Politika

U Tuzima slavlje povodom dobijanja samostalne opštine

Tuzi su danas i zvanično dibili status samostalne opštine. Tim povodim stanovnici Tuzi i političari sinoć su organizovali slavlje.

<<<Tuzi od sjutra samostalna opština, nema mjesta euforiji<<<

Čitalac CdM-a javlja da su u restoranu Troja na slavlju bili ambasadori Kosova i Albanije u Crnoj Gori Skender Durmisi i Ernal Filo, ministar za ljudska i manjinska prava Mehmet Zenka, potpredsjednik Skupštne Crne Gore Genci Nimanbegu, predsjednik skupštine Opštine Ulcinj Ilir Capuni, političar Nazif Cungu…

Foto: CdM

Na jučerašnjoj konferenciji za medije u sali Skupštine opštine Tuzi, Albanci odlučno Forca-DUA-AA proglasili su Tuzi samostalnom opštinom.

Crnogorski parlament usvojio je izmjene Zakona o teritorijalnoj organizaciji prošle godine, kojim je predviđeno da će se primjenjivati od 1. septembra ove godine.

Foto: CdM

Zakonom je predviđeno da prve izbore za skupštinu novoosnovane opštine, nakon donošenja zakona kojim je izvršena teritorijalna promjena, raspisuje predsjednik Crne Gore u roku od 90 dana od početka primjene zakona kojim je osnovana nova opština.

Sredstva za sprovođenje prvih izbora za skupštinu novoonovane opštine obezbjeđuje se u budžetu Crne Gore.

Crna Gora sada ima 24 lokalne samouprave.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ëndërr
Gost
ëndërr

Pobjeda Albanaca 🥁

Omer -Tuzi
Gost
Omer -Tuzi

Nijesam iznenađen od Srba ali jesam od Crnogoraca! Zašto vam smeta albanska zastava, albanske pjesme, albanski običaji, albanska kultura…Imamo pravo da u privatnim objektima ističemo samo naše zastave a ne sporimo da na institucijama države i lokalne samouprave treba da bude i vaša. Crna Gora će samo dobiti povezivanjem sa Albanijom a Tuzi će biti ta osnovna spona. Turistička, trgovačka,… Više »

Cetnik Berane
Gost
Cetnik Berane

Albanija ce opet biti Srbska! Zivi bili pa vidjeli!

Bran
Gost
Bran

Omere da ima drzave ovdje ti bi uhapsen bio istoga trena kad napises ovako nesto. Ovo je drzavni udar…a ne ono sa babama i bolesnicima. Sramno je koliko mrznje ima u vama…gladni ste krvi vijekovima ali mislim da mozete da se ugusite u toj krvi. Vodi racuna

Taulant
Gost
Taulant

Mnogo stara Albanska nosnja slicna je Crnogorska nosnja iz doba Vojislavljiviqi prestol je na Skadru. Albansko pleme mnogo bliska sa Crnogorska plemena. Mi braca sa Crnogorci. Zivela Crna Gora i Albanija.

Chicha
Gost
Chicha

Kad vas .. pokore
Trazice te Srbi da vas brane

Taulant
Gost
Taulant

Smeta zastava zbog Srbija ne zbog Crna Gora, oni to naucili narod, da mrze zastavu Albanija, mi slavimo a ovo nas nacionalni simboli nikog ne vredja. Samo Srbima vredja jer nas mrze i ljubomora. Srecna opstina Tuz i Crnogorci i Albanci.

Pomorac
Gost
Pomorac

Ovo je realnost sad imaju vezane tri opstine u kojima zivi albansko stanovnistvo, nesto slicno kao Presevo, Bujanovac ,Medvedja, isti scenario nas ceka. Zivi bili pa vidjeli.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Sta uradi Crna moja Goro

daka
Gost
daka

interesantno niko ne pominje zastave kao da smo u ALBANIJI

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Djolesaj je provokator..

pravda
Gost
pravda

je li ovo moguce,ka da su se oslobodili od neke muke.a dje su ovi iz vlade i opstine sto su ovo aminovali.sve me podsjeca na neka vremena iz 1941 -ve kad su na istim prostorima slavili dolazak nekog drugog naroda ka oslobodioca.

