Politika

U Budvi ponovo skandal zbog himne

Pojedini odbornici budvanskog parlamenta ponašali su se danas skandalozno jer su sjedjeli tokom intoniranja državne himne. Ovo se dešava samo sedam dana nakon što se na svečanoj sjednici budvanskog parlamenta povodom Dana Opštine dogodio incident kada je intonirana skraćena verzija himne. Današnje zasijedanje sjednice Skupštine opštine Budva prekinuto je već na samom početku, nakon što se proceduralno javio predsjednik Odborničkog kluba Crnogorske, Miodrag Čučka, koji je sa govornice pustio državnu himnu, a tokom čijeg intoniranja nisu ustali odbornici DF-a Đorđije Vujović i Janko Dimić, kao i nezavisni odbornik Goran Pejović.

Po završetku intorniranja himne za riječ su se istovremneo javili odbornica DPS-a Snežana Kuč i odbornik DF-a Đorđije Vujović, koji na upozorenje predsjednika SO Budva, Krsta Radovića nije želio da isključi telefon, zbog čega je Radović dao pauzu kako bi se sastao sa predsjednicima Odborničkih klubova.

<<<Nepoštovanje državnih simbola: Budvanskoj vlasti se ne sviđa himna Crne Gore<<<

Kuč je istakla da je ova situacija neozbiljna, i da se prenosi atmosfera sa Svečane sjednice, te da će DPS napustiti današnje zasijedanje.

“Mi smo jedna ozbiljna politička partija i ne želimo kao takva partija da dajemo kvorum jednoj kolaliciji koja sa svečane sjednice prenosi ceremonije u ovoj sjednici na kojoj smo bili spremni da prisustvujemo i glasamo za sve projekte koji su značajni za ovaj grad i koji bi ovaj grad izveli na još bolji put, a s obzirom da pojedici odbornici pokazuju neozbiljnost od samog početka mi ćemo da napustimo sjednicu, a vi ako možete nastavite sa radom”, kazala je Kuč, prenosi RTV Budva.

Prije sedam dana na svečanoj sjednici budvanskog parlamenta dogodio se incident kada nije intonirana cijela državna himna, što je izazvalo burnu reakciju javnosti.

<<<Budva, grad od skandala<<<

Vlada je je nedavno uputila u skupštinsku proceduru Prijedlog zakona o izboru, upotrebi i javnom isticanju nacionalnih simbola.

U tom dokumentu je između ostalog predložen novi stav kojim je previđena zatvorska ili novčana kazna od 250 do 1.250 eura za lice koje prilikom izvođenja državne himne, sjedenjem, zviždanjem, stvaranjem buke ili na drugi način remeti javni red i mir i na taj način izazove uznemirenost, negodovanje ili ugrozi spokojstvo građana.

A.O.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Budva na Mlavi. Ma ne još za dugo.

Milogorci
Gost
Milogorci

Jel to nekome prijetis?

vasojevic
Gost
vasojevic

Da vidimo kako ce drzava sad da reaguje,sramota, od drzave uzimaju debele pare a ne priznaju je. Kaznili ste onog albanca i protjerali, primijeniti isto ako je zakon isti za sve. I ovi sto ne ustaju na himnu imaju drzavljanstvo druge drzave.

Peki
Gost
Peki

IMA LI ANDOLA U BUDVU,PO URE SE STOJI,NOGE IH ZABOLESE,IDEMO SRBIJAAAA

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Ajde, peki, ajde polako.

Sjeverna Koreja
Gost
Sjeverna Koreja

Pretpostavljam da su iz DF, nesto se desava vjerovatno ovaj zakon sto ga ovaj Pulisic predlaze pa se treba narodu skrenut paznja sa zivotnih i bitnih stvari. Dokaz da je DF=DPS, kao vjerovatno i citava opozicija ali ovi su najbolji saradnici. Inace da nije tako vlast bi osudila ove likove na zatvor, jer to sto cine je ruglo

Stara varoš
Gost
Stara varoš

Na himnu, koju pušta zvanične institucija, organ… samo vrlo nevaspitan čovjek neće ustati. No, na himnu koju neko pusti sa mobilnog telefona neće ustati niko normalan.

