Politika

U pregovorima Crnogorske i Fronta pobijedile Demokrate

Demokrate

Demokratska Crna Gora će nakon planirane rotacije u vlasti sa Demokratskim frontom u decembru dobiti i mjesto potpredsjednika opštine, što do sada nije bilo predviđeno koalicionim sporazumom, potvrđeno je Vikend novinama u Demokratskoj Crnoj Gori.

Do ove novine je došlo nakon što je koalicija proširena prelaskom Crnogorske iz opozicije u vlast.

“Do sada je potpredsjednik bio Vesko Marković sa liste Socijalističke narodne partije. Uskoro će i Crnogorska dobiti potpredsjednika, a treći će biti iz redova Demokrata, kada dođe do rotacije i kada Marko Bato Carević preuzme mjesto predsjednika Opštine Budva od Dragana Krapovića”, rečeno je Vikend novinama u Demokratskoj Crnoj Gori.

Podsjetimo, Crnogorska je za ulazak u vlast dobila mjesto potpredsjednika opštine, predsjednika Upravnog odbora Turističke organizacije Budva i zamjenika direktora Komunalnog preduzeća.
Iz Crnogorske su saopštili da dobijaju mjesto prvog potpredsjednika opštine koji će imati kontrolnu funkciju. “To jednostavno nije moguće, jer Zakon ne prepoznaje takvu funkciju. Opština Budva će dobiti potpredsjednika iz Crnogorske koji će raditi kao što radi i potpredsjednik sa liste SNP, i uskoro iz Demokratske Crne Gore”, kažu u Demokratama.

Sada je sasvim jasno da je iz pregovora koje je DF, uz konsultacije sa Demokratama, vodio sa Crnogorskom, kao pobj ednik izašla Demokratska Crna Gora. Ova partija, odnosno predsjednik opštine Dragan Krapović, ovim dogovorom postala je znatno jača.

“Nemamo ništa protiv rotacije. U protekle dvije godine smo radili koliko smo mogli i građani Budve će znati to da cijene. Potpredsjedničko mjesto u Opštini će nam omogućiti da još više doprinesemo razvoju grada i da budemo u toku kada se donose ključne odluke od važnosti za Budvu. Protekla šestomjesečna kriza nas nije oslabila, naprotiv! Znatno jači izlazimo iz nje”, ističu u Crnogorskoj.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Đoko Peśov
Gost
Đoko Peśov

Čitam ove komentare i ne mogu cudu da se načudim…Vi bi po ovim komentarima opet dovelo D.P.S. na vlast u Budvi…Nevjerovatno…Ovaj narod je puka potpuno…E pa drugovi, ako ke vama milo da bas D.P.S. jebe u zdrav mozak nekima nije…Do skoro ke je Marovic bio bje je bio i uradio to sto je uradio, i vi bi opet….Sadomazo ako vam… Više »

Zoran
Gost
Zoran

Crnogorska je izdala svoje glasace a to ce ih
skupo koštati na sledećim izborima.

Biohazard
Gost
Biohazard

Pa i nije , sto ? Bolje je u vlasti imat po malo sa svih strana , kao kontrola …

Jozo auspuh
Gost
Jozo auspuh

Dje ćete, mrčoDžakovića?

Bokelj
Gost
Bokelj

Cus “crnogorska” treba je zaobici u svakom pogledu,jer to je trojanski konj srpske i anticrnogorske politike,a nebih se zacudio da je Amfi umijesao prste,dno dna definitivno!!!!

Medovina
Gost
Medovina

Samo zbog mjesta, Zamjenika direktora Koomunalnog preduzeća, trebalo je potpisati koalicioni sporazum.Kome rekoste da je pripala, tako značajna funkcija za razvoj Budve?

Brabus
Gost
Brabus

Kako treci potpredsjednik kad je statutom opstine budva precizno navedeno da ih ima dva.opet bezakonje demokrata kao i dok nije bilo sjednica skupstine pa je krapovic potpisivao odluke.demagozi opet krse zakon uz pricu o postenju…

Send this to a friend