Kneht
Gost
Kneht

Povezali ceo istok C. Gore. Od Ulcinja do Sandzackih opstina.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Kneht

Od Ulcinja do Sandzackih opstina.
———————————————-
Budi decidan.
Od Ulcinja do Albanskih Alpa.
Sandžačke opštine će povezati Bošnjaci, oko B. Polja, Pljevalja, Berana i sl.
Albanci teže ka Tirani i Prištini pa dalje za Stanbol.
Bošnjaci teže ka Sarajevu.

No,…. ovo posljednje će malo teže ići.
Jer,… valja im prijeći Drinu kod Foče, pa preko Zelengore i gore Romanije.

REPUBLIKA SRBSK
Gost
REPUBLIKA SRBSK

Eh moji crnogorci pljunuste brata u lice koji bih za vas glavu dao da se sada viore zastave Albanije ! Bruka do bola.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ REPUBLIKA SRBSK Samo bez sikirancije zemo. Albanci , zajedno sa Bošnjacima su lojalni Crnoj Gori, Albanci više vole CG no Albaniju i Kosmet zajedno. Albanci i Bošnjaci su spremni da krv svoju u potocima liju za Crnu Goru. Pa pogledaj samo posljednje dvije slike dolje, na njoj su velike crnogorske zastave koje se ponosno i visoko vijore. Glavni problem… Više »

Pljevlja
Gost
Pljevlja

Hahahahahaha. Doniraj odmah koji organ žutoj kući da ti se “braća” ne muče sa nožem.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

VI Crnogorci stvarno nemate smisla za sarkazam i ironiju.

Kralj NikolaI
Gost
Kralj NikolaI

Kad ste slikavali sto niste slikali i drugu stranu dje je stajala i crnogorska zastava??

Doktor
Gost
Doktor

Oci bi sad povadili jedni drugima oko ovoga, a to ssto morate sa 70 godina u penziju ste zaboravili. Ne vidite dalje od nosa.

Ccc
Gost
Ccc

Kako misle da sirenjem samo njihovih zastava rade i posluju u CG? Nekome sigurno smeta ta iskljucivost.

Ccc
Gost
Ccc

Je li bio ko pravoslavni kao gost? Nlr predstavnik drzave bar…?

Guzonin sin 💃
Gost
Guzonin sin 💃

Ucicete vi crnogorci što vas je malo italijanski da se sporazumijete sa albancima. 👍

Guzonin sin 💃
Gost
Guzonin sin 💃

Ja sam bio na Kosovo sa 16 godina igrao sam u drugoj ligi fudbal u pristinu pitamo dje je stadion neće da nam odgovore ne razumiju nas jezik.👍

Guzonin sin 💃
Gost
Guzonin sin 💃

Nije problem što su tuzi i ulcinj itd albanski mene to ništa ne smeta. Nego je problem jezik i jezička barijera poslije. Neće poslije pričati crnogorski. 👍

Istoričar
Gost
Istoričar

“Strategiju boja na Fundini, koju su Turci dogovarali u Podgorici, Marku Miljanovu Popoviću otkrio je dobri Musliman, Mašo-Hadži Ahmetov. Marko je o planu Turaka obavijestio vojvodu Iliju Plamenca, koji je po pozivu odmah došao u Kuče. Dvojica vojvoda dogovorili su se da pozovu u Kuče sve crnogorske vojvode i oficire, nakon čega su okupili i vojsku. U Fundinu su Osmanlije… Više »

Guzonin sin 💃
Gost
Guzonin sin 💃

Svaka čast samo je milion albanaca u italiju nek je srećna opština.👍

Dado
Gost
Dado

Kad god sam bio u Tuzi i prosao kroz centarimao sam osecaj da sam u neku drugu drzavu upravo zbog tih zastava.Eto toliko koliko oni vole Crnu Goru.Ne znam zasto je to tako dopusteno…

Majo majkin
Gost
Majo majkin

Sve se viore nase drzavne zastave
E kuku nama

E he hej
Gost
E he hej

Ja ne znam zasto se ova zemlja uopste zove Crna Gora po*erem se u nju kad moze svako da radi sta god hoce! Masu srpskim i albanskim zastavama dje stignu! Tuzi opstina ucrnoj gori pod albanskom zastavom pa dje to ima sprdnja

dejan
Gost
dejan

potpuno si upravu a pogotovo ove albanske koje tek nemaju veze sa crnom gorom. ali nasi politicari zbog svog opstanka na vlasti ne smiju njima prnut sva ministarstva im dadose poceli su i opstine polako ce nas pripojiti njima samo ako im to bude odgovaralo radi licnih interesa. ali kakvi smo ni nezasluzujemo bolje kad sve trpimo i cutimo sem… Više »

REPUBLIKA SRBSK
Gost
REPUBLIKA SRBSK

Hi hi hi sto se muvas eto vam braca albanci 😂😂😂😂

Cg4Ever
Gost
Cg4Ever

Sramno sto DPS cini po CG. Dajte Albancima opstinu i nemojte Crnogorcima vracat crkvenu imovinu da se ne zamjerite Srbima coce. I Romi nek dobiju stanove po metodu kljuc u ruke. Samo su Crnogorci ugrozeni narod i to u sopstvenoj drzavi zahvaljujuci ovom sljamu od partije!

