Politika Istraživanje CEDEM-a

U padu DPS i Demokrate, raste DF, građani najviše vjeruju Milu Đukanoviću

Istraživanje Centra za demokratiju i ljudska prava CEDEM pokazalo je da je u Crnoj Gori najpopularniji predsjednik države Milo Đukanović, te da je Demokratska partija socijalista i pored pada ubjedljivo najjača partija. Povjerenje građana u sve institucije je u padu, Demokratska partija socijalista (DPS) i Demokratska Crna Gora bilježe manju podršku u odnosu na decembar prošle godine, a prosječne ocjene za sve političare su jako niske.

Istraživanje, koje je sprovedeno u periodu od 1. do 13. jula, na uzorku od 1.002 ispitanika pokazalo je i pad povjerenja građana u političke partije DPS i Demokrate, dok, s druge strane, raste povjerenje u Demokrtaski front i Socijaldemokrate, prenosi agencija Anadolija.

Istraživanje je obuhvatilo povjerenje u političare i političke stranke. Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović na prvom je mjestu sa prosječnom ocjenom 2,44, na skali od 1 do 5. Slijede lider Demokrata Aleksa Bečić, premijer Duško Marković i ministar prosvjete Damir Šehović.

Povjerenje građana Crne Gore u Evropsku uniju niže je u odnosu na kraj prošle godine za više od pet procenata, dok je veći broj građana koji nisu zadovoljni radom Vlade u odnosu na one koji su zadovoljni, pokazuju najnoviji rezultati istraživanja Centra za demokratiju i ljudska prava CEDEM koji su danas predstavljeni u Podgorici.

Milena Bešić, izvršna direktorica CEDEM-a, kazala je da je istraživanje pokazuje da 30 odsto smatra da Crna Gora ide pravim putem, 44,8 odsto smatra da ide pogrešnim putem, dok 25 odsto nema jasan stav.

“Smanjuje se broj građana koji smatraju da Crna Gora ide pravim putem, a povećava se broj onih koji smatraju da Crna Gora ide pogrešnim putem”, kazala je Bešić.

Ona napominje i da je veći broj građana koji nisu zadovoljni radom Vlade u odnosu na one koji su zadovoljni.

“U odnosu na kraj prošle godine, dodatno je smanjen broj građana koji su zadovoljni radom Vlade”, kazala je Bešić.

Kada je u pitanju povjerenje u institucije, najveću podršku ima sistem obrazovanja 52 odsto, slijede Srpska pravoslavna crkva 47,8 odsto i zdravstveni sistem 44,7 odsto. Najmanje poverenja ispitanici imaju u Crnogorsku pravoslavnu crkvu, 16,4 odsto.

Kada je u pitanju povjerenje u partije, DPS podržava 34 odsto, DF 15,6 odsto, Demokrate 14,6 odsto, SNP 6,6 odsto, SD 5,3 odsto, BS 4,3, Demos 3,7, SDP 3,1 odsto. U odnosu na posljednje istraživanje iz decembra 2018. bilježi se pad DPS-a i Demokrata, dok, s druge strane, primjetan je rast DF-a i SD-a.

Kada je u pitanju povjerenje u EU, 58 odsto ispitanika smatra da Crna Gora treba da bude u EU, što je pad povjerenja u odnosu na decembar 2018. godine, kada je za ulazak u EU bilo 63,3 odsto.

Istraživanje je obuhvatilo i aktuelno pitanje oko crkve u Crnoj Gori.

Da treba da postoji samo SPC smatra 46,6 odsto građana, da obje crkve treba da budu jednake a da narod da ide u koju hoće smatra 22,4 odsto građana, 20,7 odsto građana nema stav o tom pitanju, da ne treba da postoje ni SPC ni CPC smatra 5,4 odsto građana, a da treba da postoji samo CPC smatra 4,9 odsto građana.

“U spoljnoj politici Crna Gora, po mišjenju građana treba da se oslanja većinski na EU”, navodi se u istraživanju.

