…primate plate da radite za drzavu i narod…A Crnogorci kazu .: NIKAD VISE 1918. !!!!!

NEKO
Gost
NEKO

Kako? Jednim državnim udarom?

Napad
Gost
Napad

Dosta su se stvarno Rusi prvaili mangupi na nas racun. 300 se godina oni slepaju uz nas. Nikad vise ni 1918-ta ni rusko slepanje ap ni destrukcije.
Mi se vodimo intertesima crnogorskog covjeka od danas.

Montenegriner
Gost
Montenegriner

A tek 1948….

rs4ewer
Gost
rs4ewer

Napad#,,Dosta su se stvarno Rusi prvaili mangupi na nas racun. 300 se godina oni slepaju uz nas.,,
Sifra- F20 garantovano!!

Anominus
Gost
Anominus

Neznavenice crbski, Crna je Gora provodila rusku politiku na ove prostore, a kad godj je scela ucinjet nesto za sebe, bacuska bi poskocio: Njet! E, od ’48. na ovamo od nas bacuska dobija NE!

Martin
Gost
Martin

Koji Tex..Pa Ovo za mene je Totalni Krach ..

Send this to a friend