Velika Srbija
Gost
Velika Srbija

ODOSE TUZI PAPAAAAAA ALBANIJI! Jos nije kasno crnogorci vratite se matici SRBSKOJ i mi cemo vas zastititi. Ne verujte MILU ni DPS-ovcima jer oni ce biti vasa PROPAST! Vreme je da se Crna Gora vrati SRBSTVU i junackoj SRBSKOJ istoriji, jer Crna Gora je SRBSKA SPARTA! Zivela Velika Srbija CCCC

Mrgud
Gost
Mrgud

Kao Kosovo,krajine. Hvala nemojte, koga ste vi branilitaj je nagrbusio.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Jesi li se ti probudio Mrgude, ili imaš moć da i kada sanjaš kucaš po tastaturi ???
Koga bi mi to branili, nije mi jasno ???
Jesi li ti svjestan šta pišeš ???

Novosadjanin
Gost
Novosadjanin

Ne pada nam na pamet vise da imamo bilo sta za CG niti sa jednom exYu zemljom. Mani se vise tih bajki CG srpska sparta. Svako ima svoju zemlju i treba da postuju prava manjina. NIkakvih udruzivanja nema, svako svoj interes. Svanulo nam je kada smo se razisli.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Novosadjanin Ja im to godinu i po dana govorim na ovom portalu, no uzalud. Uzalud su i malo teže riječi ( da bi bio sugestivniji) a to je istina da : saveza među nama , a što se srpske strane tiče, više nikada, nikada, neće biti čak i ako bi prijetilo zajedničko totalno uništenje od strane istog neprijatelja. Još… Više »

Cg4Ever
Gost
Cg4Ever

Oooo Srbi da neceto to da izginete za nas Crnogorce ka mi sto smo za vas na Mojkovcu dok se mi kupamo i uzivamo na Krfu i Zakintosu. Ocete sipak. Radije cemo se pripojit Albaniji ili nestat sa lica zemlje no sa vama ikad vise ista.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Cg4Ever

Ma kako da nećemo XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX

Kako se sijeli tako i žanjite.
Kako ste sudili, neka vam se tako i Sudi.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Ne lupetaj gluposti, provokatoru.
Kakvo vraćanje Crne Gore Srbiji ???
Jedva smo vas se riješili, da vas vraćamo.
Ako već provociraš, moraš biti malo perfidniji i sofisticiraniji, no za to je potreban malo veći prosjek IQ-a.

Babakaj
Gost
Babakaj

Bravo DPS izgubismo dio teritorije zbog vas i vasih obecanja, prodali bi citavu Crnu Goru za koji glas vise. Pogledaj nidje crnogorske zastave, Tuzi albanska opstina i ovaj izdajnik pored albanske zastave!

Realan
Gost
Realan

Sa ovim su rekli sve ,slave opstinu sa zastavama druge drzave.Ako je vlada usvoila da se ne smije koristiti I isticati zastava druguh drzava zasto to I ne sprovode .

zoro
Gost
zoro

mislis kao i u beranama srbijanska zastava?ali ne samo u beranama vec i u drugim opstinama,to vam ne smeta?A mozda nebi smjeli ni na ambasadama da se vijore zastave drzava koje predstavljaju?Niti na slavljima i svadbama takodje.Sta tu predlazes?

Montenegro
Gost
Montenegro

Predlazem da se postuje zakon ,vise ima zastava albanije u tuzi nego preko granice u njima maticnu zemlju .Kazniti svakoga ko javno istice obiljezja druge drzave a definitivno taj zakon najvise krse albanci .

znamo sve
Gost
znamo sve

Stvarno neznam što se bunite na opštinu Tuzi? Da nije bili šćiptara nebi dukljani nikad imali državu montenegro. Došao je vakat da se vrati dug.