EU je glavni oslonac sa 33,4 odsto, ali je ujednačen i relativno je visok broj onih koji smatraju da se treba oslanjati na Rusiju 23,2 odsto i SAD 23 odsto. U odnosu na decembar 2018. godine povećan je stepen oslonca i na EU i na SAD i na Rusiju u odnosu, zaključeno je u istraživanju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

nije ni cudo sto je DPS u padu ucinak ministara i gradonacelnika se na jednoj ruci moze nabrojati, ne racunam ministre i gradonacelnike SD-a jer tamo se radi dan noc..

goran ct
Gost
goran ct

Konačno. A pašće još niže ….

jovan
Gost
jovan

kljucni neuspjeh vlade je cinjenica da zivotni standard , plate ,penzije,.Nikakva prica o razvoju ne moze stagniraju cijelu deceniju i duze.Nikakva prica o razvoju ,stabilizaciji finansija ,auto putu…nece nadomjestiti prazan dzep i narocito osjecaj da se nista u, u pozitivnom pravcu za obicnog gradjanina ne mijenja.Cak ,prica o rastu BDP bez efekta na bolji zivot svih ima kontra efekat.

Fadilj-Konik
Gost
Fadilj-Konik

Mene kao Muslimana su pitali koga podržavam CPC ili SPC, rekao sam nikoga jer nijesam hrišćanin i stavili su me u neopredeljene.Medjutim da su me pitali koga više voliš, rekao bi CPC i mitropolita Miraša. Moji predstavnici iz BS ne mogu da se određuju o crkvi jer su Muslimani ali će u skupštini da glasaju za zakon koji uređuje pitanje… Više »

Miloš-HN
Gost
Miloš-HN

Zamisli Fadilje da u nekom gradu trećina Bošnjaka se udruži sa hrišćanima i tako stvori većinu u skupštini opštine i nadglasa 2/3 Bošnjaka oko pitanja koji se tiču isključivo Bošnjaka.

Aldi Bela
Gost
Aldi Bela

Slazem se Fadilje. Ni ja nisam hrišćanka ali smatram da je CPC Crnogorska crkva a SPC okupatorska to jest Srbijanska crkva

hrišćanin
Gost
hrišćanin

pa vidi,onda i džamijama neka upravlja Milaš i Miraš ateista,pa da budemo ravnopravni u tvojoj logici stvari

kachawendica
Gost
kachawendica

moraju placati porez državi i raditi zavrsne racune

Ljuta
Gost
Ljuta

Milo i dalje vodi….da mi je upoznati te koji mu vjeruju…

goran ct
Gost
goran ct

Krenulo je krenulo……

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Stevo i Miras na aparatima

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Crnogoraci kao jedinke ne mogu da opstanu i onda se priklanjaju gospodaru i partiji i briga ih sto je istina.to je poltronsko drustvo i tako funkcionise citava cg.

Joo
Gost
Joo

rece covek koji svako jutro prvo poljubi i pozeli dobro jutro slici koju na zidu drzi umesto ikone…..slici njegovog gospodara velikog vodje malog Aleka Kim Dzong Vucica………

PG🇲🇪CG
Gost
PG🇲🇪CG

Milo KRALJU👑👑

Ljuta
Gost
Ljuta

🌈🌈🌈🌈🌈

Joo
Gost
Joo

@ljuta…..tata ti……

Mojeimr
Gost
Mojeimr

Df raste… Hahaha

dagy
Gost
dagy

Sve je ovo namjesteno narode prave budale od vas konstantno,mora se ova elita kazniti,oce da izvuku opoziciju na izbore a pazi narod najvise vjeruje m.dj.znaci crnogorci mijenjaju casni krst za mila,propalo se vise no sto je.

mojsilović
Gost
mojsilović

Đe je Blažo ma ovu listu? A Lidija? Ko nam Zemlju čuva kad je Milaš po Inostranstvu. Sramota su ovakve liste a još kad zakidaju na popularnosti našeg Preśednika, bruka je ovo velika i sramota. Ovo je sve srbijansko maslo. Dokad više..

Sasa
Gost
Sasa

Snp i Prava zajedno da nastupe imali bi sansu za dobar rezultat, naravno da odbace preletace sa kojima se Snp sad uhvatio u kolo. Samo bi ih vukli na dno.

Bnjj
Gost
Bnjj

E propala Cg đe su ovi političari popularni pogotovo Milo uništitelj Cg da je makar ka Pinoče vladar koji je napravio ekonomska čuda sa Čileom

Austa
Gost
Austa

Zar je 30godina trebalo da prodje pa da DPS padne na 34%…Sve su unistili…Nadam se da cemo docekati taj dan za nasih zivota kada ni cenzus nece preci i kad ce ljude koji su ih glasali biti sramota da to javno kazu…

Joo
Gost
Joo

evo da ti odmah kazem…..neces docekati……

Raso
Gost
Raso

Samo navlace ovu nesretnu opoziciju da opet izadje na unaprijed izgubljene izbore. Nalozice se Becko!