FENIKS
Gost
FENIKS

U SRBIJU NEK IDU STA CEKAJU

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Ovo je Srbijaaaaa

Kenjo Stankov
Gost
Kenjo Stankov

Ko god postuje ovu Himnu taj je neprijatelj Crne Gore,koi joj zeli nestanak

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot

Dize se covjek iz vaspitanja i postovanja na himnu Zimbabwea a ne na svoje drzave u kojoj zivi, a za resto, neka se bori u kroz svoj stranacki program i kroz institucije gdje je to moguce.

hai hai
Gost
hai hai

izdaicama oduzeti pasos ilegitimacije pa napolje s njima ili u more

Milos Radunovi
Gost
Milos Radunovi

KAD JE SLAVNI PETKO PESUKIC IZNIO PRVI KRSTAS BARJAK NA CETINJE OVAj ORAO JE BIO BELI KOGA JE SAD OFARBAO U ZUTO I SAD OVI VELIKI CRNOGORCI TADA SU KAZALI DA JE TO ALBANSKA ZaSTAvA MISK O VuKoVic PRVI Je to rekao u skupstini

Milos Radunovi
Gost
Milos Radunovi

Milos

Milos Radunovi
Gost
Milos Radunovi

MRZIM KOTOR NEMA GRDJEG GRADA OD KOTORA

marius
Gost
marius

Ja predlazem da se Robert Levandovski proglasi za pocasnog gradjanina Budve.

Aloinformer
Gost
Aloinformer

Sve koji nepostuju himnu,debelo kazniti i osnovati fond za izgradnju crnogorske kulturne kuce i u njega uplacivati novac od kazni…da vidis kako bi se ustrojili i iz inata ustajali…samo da nebude nesto crnogorsko…

A mi smo ti ...
Gost
A mi smo ti ...

Šta sve trpi crnogorska zbog fotelje piiii !!!!! A da imaju obraza iselili bi se na samo iz CG već i iz evrope .

PG-BG
Gost
PG-BG

Kad himna bude priznata od minimum 70% građana CG onda možete primjenjivati “zakon”….ovako gospodo ni sa 30% nas nećete maltretirati.

Plana brda
Gost
Plana brda

Sci lopovi režima ustaju i poštuju držacu prvo pa i himnu.. Ja bih skakao na plafon kad se svira ta himna a da imam 2-3 miliona kao sachetbik sekretara za pravbo imovinske poslove.. Ma insistirao bi scaki put na bis 😂😂

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Nauči , za početak, da pišeš, bleso.

Bu2
Gost
Bu2

Znači za lovu bi sve uradio?!

Tamo neko
Gost
Tamo neko

Zakon postoji za ove situacije. Samo ga primijenite.

Srpko Medenica
Gost
Srpko Medenica

Ovo ko je proglasio i podrza za Himnu nek je i postuje i kad ne ustane nek odrijesi cesu ovi ostali nek slusaju Onamo namo za Brda ona KRAJ

Haris
Gost
Haris

Točno, neka idu onamo za brda i nek slušaju.

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Najbolje da ti požuriš ONAMONAMO pa tamo izmišljaj svoje himne i uživaj. I ne dovukuj se OVAMO.

Mirza Hakaj
Gost
Mirza Hakaj

Ustani i slusaj himnu daje vjecan Karadag

vuko
Gost
vuko

Svaki pravi Crnogorac koi voli ovu zemlju i postuje nece ustat na himnu ustase Sekule Drljevica a ovi tesu je uzeli za himnu nek ne sijedaju po vazdan dragi !

Joo
Gost
Joo

Nego koju?….onu srbijansku marseljezu kojoj je muziku pisao Slovenac……pa hahahahaha….

