Politika U čast DANA DRŽAVNOSTI

U Torontu se zavijorila crnogorska zastava

U Torontu je u čast praznika Dana državnosti podignuta zastave Crne Gore uz intoniranje crnogorske himne, ispred Skupštine Toronta.

Zastavu je ove godine podigao Branko Aleksić, jedan od osnivača Crnogorskog Kulturnog Društva iz Toronta.

Ova manifestacija je tradicionalna od 2017. godine i održava se svake ispred Skupštine grada, gdje živi i najveći broj naših iseljenika u Kanadi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ZETA slavna
Gost
ZETA slavna

Oceteli ic Crnogorci na ovaj piknik i pomen Cica DRAZE u WINONU anjeli svama i krst casni…

RofZ
Gost
RofZ

džaba zastave i sve ostalo, prijateljstvo sa nekom zemljom se vidi po tome koliko si joj drag, u prevodu, da bi dobio turističku Kanadsku vizu, dobro moraš da se opučiš, iako ti je cilj jedino rodjacima u posjetu poć

Milosh
Gost
Milosh

Zaviorila.

Ada Pero
Gost
Ada Pero

Svuda nas ima više nego u Crnoj Gori…nazalost… Ali ne shvatam to veličanje odakle si došao, ističeš zastavu na vrh neke zgrade u Torontu, pa j.mu miša, ako je veličaš, što se ne vratiš tamo odakle si došao? Nego Kanadjani kao Kanadjani, tolerantni ljudi, zabolje ih za zastavu. Ali pogledajte realno, svi kao pate za Crnom Gorom, ali se niko… Više »

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Postavio si odlicno pitanje. Sad ga postavi i ovima u CG sto rade istu stvar sa stranom zastavom, a da bude interesantnije nijesu porijeklom iz te drzave.

Ada Pero
Gost
Ada Pero

Jasno Car Romanov, ali to je već na institucijama da odrede kazne i da kaznjavaju za postupke, a ne da svaki put prodju nekaznjeno. Nego odma bi se digla halabuka ako bi pohapsili ove sto dižu albanske ili hrvatske zastave, ili čak više, srpske. Pa eto onog menadžera Opstine Budva su novcano kaznili zato što je istskao srpsku zastavu ispred… Više »

Upamti
Gost
Upamti

Ada, Pero, sto se toliko Srba ne vrati u Srbiju? Nece.

Vladislav
Gost
Vladislav

Svaka čast

Send this to a friend