Marv
Gost
Marv

Evo vam zasto DPS radi sa crkvom ovo sto radi. Sve vam je jasno ovdje. Jaki su a nece da ih DPS kontrolise. Jedino njih ne kontrolisu u ovoj zemlji. A diktature to ne podnose. Jasno kao dan.

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Marvo, uzalud se nadaš.

Meho
Gost
Meho

Tacno ono sto govorim svo vrijeme, DPS i DF su ista ekipa …

Konjuhe
Gost
Konjuhe

Pa samo u B

Emanuel
Gost
Emanuel

Tako je! Crna Gora srpska Sparta! Milo je Srbin, koji trenutno to negira. Ali duboko u duši jeste. Čim bude pad NATO-a i EU, a biće brzo, evo ga Milo s trobojkom! Ojhaaaaaaa!

Joo
Gost
Joo

Jel ti lakse kad napises takve lazi i nebuloze….evo meni da te nije zao bio bi mi smesan……

Milano
Gost
Milano

Emanuele pa to je Crna Gora i pravi politicar iliti lider male zemlje kao sto je Crna Gora pogotovu na ovom klimavom poducju Balkanskom mora tako i da postupa jer jedino tako i moze da opstane, nije Crna Gora Rusija i Milo Putin da ga zabole kita za desavanja i drzi po svom… eto to je jedina istina oko Mila…… Više »

Gost
Gost
Gost

Tačno si sve rekao i tako ce biti Milo se vraca korijenima četnicima, kad ga šutnu Amerikanci

Velika Srbija
Gost
Velika Srbija

Raste poverenje jedino u VELIKU SRBIJU! Dakle, lupajte mi misevi minuse koliko hocete, ali necete pobediti Srbsku MOC i Srbski INAT! Srbija ce opet biti VELIKA i svi Srbi ce ziveti u jednoj Velikoj Srbskoj Drzavi! CCCC

Popaj
Gost
Popaj

Srpcka? 😂 hahahahha… ovo-ono… samo nek si ti zdravo! 😂

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Smršala je dobro a i još će.

Joo
Gost
Joo

A Srbistan svakim danom sve manji, i manji….i manji….i manji…….

Pesa
Gost
Pesa

Ovaj “Velika Srbija” je 100% neki žešći DPS bot… jasno je da želi da spinuje i izazove strah od tzv. VELIKE SRBIJE i time povrati DPS biračko tijelo koje se samo oko straha okuplja.

Milica Ilić
Gost
Milica Ilić

Ja sam srpkinja ali ne želim Veliku Srbiju.Ovo je naša CG, gdje da je sreće svi bi živjeli lijepo i zadovoljno. Evo molim, kumim trenutnu vlast da pokuša da manje otima i uzima od naroda…zar vam nije dosta gospodo…dajte i nama , običnima da živimo.molim vas.Imam sina koji ne radi, završio fakultet, ćerku, takođe završila fakultet, znaju engleski jezik, vrijedni… Više »

srebrenica
Gost
srebrenica

oće oće..

Popaj
Gost
Popaj

Raste DF??? 😂😂😂😂😂 ahahahahahha!
Dooobar vic!

dzonatan
Gost
dzonatan

blago nama ako Milu najviše vjerujemo..

Olja iz BP
Gost
Olja iz BP

Sve se kovkice lagano slazu, ne pomazu vise ni krediti ni varijabila. Jao sto ce biti bjezanije i zaplene !

Nasmijani 😁
Gost
Nasmijani 😁

“Eeee Olja, Olja da si malo bolja”😁

Mara
Gost
Mara

Da je Olja bolja ne bi bila iz Bijelog Polja….

CRNOGORAC
Gost
CRNOGORAC

Crnogorce nazoves volovima i odmah ti skace rejting od samih tkz. Crnogoraca. Sto se desilo sa nekadasnjim Crnogorcima pitam se cesto. Pozivam i DF da Crnogorce sto cesce nazivaju volovima i stici ce do 20 % uz pomoc Crnogoraca.

Bokelj
Gost
Bokelj

Crnogorani i mitovi eto sto se desilo. Istina je jedno a mit su puste zelje, takvi ste vi

Pesa
Gost
Pesa

Svi smo videli kako razne savjetnice po ambasadama, profesionalne poslovne pratnje, nazivaju okupljene Srbe ispred hrama.