@ Joo
Gost
@ Joo

Bogomi se vidi kolko volis Crnu Goru ahaaa tako ti sve zivjelo,poznajes istoriju jako dobro ahaaaaa ! Cuj domoljuba…ONAMO NAMO pisa SLOVENAC e ojadio se ka i stoces…

Kotor66
Gost
Kotor66

Sto nisu pustili i to da cujemo?? Ne podrzavam ovaj nscin u svakom slucaju. Ja himnu ne postujem ali ako dodje situacija onda sacekam dok ta pjesma zavrsi i udjem. Da sam neki funkcioner nebih to radio nego bih stajao. Jer ako mislis da vodis narod i da ti vjeruje moras biti na svaku stranu i postovati sve.Cg je multietnicka… Više »

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Cg nije multietnicka drzava preko 90% ista hrana isti običaji jezik i genetiku

Mladen
Gost
Mladen

Prava Crnogorska Himna “Onamo Namo”. Bice jednog dana kad smijenimo ovaj rezim. Himnu i trobojku Petrovica da vratimo kao pravu zastavu i himnu Crne Gore. Ako Bog da. Ovo u parlamentu Budve je normalna reakcija pravih Crnogoraca. Ovi današnji sa vlasti to nisu. Ali nema veze naučiće.

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Za Vrijeme Duklje zastava je bila krstas crveno, zlatni za vrjeme Balsica, Crnojevica crvena zastava sa Crnogorskim grbom. Za vrjeme Petrovica Petra I i II i ostalih vladara krstas i crvena zastava sa Crnogorskim grbom jedino je kralj Nikola 13 godina uveo trobojku. I sad je po vama bitnija ta trobojka od 13 godina nego crvena zastava sa grbom i… Više »

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Za vrijeme srpske duklje nije bilo zastave legendo

A mi smo ti ...
Gost
A mi smo ti ...

Idi spavaj da šta znaš bio bi u vladi ili na nekoj visokoj funkciji !

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Koliko ste pravi toliko vam Bog pomoga !

BALVAN
Gost
BALVAN

Kakvi su ovo cirkusanti……boze me sacuvaj

Mars
Gost
Mars

Na prvim sledecim izborima nece vise postojati DF pa ce te “patriote” moci kuci da sjede cijeli dan.

Rade007
Gost
Rade007

Treba se zapitati zasto crnogorci vole srpsku himnu,a domaci srbi ne postuju crnogorsku,nista necete uraditi kaznjavanjem,ucinite to da srbi vole himnu od srca,imacete najbolje rodoljube od njih

Haris
Gost
Haris

Koga je briga ko šta voli. Himna je himna i zna se procedura.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Od topole od topole pa do ravne goreeee

sever
Gost
sever

…sve su straže, sve su straže đenerala Draže

mojsije rajovic
Gost
mojsije rajovic

Turci su priznali Crnu Goru ali ne i njini vjekovni podanici srbi

Aloinformer
Gost
Aloinformer

Ovi sto ne postuju himnu,nepostuju ni drzavu…ako nepostujes drzavu onda si njen neprijatelj…a prema takvima se zna kako se postupa…

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Ne poštujemo mila niti 2006 državu. Samo Kraljevinu i Kneževinu Crne Gore, dinastija Petrovići, Crnojevici.

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Ako su Crnogorci ucinjeli bilo nad kim nsrodom genocid onda lice na srbe ako su Crnogorci ikad pokusali da ukradu drugu drzavu onda su nalik na srbe ako Crnogorci kradu crkve gusle gace nobelovce umjetnike od drugih naroda onda su srbi ako su Crnogorci izljegli iz harema onda su srbi .Eto zbog cega Crnogorac ne moze bit nista do Montenigrin

Pobori
Gost
Pobori

Covjece u svakoj normalnoj drzavi bi bili na marginama drustva. Ok ja sam iz Pobora svi su mi Srbi u famelju, ja volim i postujem Crnu Goru i osjecam ovu himnu jer je i taj Sekula Drljevic na kraju bio unionista. To sto su komite bile komite je samo kopiranje Bugarskih komita koji su osvajali Makedoniju i djelove Grcke u… Više »

Ne zezajte
Gost
Ne zezajte

Podrska pravim crnogorskim patrijotama Dimicu i Vujovicu , koji postuju nasu istoriju Crne Gore , sa ovim su pokazali da smo mi cg srbi najhrabriji narod i ne bojimo se rezima koji hoce da oduzme nam crkvu koja je tu jos od 3741g. pne !