Almir
Gost
Almir

Ne mrzim albance, ali mi smeta ova zastava! Smetali kome kos, ili mozda ja nisam normalan,?

Taulant
Gost
Taulant

Smeta zbog Srbija ne zbog Crna Gora, oni to naucili narod, mi slavimo a ovo nas nacionalni simboli nikog ne vredja. Samo Srbima vredja jer nas mrze i ljubomora. Srecna opstina Tuz.

Myguz@
Gost
Myguz@

Znači sledeće je autonomija,pa će se dalje vidjet.

Mrgud
Gost
Mrgud

Sanjajte zlotvori i lazite to vam je u genima.

SerdarJanko
Gost
SerdarJanko

Sto se radi moj brate…

Mare
Gost
Mare

Sad samo jos da nekako optuze Srbe za ovo …

Mrgud
Gost
Mrgud

Ne zaboravljaj slova u imenu.

Kuvar
Gost
Kuvar

Smeta li kome sad zastava druge drzave na proslavi opstine u crnoj gori ili je to samo rezrvisano za berane ,naravno da ne smeta sve je u redu…

vaka
Gost
vaka

Sto je najgore smeta im zastava pod kojom su ime se preci borili pod kojom je Skadar oslobođen od Turaka.

Montenegro
Gost
Montenegro

Nije to ta zastava zvanicna zastava Crne Gore je bila trobojka ,Kralj Nikola pri povlacenju prema italiji na brodu se vijori trobojka a na skadru se vijorio krzstas bajrak da se razumijemo ljepa je i sadasnja zastava ali je krstas bajrak ljepsi i nosi dublju istorisku podlogu da bude zvanicna zastava Crne Gore.

Montenegro
Gost
Montenegro

Evo i sam pogledaj da je na skadru bio krstas bajrak https://www.youtube.com/watch?v=f5mdDcNl8nk

Blavor
Gost
Blavor

Uh da se oće odvojit, i oni i Rožaje i Plav, no nismo mi te sreće…

Mrgud
Gost
Mrgud

I niste,ali mi jesmo. Rekli smo vam zbogom i nikad više zajedno.

NBA
Gost
NBA

TUZI SU BILE I OSTALE U CG,A VI DEZURNE A…..E,SAMO CEKATE DA NESTO IZMISLITE ! A VASE KOSOVO JE VAN SRBIJE I DRZAVA JE U DRZAVI,NO SE VI BAVITE SOBOM,A CRNU GORU NECE VISE NIKO PONIZAVATI SIGURNO!

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

NBA izlapotina

NBA
Gost
NBA

KO MI KAZE: I OSTA ZIV!XA,XA,XA

Mrgud
Gost
Mrgud

Petre povući ću konopčić i ode Petar.

Komsho
Gost
Komsho

Kako je krenulo, granica Ljesanska nahija !
Pa free shopovi, novi tajkuni, ima tu nesto, nije ovo lose !

Petrovčanin
Gost
Petrovčanin

……… ?
dokle više ……

Neobaviještajac
Gost
Neobaviještajac

Oooooo SRBOMRSCI, Smetaju li ovam ovi rašireni Crni orlovi po Tuzima?

Knjaz Danilo
Gost
Knjaz Danilo

Meni ne.. vise mi smetaju one gadne trobojke!!! Ako nisi primijetio nije slucajno sto imamo slicne zastave..

Alen
Gost
Alen

Granica opstine Tuzi je realno kruzni tok na starom aerodrumu !

Ec More
Gost
Ec More

Oni je zovu Malesija Tuzi, znaci ipak pola CG, pola RS, pola MK I pola Grkije

dagy
Gost
dagy

Ovo je cist primjer kako su pravoslavci jedinstveni po komentarima,znaci da je ona pljuvacina na srbe direktno od skrivenih muslimana i albanaca,no cek malo jos vremena da prodje bice mnogo bistrija ova zabokrecina,he he

Risto
Gost
Risto

Koji su to skriveni muslimani.Ti dogy sigurno živiš u pećini i guslaš još.Oni su se dokazali kao patriote i sigurno nebi zapalili ovu državu kao baklju,kao što bi to neko drugi uradio.Sa Albancima je neko drugi zakrvometio i neka sam pegla situaciju a ne preko nas. Iskreno i meni smetaju ove zastave isto kao i one u Beranama ali šta… Više »

REPUBLIKA SRBSK
Gost
REPUBLIKA SRBSK

Puko si ti drug ili si mlad pa ni nos ne znas obrisati.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ REPUBLIKA SRBSK

Jesi viđeo zemo šta ovaj gore napisa’.
Neko drugi ( a Srbija, no ko će drugi) bi zapalila Crnu Goru.
Ovo prijelazi granice nadrealizma i fantazije, ovo je već duboko ušlo u sferu apsurda.