Džikson
Gost
Džikson

Poštovani pratioci CDM pre par dana sam vam kazo da je oko 6%do10%starih prekaljenih DPSovaca se udaljio iz svih aktivnosti u partiji jer su bili razočarani u pojedine opštinske rukovodioca partije kao i na pojedine iz rukovodstva partije. Pokušavali smo da im skrenemo pažnju na ljude koji su se uvukli u partiju i radili protiv i odazvali ustvari špijali što… Više »

Pesa
Gost
Pesa

E neka si im “kazo”

Montenegrino
Gost
Montenegrino

Ovo veze nema. Ovo bih ja bolje sastavio da nikoga nista ne pitam

Joo
Gost
Joo

Ko jos veruje istrazivanjima……jos ni jednom nisu pogodili…..koliki je bio uzorak ispitanika?…..stanu pred fontanu, zaustave sto ljudi, arezultate sastave od onih deset sto ih ne posalju u pm……

Kapetan Ricudis
Gost
Kapetan Ricudis

Evo narod je opet rekao sto misli po pitanju crkve. Sad ja pitam,sa kojim pravom nam rezim pa i vi kao njihovo glasilo svakodnevno poturate i forsirate Mirasa sa 4% povjerenja u narodu? Nasa crkva je nasa MCP u okviru SPC i ne smarajte nas vise sa raznoraznim NVO-ima!

ene gi bre
Gost
ene gi bre

Kapetane nije tebi lako,a i nemože ti biti lako kada gutaš samo ono za šta navijaš.Tvrdim da u Crnoj Gori nema više od 5% vjernika svih konfesija na gomili.Prvo su se odrekli svoje države i svoga kralja,pa su se onda odrekli Boga,na kraju su se odrekli zdravog razuma.Licemjeri epskih razmjera.Misli da je vjernik ako okači krst od pola metra za… Više »

Gost
Gost
Gost

Tebi nije lako ateista i nevjerniče vidi koliko naroda svaki dan obilazi Ostrog, svih nacija i vjera trazeći spasenje, sto su doprineli monasi SPC.

Dokle više
Gost
Dokle više

Ajmo BOTOVI napad, niko pametan ne pada na te fore.

Vojnik777
Gost
Vojnik777

Gradjani prepoznali licemjerstvo Demokrata

Zigman
Gost
Zigman

DF je jedna propala i zavjerenicka grupacija bez obzira na ovo neznatmo povecanje rejtinga

Vjkk
Gost
Vjkk

Nisu to gradjani vec uhlebi

Edi89
Gost
Edi89

DPS ima stabilnu i konstantnu podrsku gradjana

Garfild
Gost
Garfild

Ja ti ne bih dao sendvic jer se nisi dovoljno potrudio

ene gi bre
Gost
ene gi bre

Prestao sam da čitam odmah na startu.Đukanović i SPC sa najviše povjerenja,a bjež.A školstvo i zdravstvo u veliiikom usponu povjerenja😀Kakvu čorbu napraviše od ovih sastojaka.Vala puno i za Crnu Goru😂😂😂

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Kako li su izabrali ovih 1000 likova + ova dva rezervna ?
Jesu li ih našli po principu velje staropodgorićke sklupštine ili od oka ?
Ima li ko da ovo objasni nama , niskopreosveštenima ?

Ide vuk
Gost
Ide vuk

Ajde….. raste DF a čelnici u Spuž. Čudo jedno kako je dobra ova vaša anketa. Mira da ste išli kod glasača opozicije…. ciljano!

Ajde!
Gost
Ajde!

Ova anketa je proizvoljna. Vrlo brzo ce se pokazati da jeste proizvoljna.

murko
Gost
murko

Niko se ne pita kakovo je poverenje u gradjane. Treba menjati narod, jako lose rezultate daje. Slobodni smo od 2006. a oni i dalje Srbuju.

Garfild
Gost
Garfild

Koliko vlast ima povjerenje u narod??? Ni svjestan nisi koliko je to fasisticki

Danilo
Gost
Danilo

Prvi put vidim ovakve komentare na cdm. Ili je admin zaspao ili su oni sto hvale mila zauzeti mozda antenom m il nesto tako pozfrav. Zivio kralj.

Ajdehh
Gost
Ajdehh

Ne zanosite se dps 35% sd 5% bs 5% albanci 3% … A ne kad pocnu izbori ide tu jos 5%. Sdp, demos, ura, prava cg cenzus proc ne mogu. Ponovo ce pokrasti izbore, ako bude trebalo istampace 10 000 licni u Rozaje, Tuzi ili Ulcinju… Dok god se ne izbrise lazni biraci. Opozicija nije mogla Kotor da zadrzi a… Više »

Globovanje
Gost
Globovanje

Ako je porastao rejting DF -a , a medju prvim politicarima koji su najpopularniji nema nijednog iz DF-a , cemu je onda porastao rejting , imenu partije , ideologiji , čemu ?