Joo
Gost
Joo

Ma srbijanci su postojali pre ameba……kad je E.T. Zalutao na planetu zemlju on je mucenik dosao da upozna te srbijance o kojima je cuo u svemiru….al se zeznuo sa lokacijom sletanja…….

Kupus
Gost
Kupus

@ Joo ojadio se ka stoces. Okanise jadan Srbijanaca o drugima lose pricaju oni sto o sebi nemaju sto rec.Velicaj tugo nase SRBSTVO Njegosevo,K Nikole,Marka Miljanova itd okanise tudjeg dvorista

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Bravoooo budvani! Čuvajte nam čojstvo i junaštvo

Haris
Gost
Haris

Šti je ođe čojstvo, a što junaštvo?

Pobori
Gost
Pobori

Da vam kazem, posto sam iz Pobora i posto dostinju tih sto sjede u skupstini Opstine Budva znam, mogu vam rec prvo da su Budvani tamo u manjini ali neka su jer im tako i treba, jer od uskofamilijarnih interesa se ne moze opstat. Fotelja se svuda postuje i voli no bliznji svoj a Budva je prokleta jer sve ima… Više »

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Vecina Budvana je ogorcena ovom vlascu. Manjina Srba(37 posto) koja ne priznaje ovu zemlju vlada vecinom Crnogoraca(51 posto) u Budvi.

Nikola
Gost
Nikola

Kad vidim ko sve u ovoj Skupstini ustaje na Crnogoraku himnu dodje mi da sjednem( Demokrate lazni Crnogorci) pa nadalje fino s novim snagama dps koje nesporno vrijede i par normalnih stranki moze se vratit sve na pravi put!

Nikola
Gost
Nikola

Kad vidim ko sve stoji na himnu lazni Crnogorci poput demokrata i jos faca dodje mi da sjedim svaki put na himnu… sou sto se radi… sto su spremni sve za vlast… umjesto oni nama da sluze mi njima sluzimo..

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Većina Boke će vazda biti SRBI

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Pa u Kotoru Srba ima 25 posto ako ti je to vecina onda se vrati u prvi razred osnovne skole.

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Jedino ne mogu bit Crnogorci a robovi vazda

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Bijeli Pavle ti nijesi Crnogorac već Brdjanin

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Zato sto sam brdjanin sam ono najbolje a to znaci Crnogorac

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Crna Gora je stanovnik cetiri nahija to nijesi ti prijatelju.

Nikola
Gost
Nikola

A stoo je ovo kakva je ovo smijurija od kvakicije… ne pustaju se fotelje i plate po cijenu svega ! Sta smo dobili s novom vlascu, zaposljavanje stranacko, revansizam, otpremnine i malo asvalata… drago mi je da nova lica dps-a su se pojavila mjesto onih koji su ukaljali sve.. jer hvaljenje davanjem plata na vrijeme pa bile su i za… Više »

Niksicanin
Gost
Niksicanin

sta znaci kazna od do,u zatvor 3 mjeseca njima nista ne prestavlja novcana kazna napunili su se.

