Politika

Tužilaštvo: Nema osnova za krivično gonjenje Đeljošaja

Nik Đeljošaj

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici utvrdilo je da nema osnova za krivično gonjenje lidera Albanske alternative  Nika Đeljošaja, zbog tvrdnje da su poslanici Socijaldemokratske partije Ranko Krivokapić i Raško Konjević i predsjednik Liberalne partije Andrija Popović nepoželjne osobe u mjestima gdje su Albanci većina.

<<<Đeljošaj optužuje: Krivokapić, Konjević i Popović su neprijatelji Albanaca<<<

“Nema osnova za formiranje predmeta, s obzirom da reagovanje u vidu saopštenja Nika Đeljošaja ne sadrži riječi koje bi mogle predstavljati elemente bića za bilo koje krivično djelo za koje se goni po službenoj dužnosti”, navodi se u odgovoru tužiteljke Danke Ivanović, pišu Vijesti.

<<<Gegaj: Đeljošaj i SDP prevršili svaku mjeru, Raonić: Na Balkanu najlakše kreirati neprijatelja<<<

Đeljošaj, nezadovoljan time što poslanici Skupštine Crne Gore krajem prošle godine nijesu juče usvojili Predlog zakona o izmjenama Zakona o javnom redu i miru, tvrdi da su građani tokom rasprave o tom zakonskom dokumentu, vidjeli koliku mržnju, šovinizam i netrpeljivost prema Albancima imaju Ranko Krivokapić, Raško Konjević i Andrija Popović.

On je tada poručio Krivokapiću, Konjeviću i Popoviću, da će ostati upamćeni, kao veliki neprijatelji Albanaca, ne samo u Crnoj Gori, “nego ćemo se potruditi da vas kao takve doživljavaju Albanci bilo gdje da žive!”

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
zeletin
Gost
zeletin

treba ova individua kojoj ni ime necu da pomenem,meni kao Crnogorcu da odredjuje dje smijem u Crnoj Gori da idem i dje sam pozeljan,meni kojem su svi preci krv lili za ovu Crnu Goru,a dje su njegovi bili neka sam razmisli,i onda neka prica,nego sve je ovo ovaj rezim kriv

Ekstremista
Gost
Ekstremista

U novijoj istoriji Crne Gore, niko nije kao ovaj Đeljošaj imao dva šovinistička (da ne kažem fašistička) istupa: recikliranje Rječnika čiji je izdavač CANU u Skupštini Crne Gore i stav o nepoželjnosti određenih Crnogoraca u svojoj Crnoj Gori – mjestima đe žive Albanci. Ja mislim da ovakvi slučajevi unižavanja vodećih institucija Crne Gore i Crnogoraca, uopšte, nijesu zabilježeni u novijoj… Više »

Slavko
Gost
Slavko

Zamislite da Crnogorac nesto slicno kaze na nekoj ulici u Albaniji, ne u parlamentu… ne bi bio dvije sekunde ziv. Sta je dps dozvolio dan nam se radi od Crne Gore, mogu u sred skupstine da nas pljuju…

Mesija
Gost
Mesija

Kako radite crno vam se pise sto pre shvatite da su vam Srbi jedini prirodni saveznici sta god da je bilo ije bilo gore nego sto ce biti.

Dinoša
Gost
Dinoša

Ovo je najveća tranja na teritoriju Crne Gore,hoce da bude vođa Albanskog naroda a nema pedigreje za to.evo čitam kako napada Abedina Adzovica ko ga napada jedno ništa ljucko pokrivena šovinjara nacijonalistička,zato braćo Albanci Bošnjaci i Crnogorci na izborima 3 Marta ne daj te da vas ovaj prestavlja svi za Dps Bs ili Du glasajte,!!!

Milo Vujovic
Gost
Milo Vujovic

Korumpirano Sudstvo i Tuzilastvo,Nema osnova za Krivicno gonjenje, da mi Jedan Dosljak Albanac na Tritoriji Crnogorske Drzave,
Odrdjuje dje Smijem i Nesmijem to je Skandal u Svakoj Pravnoj Drzavi ovaj Djelosaj za njegove istupe odavno bi Robijao !!

Dk
Gost
Dk

NAŠI SUDOVI I TUŽILAŠTVA U VEĆINI SLUČAJEVA IZGLEDA KAO “RIJALITI ZADRUGA”

Alfa 2
Gost
Alfa 2

Koliko ja kontam, to znaci da ako ja na svoj fb profil napisem da Albanci nijesu prijatelji mog naroda, nema krivicne odgovornosti….

CiNick
Gost
CiNick

Pa, nema. Zašto bi bilo. Možeš napisat i direktnije: Albanci su neprijatelji. To je tvoj stav, na koji imaš pravo. Moj stav je da nijesu, ali ima Albanaca, Srba, Bošnjaka koje usrećuje svaki naš problem. Svako žito ima korova. Eto, ima i Crnogoraca koji mrze sve crnogorsko, liše imena.

Ljuta
Gost
Ljuta

To je bar lako…. niko nije kriv sve dok se ne doaze…da si Srbin …..nemas frke

Mirko
Gost
Mirko

Cim je neko pri DPs kao ovaj odmah tuzilastvo kaze nema osnova za krivicno gonjenje.Ko nije u DPS I ispod nokata mu zagleduju.Ovakva zloupotreba pravosudja Jos nije vidjena u Evropi.Samo par zemalja u Aziji je imalo slicnu situaciju.

sveti tajo
Gost
sveti tajo

Kakva odluka a djelos xaxaxa

Dk
Gost
Dk

NEMA OSNOVA A DA SAM JA ODMAH BI ME ZATVORILI I OKARAKTERISALI KAO NAPAD NA DRŽAVU

Tri puta prcing
Gost
Tri puta prcing

Ne smijete vi njima zucnuti,albanci su dukljanima gazde!!!

Send this to a friend