Politika

U Šušnju održana tribina pobjedničke Koalicije Prava stvar- Zajedno Bar! 

Foto: Koalicija Prava stvar, Zajedno Bar

Šušanj je sinoć pokazao da pobjednička energija i sinergija Koalicije „Prava stvar – Zajedno Bar“ nema alternativu na predstojećim lokalnim izborima u Baru!

Nosilac liste Koalicija „Prava stvar – Zajedno Bar“, Dušan Raičević, istakao je, da je Šušanj mjesto sa velikim potencijalom za dalji razvoj u kome je postala privilegija živjeti.

Mještani su imali priliku da se podsjete, na sve projekte koji su realizovani u Šušnju za protekle četiri godine mandata gradske uprave, a čija vrijednosti iznosi gotovo 4 miliona eura.

Raičević je kazao da je Opština Bar već opredijelila preko milion eura sredstva za eksproprijaciju zemljišta za izgradnju novih saobraćajnica u ovoj mjesnoj zajednici.

“Posebna pažnja u narednom četvorogodišnjem periodu će biti na izgradnji sportskih terena, igrališta za djecu, zelenih i parkovskih površina i drugih sadržaja za mještane i turiste. Uložice će dodatni napori i preduzeti sve aktivnosti kako bi se regulisale saobraćajne gužve u toku ljetnjih mjeseci i nadoknadio nedostatak parking prostora”, poručio je Raičević.

Tribini su prisustvovali neki od kandidata za odbornike iz mjesne zajednice Šušanj, kao što su proslavljeni sportista Almir Cecunjanin, Andrea Martsijepović i Aleksandra Glavanović, koji su tom prilikom naglasili spremnost da daju svoj maksimalan doprinos za stvaranje kvalitetnijeg životnog ambijenta u Šušnju.

Na tribini je konstatovano da Šušanj zna da Koalicija Prava stvar, koju čine pravi ljudi u Baru nema konkurenciju za osvajanje vlasti na predstojećim izborima, na kojima će biti ostvarena najubjedljivija pobjeda do sada!

Zato svi na birališta 23. oktobra, za prave ljude, za prave vrijednosti, za evropski Šušanj!

Gosti tribine bili su i generalni sekretar DPS Crne Gore Aleksandar Bogdanović, koordinatori partije za Bar Danijel Živković i Nela Savković-Vukčević.

 

Send this to a friend