MNE
Gost
MNE

Kome je draža “Onamo ‘namo” neka ide ONAMO, pa neka
TAMO DALEKO pjeva o zabludama našeg Nikole Petrovića, koji se proveo – znamo kako, ostavio krunu okupatoru a kosti iza plavog mora, umjesto ZA BRDA ONA. Nema nama ništa za brdima, ni na jednoj strani svijeta, dok nam ne svane MAJSKA ZORA na našem kamenu i u našim grudima.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Nikola Petrovic je SRBIN od rodjenja do groba i tu GRESKE NEMA

@ MNE
Gost
@ MNE

Ovuje drzavu stvorio taj te opjeva himnu ONAMO NAMO tako da bi ti domoljubu falsifikatorski od 2006 prvi treba da razgulis…odavde

MNE
Gost
MNE

Jedna rečenica, ipak dovoljna da se pokaže nekultura, nepismenost i neobrazovanost: 1. Svoj kulturni nivo i kvazi-kuraž nezrele ličnosti pokazao si drečanjem, neuspjelim pokušajem uvrede i željom ta me otjeraš odavde. (Odavde me nisu otjerali ni kad je bila hrabrost reći da si Crnogorac, član LSCG, da nećeš granatama na Dubrovnik i Sarajevo itd. Ne idem ja nigdje iz moje… Više »

Ucite Srbi
Gost
Ucite Srbi

Rijeka će naših vala,
Uskačući u dva mora,
Glas nositi okeanu,
Da je vječna Crna Gora

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Bravo Budvani!!! Čuvajte čojstvo i junaštvo Srpske Crne Gore!!!

Joo
Gost
Joo

@SrbijanciSuTurci…..sedi zloccinac u Srbistan i cuvajte vase tursko poreklo, imate Turski Srbistan i Republiku Tursku Sumsku……dosta vam je…..CG je za vas inostranstvo…..

Aaaaaa
Gost
Aaaaaa

Odraz njihove nekulture. Na svaku himnu se ustaje, pa i “neprijateljsku”… Seljacine.

gostt
Gost
gostt

nije to nekultura nego kulturni nesojluk. nekultura je kada ne zna a ovi namjerno,svjesno i planski to rade

Velimir
Gost
Velimir

Kazni kazni kazni. Ovo je prevazislo mjeru nepostovanja drzave i njenih drzavljana.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Velimire sljedeci put ćemo puštit Spemte se spremte

NBA
Gost
NBA

PROBAJTE “VI SPREMTE”,PA CES BITI SPREMLJEN IZ CG.ZA SVA VREMENA,E DOSTA JE VISE OVE GAMADI STO BLESAVE PO CRNOJ GORI!

P g
Gost
P g

Sisnjari

Cg alarm
Gost
Cg alarm

I ne treba da postoji ovakva CG,ovo je sprdnja.U pravu je Slavko Perovic

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Udri po džepu pa će skakat sa stolice ko opareni!!!

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Niste objavili potpunu vijest, gospodin Vujović je sa govornice pustio pjesmu Kralja Nikole ,,Onamo, ‘namo”.

Fra Oprem dobro
Gost
Fra Oprem dobro

Lažni Nik. Ja sam odnedavno napustio Amfija,jeste da sada nemam džip,ali sam u Vatikanu pronašao samog sebe.A što se tiče pjesama,posebno mi se sviđa “Vjetre s Dinare”,topla preporuka svima.Svako dobro.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Fra, zašto ne voliš stihove Kralja Nikole :
,, Onamo, ‘namo da viđu Prizren
Ta to je moje, doma ću doć…”

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Za koga ono rece Njegos da ne ljube lance

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Pa valjda bi trebalo ovoga Čučku kazniti što pušta himnu za govornicom preko mobilnog telefona. Zna se kad se himna intonuje i u kakvim prilikama

Bu2
Gost
Bu2

Jadni da jadniji ne mogu biti. Mada, kad je o njima riječ, nikad ne reci nikad.

NBA
Gost
NBA

OVO SAMO KOD NAS MOZE???

Mirko
Gost
Mirko

Sta rade Cetnici brate mili!
Zivjet ne daju!

Mileva
Gost
Mileva

Budva je politički i arhitektonski promašaj

Montenegrin
Gost
Montenegrin

Budva je grad Grit!! Treba je izvesti u vrece u Afriku!

Haris
Gost
Haris

Ništa zato. Napišite nekoj samohranoj majki kaznu 600€ i sve u redu.