Milica Ilić
Gost
Milica Ilić

Objasniću vam gospodine! Popularnost političara se mjeri od 1 do 5.Pošto je DF nacionalno-radikalna stranka sve glasači osim njihovih od kojih naravno dobijaju ocjenu 5, su im dali ocjenu 1.Možda SNP,Prava,UCG ocjenu 2.Pošto imaju mnogo više negativnih ocjena nego koje su skoro sve 1-ce a 5-ce su samo tih 15% anketara logično je da im je ocjena ukupna među najmanjima.NPR… Više »

Đuro
Gost
Đuro

Rezultati ankete su ohrabrujući, CG ima svijetlu budućnost. Trebajoš biti budan na slavljenje i parastos Draži Mihailoviću (juče na primorju), treba odbaciti svijest koja slavi Mladića i ratnohuškače: DF i popovi ne priznaju CG, neki Raičević sa IN4S i neki Đukanović iz Vučićeve stranke uzvikuju da je “Srebrenica oslobođena bez žrtava”. Te sile mraka i huškanja na druge usporavaju CG.

Etewe
Gost
Etewe

Opozicija je jača
Presedan da vlada slabiji

Vozi misko
Gost
Vozi misko

Polako sa misljenjima i analizama dje je oktobar 2020

Talijani na CT
Gost
Talijani na CT

Sehovic na 4 mjestu? 🤣 Dje je radjena anketa,u Rozaje???

Pa sta reci
Gost
Pa sta reci

Ali povejrenje u institucije- cpc i spc??? Haahhahahahahaha

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

Znaci najvise povjerenja u sektu………eto barem da vidimo koliki dio Crnogoraca nema bas dosta pod kapicom……..najbolje jehovine svjedoke da opet uvezemo, mozda se isti konvertuju……

NBA
Gost
NBA

DA NIJE MILA ,NEBI BILO NI DPSa, NE SVI NARAVNO,IMA DOSTA CASNIH LJUDI U DPSu,ALI IMA DOSTA I ONIH STO SU SOLO “IGRACI”! CISTI MILO SVE REDOM,CUJJTE MALO GLAS NARODA, JER STE VI PRESJEDNICE SVE OVE GODINE,CASNO RADILI I RADITE ZA NAPREDAK CG!

Punisa
Gost
Punisa

Toliko o diobama SPC i CPC . Narod rekao svoje kao i do sada. A Milu se obija o glavu suludi naum.

Alder
Gost
Alder

Potreban je neko novi poput Slavka Perovica kojem bi narod vjerovao ovima sad narod ne vjeruje i to ide na ruku trenutnoj vlasti

Idjkids
Gost
Idjkids

Moze li apel za demokrate: ako kako mozete da ne izlazite iz djecjih pjesmica, nekako mi nije prikladno mjesto za reklamu, a kod nas apoliticnih roditelja stvarate kontraefekat kad taman umirimo dijete pjesmicom, a onda vi iskocite s nekom govorancijom. Hvala.

Garfild
Gost
Garfild

Opozicija treba da izadje u 2 ili 3 koalicije da ne rasipa glasove. Objektivno SD nema nikajvu sansu samostalno jer ih nista ne odvaja od DPSa u ovima biraca sem sto su uhljebi koji se prave fibiji od DPSovaca i te glasove na izborina moze uzeti SDP

Pravedni 👨‍💻
Gost
Pravedni 👨‍💻

Da je vječna Mitropolija Crnogorsko Primorska sa 46,6% 🙏 ✊🤓👌👍

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Taj znak prstima 666 je baš legao “metropoliji” kao kec na desetku.

Punisa
Gost
Punisa

Xaxa. Glasao sam za ovaj komentar sa lajkom a pise 0. Bravo CDM

CrnogorskiPecat
Gost
CrnogorskiPecat

Zivjela CPC, crkva prirodnih Crnogoraca! Amin, Boze!

Nikola
Gost
Nikola

A dje nema nama srece. No bjezite ko moze iz CG

Knjaz Danilo
Gost
Knjaz Danilo

Potrebna je izgleda rehabilitacija DF i povratit ga malo u zivot koliko da udju u skupstinu jer oni jedini DPS-u zavrsavaju poso!! Dps-u je ovog puta najkriticniji od reformiranog SDP-a..

