Politika

U četvrtak premijerski, šta će poslanici pitati Krivokapića

Zdravko Krivokapić

Premijer Zdravko Krivokapić u četvrtak će u Skupštini odgovarati na pitanja šefova klubova poslanika ili ovlašćenih lica.

Predsjednik kluba Socijaldemokrata Ivan Brajović pitao je premijera da li ima plan za prevazilaženje ove, kako je ocijenio, do sada nezabilježene političke situacije u kojoj se nalazi Crna Gora.

“Vlada na čijem ste čelu izgubila je povjerenje većine poslanika u Skupštini Crne Gore, a Skupština je izgubila kvorum za održavanje plenarne sjednice. Koje poteze planirate da povučete u cilju saniranja trenutnog stanja”, pitao je Brajović.

Predsjednik kluba Socijaldemokratske partije i albanske koalicije „Jednoglasno” Raško Konjević pitao je premijera Krivokapića za ocjenu rada Vlade u proteklih 200 dana.

“I da li smatrate da Vi imate nepodijeljenu podršku Skupštine za nastavak rada Vlade, u skladu sa ustavnim ovlašćenjima”, pitao je Konjević.

Poslanika Bošnjačke stranke Amera Smailovića interesuje šta Vlada namjerava da uradi u narednom periodu kako bi zaustavila porast broja nezaposlenih.

U ime kluba poslanika „Crno na bijelo”, poslanik Srđan Pavićević pitao je premijera kako on tumači, u kontekstu najnovijih političkih događanja, odnos srpskih zvaničnika prema Vladi, premijeru i zvaničnoj politici Crne Gore i njenim protagonistima.

“Da li će najnovija događanja imati i kakve reperkusije na zajednički život u regionu i kvalitet susjedskih odnosa između Srbije i Crne Gore? Da li će se stavovi zvaničnog Beograda odraziti na turizam, trgovinu, ekonomiju, saradnju u domenu kulture i slično”, pitao je Pavićević.

Poslanik Momo Koprivica je u ime kluba poslanika Demokrate-Demos pitao predsjednika Vlade o napadima na vjerske objekte.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
timur
Gost
timur

nece biti kvoruma

Ivan
Gost
Ivan

Hoće li ga oko pitati zna li da je 1l ulja došla skoro 2 eura i o drugim poskupljenju a koja obično građani moraju trpjeti
Neka mu izračunaju experti koliko je poskupila život od kad apostoli vrše vlast ali bez osvrta na bivšu čast jer smo o tome već sve čuli
Neka konkretno odgovori

Olly
Gost
Olly

Hoće li iko postaviti pitanje “šta je to bolje u državi od kad su oni došli na vlast?” Još ne vidjeh neki aspekt života, privrede, sporta, kulturnog sadržaja, bilo čega da se poboljšalo od dolaska apostola na vlast.

Realan
Gost
Realan

Demokrate opet uz crkvu. Kako neko u njima vidi buducnost nije mi jasno

oooo
Gost
oooo

Iz URA ga pitaju a odgovor mogu dat samo oni iz BG. Otkud ovaj zna sta ce ovi iz Beograda radit. A pitanja su ka vazda. Svi kruze ka kisa oko Kragujevca.

Tref
Gost
Tref

Hoce li bit kvoruma?

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Treće pitanje je li čuo za Miloša Krivokapića

Crnogorski orao
Gost
Crnogorski orao

Bijeli pitanje za tebe sto je pisa Glas Crnogorca za Milosa?

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Drugo pitanje đe se dešava radnja Gorskoga vijenca

Komovi CG
Gost
Komovi CG

E ovaj Koprivica je bas vjernik na baterije,Sad ga ne interesuje oteta crnogorska imovina nego napad vjerske objekte.Momo zaboravio si da je to Naše !!! Kad nemaju sto pametno radit ,demokrate o crkvi …pi.

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Prvo pitanje je li čuo za Sestru Batrićevu

Send this to a friend