Haj
Gost
Haj

Pa vi Budvani ponovo birajte četnike.

Catania
Gost
Catania

Eto tako a mrcenog albanca protjerase i kaznise 300 e ondar bi logicno bilo isti arsin da se primjeni….ako vazi zakon za sve

Ne postoji
Gost
Ne postoji

Pravda. Kad bi znali da je ima mozda bi oni sto su se iselili pak ostali. Nema je, samo zakon jaceg. Mogu kod nas snimati westerne slobodno. Gore nam je nego indijancima.

Bosko
Gost
Bosko

Postoje li kakve sankcije za ovo

Bosko
Gost
Bosko

Ovo je postala sprdnja

Haris
Gost
Haris

Pa kad se vlada, parlament i sudstvo sprdaju, što ne bi i ovi opštinski činovnici, hajde jadan, ne ćosaj.

Haris
Gost
Haris

Postoje, no Marković veli nije za kažnjavanje, jedino ako je kakva samohrana majka, to može.

Podgorica
Gost
Podgorica

Crna Gora se fali antifažizmam a tjera sa se ustaje na melodije Sekule Drljevića

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Nikad neces biti Srbin koliki je bio Sekule Drljevic, dok nije saznao sto su u stvari bili Srbi i koliko su zla nanijeli crnogorskom narodu.

@ Katunjanine
Gost
@ Katunjanine

Kakvga zla jado ? Dje to procita ? Date Kralj Acika nije ko Srbina uzeo uzase 1918 danas bi ti bio Pren Nikokovic

Prč
Gost
Prč

Jesu to ti ugrozeni predstavnici srba.srbi braco vidite li koga ste izabrali da govori u vase ime.cetnici kus u aps a srbi bolje da razmisle imaju li boljih ljudi da vas zastupaju

Anica
Gost
Anica

Zabolje Srbiju Vranje za vas – njima ste smešni, a nama smiješni. Možete sjedjeti koliko vas volja, ali, Crna Gora je nezavisna, srce Srbije je sad zaseban organizam, a vi ste promašeni ljudi.

Slavko
Gost
Slavko

2 km od centra glavnog grada se viore srotine albanskih zastava i bije albanska himna, a vi nam sa ovim skrecete oaznju kao da smo maloumni.

Haris
Gost
Haris

A u centru glavnog grada se viore stotine srbijanskih zastava i bije od topole, onamo namo, bože pravde, kralja petra garda,… a oni pričaju o Guči na pjenu od mora.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Harise, pjesma ,,Onamo, namo” je bila nezvanična himna Crne Gore, a napisao je Kralj Nikola.

Serdar_mne
Gost
Serdar_mne

Jeste opreme, ali nezvanicna. I da je bila zvanicna sve je ok. Ali sada je po Ustavu zvanicna Oj svijetla.majska zoro i treba da se postuje.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Serdare, zar se himna pušta preko telefona?

Haris
Gost
Haris

I Tuze su bile dio Albanije, zvanično.

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Kada su Tuzi bili dio Albanije?

Haris
Gost
Haris

Kad onamo bila himna?

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Harise, ,,Onamo, ‘namo” ili srpska marseljeza, kako su je zvali je bila nezvanična himna.

Lipovo
Gost
Lipovo

Koja budala je za nepoštovanje svetinje (svake) Drzzave predvidjela novčanu kaznu do 1250€. Eto koliko i podnosilac inicijative poštuje svoju himnu. Zamišljam samo kolika je kazna zatvorom, ako se ne ,,dogovorimo,,

Stanje
Gost
Stanje

Šta se drugo može očekivati od zaludjenih nacionalista? Kad nijesi u stanju da obavljaš svoj posao kako treba onda pomamljuj narod.

UUUUIPP
Gost
UUUUIPP

Mirnu za predsjednika!