Kup
Gost
Kup

Jes od njih su se prepali!

Montenegro
Gost
Montenegro

Aj pad DPS-a mogu da prihvatim jer lazovine pred izbore vise ne prolaze kod naroda a onda se kriju iza mailova i sekretarica posle izbora.. ali da je DF u porastu vrijedja inteligenciju.. a tek URA u porastu je bioskop…

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

Slazem se…df ako predje cenzus neka su srecni i zadovoljni…..

Iko
Gost
Iko

E ti si jedini objektivno nesto rekao! Ne da niko nije u porastu no su svi u provaliju! Svima je jasno da je frka među partijama na vlasti u bd nastala oko toga oce li se svi opasuljit od one firme mia, posto je Carevic uzeo svoj dio a Krapovic nije dobio nista, pa sad vristi kako je to pljacka… Više »

Sto je ovo...
Gost
Sto je ovo...

Sta imas protiv Hip Hip URAAA?

Pa sta reci
Gost
Pa sta reci

Zasto, pa demokrate rastu kad df pada i obrnuto… s tim da ce demokrate jos da padaju jer imaju i nesto malo podrske starih liberala koje su srbovanjem

Meho
Gost
Meho

URA su jedno prijatno osvjezenje ne samo na politickoj sceni CG vec i sire. Ja garantujem da su oni prva opcija EU po odlasku Mila! Samo pratitie njihov rast. Mladi, moderin polticari, to je ono sto je potrebno Balkanu.

Svašta
Gost
Svašta

Ajde sve ostalo tako-tako, ali šta znači povjerenje u neku crkvu? Šta oni tačno rade i koja im je odgovornost za urađeno, pa da imamo ili nemamo povjerenja u njih. To je stvarno smiješno, i pitanje i odgovor.

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Prepakuju okultizam i distribuiraju ga u odmjerenim dozama, tako da nijesu besposleni. Istina, učinci su teško mjerljivi…

Rika
Gost
Rika

Potpuno si u pravu Tajnovidac, taman prepakiraju okultizam u manje doze, mada se moze rec da se bace ciscenjem dusa za dobre pare i to ne duhovne no zemaljske pare! Posto oni sve zemaljsko trose od para koje uzme na prodaju magle!

Punisa
Gost
Punisa

Znam smetaju brojke ali izdrzite….

Micko
Gost
Micko

Dritan je za mene legenda-nikom ne podje da cjeliva ruke,svoj pravac pametno i hrabro.Dritane svaka cast.

Sto je ovo...
Gost
Sto je ovo...

I meni pravo da ti kazem!

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Zdrav covjek ima milion zelja a bolestan samo jednu – da dps vlada 30godina.

Mrgud
Gost
Mrgud

Znači urušen DF previše,sad vracajte u život izvođače radova DPS-a

DINNO
Gost
DINNO

Iz ovih rezultata rejtinga partija se ne vidi koliki je procenat opredjeljenih, odnosno neopredjeljenih birača. To je ključan rezultat za ozbiljne analitičare.

free samples
Gost
free samples

Đukanović na prvom je mjestu sa prosječnom ocjenom 2,44, na skali od 1 do 5.!?
Znaci gospodar najbolji a ni on nije dobar jer mu treba prosjek 2,5.
sve dovoljni i ponavljaci 🙂

mojsilović
Gost
mojsilović

Misliš li ti da koga brine ovo? Ni EU a ni njega vjeruj mi.

hmm
Gost
hmm

Potpuno je realno da DF raste. Nezavisno sto mislimo politici tog subjekta. Oni su dosledni u svojim stavovima, ne mijenjaju politiku i pored toga sto znaju da ima dosta ljudi kojima se to ne svidja oni se ipak oslanjaju na tvrdo biracko tijelo. S druge strane imamo lutanje Demokrata, zelju da se svima dopadnu i na kraju dodju do toga… Više »

Realno
Gost
Realno

Tvrdokornost i nemjenjanje stava je isto što i vožnja pravo po okukama.

Velimir1966
Gost
Velimir1966

Potpuno dosledni,uništiti sve Crnogorsko,to je doslednost!
Sram ih i stid bilo!

Maki
Gost
Maki

Ako ura i demos imaju cenzus, onda je ovo istrazivanje najveca smijurija.