PG-CT
Gost
PG-CT

Albanci neka vam je sa srećom,sada fino Plav,Gusinje,Rožaje,Tuzi i Ulcinj odvojite od CG i pripojite vašoj matici Albaniji,jer je to normalan tok stvari….svaka vam čast sve ciljeve polako ostvarujete!!!!!!Crna Goro,postojiš li sram te bilo!!!!!

dejan
Gost
dejan

a nepostoji prijatelju izgleda. mi smo dno dotakli u svakom pogledu kao drzava

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ PG-CT

Ne hvali Albance za ciljeve koje ostvaruju.
Hvali svoje Crnogorce.
Predajete se borbe, a to je sramnije no poginuti u borbi.

Ovo govorim krajnje iskreno.

Baranin
Gost
Baranin

Samo neka mi DPS,objasni i kaže jeli ovo Crna Gora ili albanija….sto je ovdje crnogorsko i na snimku i na slikama ako se ova nova opstina nalazi u CG?????Je li ovo vracanje duga za referendum i glasove za vašu vladavinu?????

Aljo
Gost
Aljo

Jeste, doslo na naplatu sve sto smo cinjeli za njih 😎😎😎

wiliams
Gost
wiliams

Živa ti istina.ti si bar iskren

Goodfeeling
Gost
Goodfeeling

Vazda slavili i hvala što ste bili uz Crnu Goru na referendumu, izborima i kad god je trebalo stati protiv mitomanije i primitivnog nacionalizma. Neka je sa srećom opština u nezavisnoj i građanskoj Crnoj Gori.

Alen
Gost
Alen

Hvala, sto nijeste maksimalno nacionalisticki, bez drzavnih zastava proslavili novu opstinu !
Hvala vam na svemu, a najvise sto se ponasate kao lojalni gradjani Crne Gore i sto koristite u svakoj prilici Crnogorske simbole !

Goodfeeling
Gost
Goodfeeling

Pa čudim se da ima i jedna naša zastava pored nacionalista koji ih ismijavaju zbog naglaska, zovu pogrdim nazivima isl.

Mare
Gost
Mare

Samo na rjecima, a na djelu mozete vidjeti na ovom snimku 😀

dejan
Gost
dejan

ti nisi dobro

Enigma
Gost
Enigma

Nije lako biti Opština ,,braćo ” Albanci, nećete uspjeti platu da zardite viđećete koje su to muke obezbijediti funkcionisanje Opštine od svog rada ….žalićete za PG

biba struja
Gost
biba struja

ono što ode albaneza za tuzi milogorci će napunit turcima sa sjevera u karabuško polje, čista matematika sa sjevera u jednonacionalnim opštinama dobar dio će se prijaviti na stan u pg, adresa karabuško polje

Aljo
Gost
Aljo

Kakav osjecaj pobjede kad vidim zastavu Albanije na teritoriji Crne Gore 😎😎😎😎😎😎

Zar ne
Gost
Zar ne

Volim ovo da vidim

Baranin
Gost
Baranin

Da Bog da u sred Podgorice da im se zastava viori albanska,i treba ova poltronska vlast da plati dugove i zaduženja,narode ima li te…..nego jedna stvar je realna i stoji,poslije pada dilatatori sve njegove odluke postaju nistavne pa će tako i u CG biti….polako samo,ovo im je pocetak kraja….

Zar ne
Gost
Zar ne

Sad ce Crnogorci na traktore iz Tuzi

Baranin
Gost
Baranin

I treba….!!!!

Montenegro
Gost
Montenegro

Baranin ako ti je dedo promjenio vjeru nije ti posteno da mrzis crnogorce nisu oni krivi sto su ti slabi korjeni.

Realan
Gost
Realan

Ziva ti je to istina sad prestoji etnicko ciscenje pravoslavaca is opstine tuzi.

Barska Srbadija
Gost
Barska Srbadija

Nisu Crnogorci Srbi pa da idu traktorima. Ici ce na magarcima.