Haris
Gost
Haris

Kako bi Mirna to postrojila ili poštrojila, ne bi se živi čuli, no radi svak svoj posa i šuti.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Mirna je glasna samo preko društvenih mreža 🙂

Danko
Gost
Danko

E? I ? Sto , kao nijesmo znali da su ” crnogorska ” stranka i ona druga sto cine vlast , stranke koje su neprijatelji Crne Gore? Nijesmo to znali jel? Oni kriju svoje podle namjere jel? Jeli Ivancevicu? Iznenadjeni smo a?

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

DPS je nekada bio srpska stranka pa isto nas varala

Danko
Gost
Danko

Aha znaci ti mislis da ce ove sadasnje cetnicke stranke jednoga dana da postanu crnogorske jel?

delta
Gost
delta

Ja bi njih sve pohapsila i pustala im je u zatvor, 3 put dnevno.

Serdar_mne
Gost
Serdar_mne

E kako bi tamo ustajali kako im se nece. E bravo za komentar.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Čučka Crnogorac 😂😂😂

crnogorac
Gost
crnogorac

nego sto je nego crnogorac. tu su mu i djedovi i pradjedovi rodjeni.

Vuko
Gost
Vuko

Goli otok je majka za ove! Da je vjecna Crna Gora!

Podgorica
Gost
Podgorica

Goli otok je u hrvatskoj i tamo su bili uglavnom pripadnici tada vladajuće partije Jugoslavije, razmisli još jedno što predlažeš

Haris
Gost
Haris

Pa ovakvih je i bilo najviše na otok, i odavde.

ND
Gost
ND

Bandu po zakonu kazniti!

Antr
Gost
Antr

Kakva ste vi bananica od države. Bili nekad Srbi čak ste i htjeli u naš Dubrovnik. Zasluženo vam je sve

Barba
Gost
Barba

Pojedi bananu

Sprdnja
Gost
Sprdnja

Kolo znam nije htijeli no su ušli

Cg alarm
Gost
Cg alarm

U pravu si

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Još smo Srbi i to 40%!!! A Dubrovnik je naš vi samo privremeno iznajmljujete

Roro
Gost
Roro

Petak je,pa da se malo opušte ped grad!

Mima
Gost
Mima

Ako budu imali ličnu kartu i sva ostala dokumenta neke druge države, onda je to klasično nepoštovanje zemlje i naroda koji tu živi. A ako su ovo državljani ove države onda je ovo slučaj za malo dublju analizu, kako krivičnu tako i ljekarsku. Sram ih i stid bilo!!!

Cuca iz Boke
Gost
Cuca iz Boke

Ja bih da se svako deset minuta pušta himna.

DAKA S-400
Gost
DAKA S-400

Moze u onu ljepotu CG u cuce na Tresnjevo.
Samo predaj zahtjev Srbiji da ti dozvoli da odsviras gusle jer se za gusle oni pitaju.
Tako im je Evropa rekla . I lagano da ne predjes 45 dB .Da te komsija ne prijavi ako uopste ima gore nekoga !

palma
Gost
palma

Treba pustit srbadiju da umore zaigra cacak s moze i uzicko

🚔U🚔D🚔B🚔Š🚔
Gost
🚔U🚔D🚔B🚔Š🚔

MILO JE LORD!!!! I NEMA PRAVDE ZA NJEGA BEZ TITOVE MILICIJE MNOGO STE JEZIK PUSTILI hijene SMRT STALJINU SLOBODA NARODU!!!! LORD JE LORD VI STE hijene JAKA MI VASA TITULA!!!!

Dzu
Gost
Dzu

Ima li ko da reaguje i zabrani ovakva okupljanja?

E paaa
Gost
E paaa

Ta vas ista drzava na ciju himnu sjedite placa i to previse, ako mene pitate

Nebojsa
Gost
Nebojsa

Ne plaća ih država jer su to opštinski odbornici i njih biraju i plaćaju građani Budve.

Markisa1
Gost
Markisa1

Podrzavas li ih ti to onda

Nebojsa
Gost
Nebojsa

Podržavaju ih oni koji su ih izabrali da budu vlast u Budvi,a to su građani Budve.

Send this to a friend