Vartolomej
Gost
Vartolomej

Oce DPS da oživi DF pa oce

Jovan NK
Gost
Jovan NK

Evo ih Demokrate u Skupstinu za neđelju dana.

Klara-KO
Gost
Klara-KO

Ajde izvuci zaključak mako mila!!! Milo gore ,Dps dolje, DF gore, Demokrate dolje, SPC gore, CPC dolje…ludnica totalna.Znači običan glasač DPS-a VOLI I MILA I AMFILOHIJA JEDNAKO A ONI U NAJVEĆEM SUKOBU.

Nenad
Gost
Nenad

E to je upravo pravo lice crne gore..najveci paradoks od drzave Gdje su srbi crnogorci, crnogorci idu u spc, ovi sto idu u spc glasaju za mila, ovi sto srbije nisu vidjeli u zivotu misle da je je srbija njihova drzava, ovi sto misle da je srbijanac i srbin isto..ovi sto mu je djed srbin on se osjeca crnogorcem..gdje su… Više »

Sto je ovo...
Gost
Sto je ovo...

Jedino na Balkanu se poistovjecuje etnicka i nacionalna pripadnost. Nesto kao, kad zelenasi slave 13.Jul.

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

To ti je taj glasac koji nam sudbinu kroji

O da da da
Gost
O da da da

Afera “Koverat” je ovom lopovskom narodu još pojačala povjerenje u gospodina Đukanovića. Što emigracija bude veća jačaće mu i podrška. Do 90%, Keopse crnogorski.

Nenad
Gost
Nenad

Da se Milo malo ostavi crkve i resava egzisetencijalna pitanja. Vise izgleda ne zna dje udara. Oni su svi izgubili osjecaj za obicnog covjeka. Njima su ovo zlatne godine. Svadjaju narod, prijete Srbijom, a znamo svi da sad evo sve ocemo sa Srbijom da se ujedinimo EU i SAD ne bi dozvolile. Ljudi krepasmo, ali ozbiljno, odose doktori, odose mladi,… Više »

Radosav72
Gost
Radosav72

Ovo da su neki u padu potpuno razumijem, cak bi mi realnijr bilo da su svi u velikom padu. Ali ovo da DF raste… , ajde ne sprdajte se 🙂 , mozda imaju porast u Spuz 🙂

Vesna
Gost
Vesna

Samo Milu. Malo je 30 godina, neka ga jos toliko

Ovaj narod nije normalan. Sve sto je crnje oni ga sve vise vole.
Uzivajte narode

Nasmijani 😁
Gost
Nasmijani 😁

“Vesna, Vesna suknjica ti tesna” 📻🔊🎵🎶🎤😁

Sugradjanka
Gost
Sugradjanka

Blago nama s njima.

Samo naprijed. 30 godina je malo. Jos toliko .

Ovom narodu to treba

Radosav72
Gost
Radosav72

Naravno da treba l, bolje da jasu nasi nego okupatori, ako vec mozemo da biramo.

JA TI ONI
Gost
JA TI ONI

“”””” STO JE VECA VLAST
TO JE STRASNIJA NJENA UPOTREBA “””””

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Mnogo smo jaki !

_________
Gost
_________

veliko povjerenje u SPC da znaju ovi sto se igraju!

Prč
Gost
Prč

A to povjerenje daju ovi sto i ne idu u crkvu no samo prijete kao ti npr

Radosav72
Gost
Radosav72

Da li imas toliko povjerenja da ostavis svoje dijete, recimo kod pojedinih velikodostojnika iz SPC-a???

ekipa iz kraja
Gost
ekipa iz kraja

Ne bi im ostavio ni bicikl a ne dete. Jesi lud bre. Sve go pahpahomie i zakačavende. Užas jedan od bande pedofilijanske. Pomešali malo poso malo zadovoljstvo.

Klicevski Zbor
Gost
Klicevski Zbor

Igraju se ti koji koji imaju isto podrsku, pada ti teorija u vodu.

awetinja
Gost
awetinja

Sutjeska je sampion, sampion👏👏👏👏👏

p3rp3r
Gost
p3rp3r

kako mi je banja sto su se demokrate prosule,a sto je ovo kakav pad!!! neka je jer je becic umislio da je vucic

Gile
Gost
Gile

Kakvi smo maleri.dps vlast a df opozicija.blago nam sa njima

BOJKOT IZBORA
Gost
BOJKOT IZBORA

gotov je

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Becic !??