Statisticar
Gost
Statisticar

Znas li ti uopste da u opstini tuzi pravoslavnih nema preko 0,1% a mozda ni tolko

dagy
Gost
dagy

Ovo je cist primjer kako su pravoslavci jedinstveni po komentarima,znaci da je ona pljuvacina na srbe direktno od skrivenih muslimana i albanaca,no cek malo jos vremena da prodje bice mnogo bistrija ova zabokrecina

Nejasno
Gost
Nejasno

Ček, zar vijest juče nije bila bez euforije? Odakle sad proslava?

Ćamil
Gost
Ćamil

Šta nas briga za albanske Tuze?

dagy
Gost
dagy

Pa jes taman i za Gusinje…jos su nam to srpski okupatori ubacili prije 80 god,vrijeme da se ta nepravda ispravi

Acika
Gost
Acika

Bravo braćo albanci! Neka ste razvili albanski barjak i treba! I u Ulcinj mičite crnogorsku! Niko vam ništa ne može!!

dagy
Gost
dagy

Sto vise albanskih zastava to montenegrini mirniji.

Onjeg
Gost
Onjeg

A dje su sad one “patriote” sto skacu na svaku vijest kad se pomene srbija? Sto bi ubili za Crnu Goru, a sad kad u sred Crne Gore, bez nase zastave viori se Albanska, dje su sad komentari? A dps kaze “vidi se da stojimo iza svojih rijeci” bravo patriote, partijske patriote,Cg dotakla dno

Novosadjanin
Gost
Novosadjanin

Ej ovo su njihovi glasaci oni mogu sta hoce … O

Knjaz Danilo
Gost
Knjaz Danilo

Naravno.. svaki barjak je dobrodosao samo ne onaj okupatorski srbijanski..

Mare
Gost
Mare

Sad ces ti knjaz da vidis sta je okupacija 😀

Kralj NikolaI
Gost
Kralj NikolaI

Nije ovo srbija majstore.. da su nesto htjeli imali su kad.. i petnica je postala opstina pa se ne odvoji u sandzak.. gusinje postade opstina pa nista.. a ovi su malisori koji zive u tuzi i njima je bliza cg od albanije, a drugo pod tuzi pada i karabusko dje su 7-8hilj muslimana i sta mislis da ce oni poc… Više »

Montegringo
Gost
Montegringo

ukinuti sve ove male opstine. Ako nema makar 10000 stanovnika ne treba da bude opstina. Ovo je samo bacanje para

Relombard
Gost
Relombard

Samo pravo glasa imaju 11.599 stanovnika u Malesiju

Montenegro
Gost
Montenegro

Plus ostatak drzave albanije, a ukinut ne mozes jer Tuzi su albanija!

Roro
Gost
Roro

Nek je sa srećom.Nema više Dps glasova za Podgoricu.Još Konik da ode i to je to..

Rog
Gost
Rog

Više se vesele ovi sa crnim orlom a imaju i razloga.

Srpko
Gost
Srpko

Najiskrenije cestitke na samostalnoj opstini. Bar vas niko nece ucjenjivati i diskriminisati. Srecno.

Pjer
Gost
Pjer

Srecno i bericetno bilo

Titograd
Gost
Titograd

Je li ovo albanija ili crna gora. Ako je crna gora sta radi albanska zastava tamo. Sramno

Mne
Gost
Mne

Mi smo jadna, bijedna nacija cim je na proslavu ALBANSKA zastava! Ovo je Crnogorska opstina valjda

Globetrotter
Gost
Globetrotter

Nije to ALB zastava, to je orao sa grba Nemanjića pa ga ofarbali u crno. Odakle njima zastava kad je nijesu imali na na Kavkaz odakle su došli na Siciliju pa ih 1045. vojskovodja Georgius Maniak doveo u Drač da ratuju protiv Vizantije. On izgubio život a oni ostalo da žive kao stočari u vrijeme kad je Skadar bio naša… Više »

Cg4Ever
Gost
Cg4Ever

Pa vise i zidovi znaju da su Nemanjici bili Albansko pleme a ne Srbi kako to vole da pisu poznati mitomani.

Globetrotter
Gost
Globetrotter

Kakvo je ovo ludilo mozga, auuuuuu…znam da je muka kad nemas istoriju pa moras i nju da otimas.. CG jes da ima dosta problema ali joj istorije ne fali..

Podgoricki
Gost
Podgoricki

I u Podgoricu da se zavijori albanska zastava. Nek je vječna Crna Gora crnog orla!😎🤣

Vlado
Gost
Vlado

Jeste,naravno Crnogorska,ali i Berane je u Crnoj Gori.