Velimir1966
Gost
Velimir1966

Kakav Bečići,sprdate li se vi,to je nemoguće!?!
Đukanović je najpopularniji i da Crna Gora ima 650 000 000 ljudi a kamoli ovoliko koliko ima i ko mu je konkurencija!
Đukanović je lider,vođa,evropskog nivoa i manira za razliku od ovih politikolog a u pokušaju ,niskobudžetnih i niskointeligentnih!

Nenad
Gost
Nenad

Sve su ti rekli citaoci🤣🤣🤣

Vartolomej
Gost
Vartolomej

Sve su mu rekli čitaoci? A evo govore 30 godina jadan ne bio, svidjelo nam se ili ne.

Nenad
Gost
Nenad

Ti stvarno vjerujes da bi oni dobili da se organizuju posteni izbori..pa vidis da kad izgube vlast ne daju..sjetimo se draga iz nk..ko zna ko i kako mu je zaprijetio..a mozda i debelo platio..narod je odavno protiv njih a svi znamo sto se desava kad su izbori..

Bojan
Gost
Bojan

Jeste, eno Angela Merkel drhti od straha da joj Milo ne preuzme primat. Ajde, ćao.

latinski
Gost
latinski

Živa je to istina.30 godina imamo 66,66 posto glupe opozicije i 33,33 posto normalne.I kako god okreneš,vlast je uvjek bolja opcija.

Meho
Gost
Meho

Milo je diktator, tipa Putin. Vi imate zestok problem jer se lozite na takve.

Mina
Gost
Mina

Ako anketa odrazava realno stanje raspolozenja gradjana u Crnoj Gori,onda se moze reci da je dobra vijest sto je DPS u padu,a losa je sto DF ima jos simpatizera.Demos i SDP i URA su jedine partije koje stavljaju demokratiju ispred nacionalnog i vjerujem da ce omladina glasati za njih.Draginja Vuksanovic,Lekic ,Abazovic,su lideri koji treba da vode uvu zemlju,ne samo sto… Više »

Bot sendvicar🥪
Gost
Bot sendvicar🥪

Da, fino receno…

latinski
Gost
latinski

Ako gledaš opoziciju to ti je živa istina no oni zajedno su na oko 10 posto podrške.Glavnu riječ još uvjek vodi gadni Df koji širi mržnju prema svima osim prema svojima.

Knez
Gost
Knez

Kakvi su crnogorci zajebacete petrovice vladacete do 273765563773

JA TI ONI
Gost
JA TI ONI

Zamislite navigaciju u auto sa Milovim glasom
“””Za deste mozda dvadeset godina skrenite desno a zatim pravo u E U “””🤣🤣🤣🤣🤣

Nenad
Gost
Nenad

On je isao prvo desno, pa onda malo lijevo, a onda pravo u provaliju..otisla mu glava upravljaca

malo slovo
Gost
malo slovo

a amfilohije vozi u rikverc, na loz ulje, samo zagadjuje.

JA TI ONI
Gost
JA TI ONI

Slazem se Nenade…..morace u staro gvozdje 😉😉🤣🤣🤣

mumi
Gost
mumi

Kada se sabere opozicija imaju znacajno vecu podrsku nego DPS sa prevescima. To je najbitnija vijest.

Drastican pad podrske vladajucoj strukturi.

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Prema ovom istraživanju, Rista bi lagano dobio izbore. Vrhovni žrec popularniji od Kralja, a kvalifikantima za Spuž raste podrška. Treba li se čuditi što mladi i školovani bježe odavde?

Radosav72
Gost
Radosav72

Haha, sot..na opet u sedlu

ekipa iz kraja
Gost
ekipa iz kraja

Rile peti jahač …

bbbb
Gost
bbbb

Po ovome ispada da opozicija nikad nije bila jača…

boki
Gost
boki

Nema šta, cpc dominira na svakom polju. I po “povjrenju” građana i po tomo koliko njih smatra da treba da postoji samo cpc. Čitavih 4.9 %. Više bih ja dobio.

Titograđanin
Gost
Titograđanin

Opušti se boki i spremaj traktorče.

Ivan
Gost
Ivan

Koji je procenat na Kosovo Boki jesi li gledao tamošnje ankete ? A u Knin iKrajinu kakvo je tamo stanje Boki posrbljeni Crnogorce !

boki
Gost
boki

Nisam to gledao, ali pogledaću obavezno. Nego, reci ti meni kako komentarišeš ove sjajne rezultate nvo cpc?

Suljo Crnogorac
Gost
Suljo Crnogorac

Mi smo glasali za podrsku cpc!

Send this to a friend