Tijana
Gost
Tijana

Koliko stanovnika ima taj Tuzi, ili kako se već zove?
Ja sam tu bila jednom u životu i pobegla glavom bez obzira. Bilo je blato, prljavština na sve strane, strašni ljudi… Kao zona sumraka.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Klasično albansko naselje

Blato i ostalo
Gost
Blato i ostalo

Bravo Tijana. Kad se odvoje, lakse ce ti pasti onda.

Čuvar plaže
Gost
Čuvar plaže

To je Tijana bilo verovatno devedeset i neke….
kada je zona sumraka tada dolazila iz jedne druge države koja nas je 20 i više godina držala zarobljene u tom ,,blatu ”
Sada je situacija sasvim drugačija.

igor
Gost
igor

ove godine od Podgorice se odvajaju ,sledece ce od Crne Gore…ako BOG DA

Samo kažem...
Gost
Samo kažem...

Ako bog da i vi na traktore…

Zvizdan
Gost
Zvizdan

Dao ti bog rogove

Padež (sa2ž)
Gost
Padež (sa2ž)

Zavrsice kao opstina Petnjica. Nece imati ni za plate, no ce donacije da mole. A ocekujeno i dobar vozni park. Sada ce do izražaja da dodju neki poput Adnana Muhovića 🙂

Zulum
Gost
Zulum

Samo tebi za informaciju, Petnjica je i dalje opstina, i bolje nam je nego pod Beranama.

Crni
Gost
Crni

Cija je ovo zastava braco Crnogorci, nije nasa, ciji su ovo predstavnici na slavlju,…otkud ovo u sred nase zemlje…noze li se mahati CG zastavom u sred Tirane i Pristine

Rajan
Gost
Rajan

Moze….malo sjutra..

Pjer
Gost
Pjer

Ma pusti vazno je da nije one nam mrske zemlje.Ova moze nije problem.

Loky
Gost
Loky

Ljudi da li ste vi vidjeli uopste nacrt zakona o samostalnoj opstini Tuzi? Gradjani nece moci da glasaju za lokalne funkcionere, opet ce se birati preko lokalnih izbora na nivou opstine Podgorica. I Tuzi nije dobila nezavisan status opstine, nego teritorijalne jedinice u sastavu Opstine Podgorica, nesto sto trenutno ima Zeta/Golubovci. Ne mogu samostalno da raspolazu sa svojim resursima, vec… Više »

Rale
Gost
Rale

Tako je

prof
Gost
prof

E moj Milo…. zasto?? Glave ce nam doci.

Bush
Gost
Bush

Čestitam. Koliko znam Tuzi su multietnicka sredina .Albanci čine većinu ali trebaju to euforicno iskazivano isključivo samo sa svojim simbolima. Trebaju imati sluha da pored njih žive i pravoslavni ,bili oni Crnogorci ili sebe nazivali Srbi,zatim Muslimani Bošnjaci. Hoću reci Tuzi su opština svih koji u njoj žive a ne samo Albanaca… Tako gospodo pokazite se kao većina da pored… Više »

znamo sve
Gost
znamo sve

Pa ovo i jeste crnogorska zastava, samo što je orao došao sa ljetovanja pa malo pocrnio.

Smješak
Gost
Smješak

Eeee, bruke, klali su nas, a sad im mi dajemo sve!!! Oooo Crnogorci, jeste li ovo i zastavu njihovu prihvatili!!!

Crni
Gost
Crni

Ode Tuzi kao i Kosovo…isto. se zastavom.mase

Srbin
Gost
Srbin

Što uradi Milo Đukanovicu Sam te bilo dao si Tuzi Veliko Albaniji da se šiširi na sed Podogorice.

Nugi
Gost
Nugi

Brzo će ovi da traže još, a onda će dukljani da se začude šta se dešava. Zato Srbi samo treba da posmatraju kako se ruši ta idila.

Garo
Gost
Garo

Srbi su ovo cekali isto kao i Albanci. Sjede i raduju se sto se u centru montenegra vijori zastava strane drzave. Srbi su to davno rekli a sad kad vide kakav je odnos vlasti prema njima ovo im je uzivancija.

Guzonin sin 💃
Gost
Guzonin sin 💃

A sto ti garo jedva čekaš. 👍😃

Samo kažem...
Gost
Samo kažem...

Posmatraćete, ali iz Srbije…

Demokrata
Gost
Demokrata

Svaka čast i neka je srećno stanovnicima Tuza! Znači u septembru izbori koje treba predsjednik Milo da raspiše.

Ceca
Gost
Ceca

PREDVIDJA LI KOLIKO VREMENSKI CE BITI OPSTINA.PA ZATIM….

Šiptar
Gost
Šiptar

Ma vecina ljudi nije za opstinu sramna odluka da se dodeli opstina bez referenduma..uskraceno je demokrasko prava građana Tuzi

Tuski
Gost
Tuski

Bilo je 50 ljudi i malo vatrometa 😂😂😂😂😂😂

Tuski meraklija
Gost
Tuski meraklija

Pa sinocno slavlje Đeljošaja je doživio kolaps politički nadao se preko dve hiljade ljudi na proslavu dzabe ga ne zovu Đeto Čkulji….

Varvar
Gost
Varvar

Đe je zastava Crnogorska, nije ovo Albanija alooo

rajan
Gost
rajan

u Pogoricu…..sto se cudis

Konj
Gost
Konj

Dajemo mi malo po malo… Stid me…

Gost
Gost
Gost

Konj
E,pa necemo….ne damo vise nista…pa kome pravo kome krivo….

Snatos
Gost
Snatos

Duško i Milo, i njihovi robovi iz DPS i SD, kao i Dritan i Aleksa, su im omogućili da šire zastave Albanije, a Srbima zabranjuju liturgiju da drže.

Globetrotter
Gost
Globetrotter

Spakovali su je kad su vam dali glas na referendumu..E viva!

BumBum
Gost
BumBum

Jos nije Albanija, ali ce sigurno bit.

Gost
Gost
Gost

BumBum
Ne mlati …da te zamolim

Crnogorka🇲🇪
Gost
Crnogorka🇲🇪

Službene prostorije – 2 zastave, neslužbene prostorije – 1 zastava. Volim sve dobre ljude ali treba poštovati prvo zastavu SVOJE zemlje!

rajan
Gost
rajan

pa oni je postuju….

Demokrata
Gost
Demokrata

Branka 🇲🇪 Crnogorko dobar ti je kom!
Živjela! 🍺🍻👏👏👏👏👌👍😁

Neinfluenser
Gost
Neinfluenser

Ne daj Boze da je srpska zastava ovako sama stojala u CG..Mašana bi poslali na te ljude da ih pregazi

Telegraf
Gost
Telegraf

Kad će Zeta i Grbalj?

Rouz
Gost
Rouz

Ajmo sad crnogorci pobunimo se za ove zastave “Crne Gore”.Sramne li drzavice!!!!!!!

Lelele
Gost
Lelele

Kako je lijepa ova crnogorska zastava bože mili, e kuku majko što je ovo. Ali dobro njima vlast prdnut ne smije ali su tu zato Srbi da se na njima iživljavaju. Pa dobro sledeće je njihovo priključenje Albaniji i ovom prilikom im čestitam.

Katunska
Gost
Katunska

Dobro si rekao, ne znam smao kako da ti pomognem? Ko je rodjen za izivljavanje nad nim ce se i izivljavat i obratno, zakon prirode…

Lelele
Gost
Lelele

@Katunska Ne moraš mi ti pomagat maloumniče, vi ćete uskoro bit za predmet iživljavanje, al dobro vi i ne postojite ne parla vas niko 2 posto.

Dokle više
Gost
Dokle više

Srpska krivica za ovaj događaj je svima jasna i nedvosmislena.

4 nahije
Gost
4 nahije

U bijelom teroru 1918e su pobili sve zivo i popalili jer su htjeli da zatru ime crnogorsko i sve posrbe. A sad se bune posrbice jer bi oni da poniste crnu goru

Crni
Gost
Crni

Pokloni se ti ovoj zastavi…

Zvizdan
Gost
Zvizdan

Mi se klanjamo samo crnogorskoj zastavi ,a vi se pokloniste i kosovskoj

4 nahije
Gost
4 nahije

A ovo albansko nacionalističko orgijanje u sred nezavisne Crne Gore, nikome ništa??? Branitelji Crne Gore đe ste? Da su zastave Srbije umjesto ovih, pomamili bi se. Niđe CG zastave, samo crni orlovi. Ovo je prvi korak, sledeći će bit trazenje nekakve zajednice albanskih opstina autonomne(Ulcinj, Tuzi, Gusinje, Plav), a posle idu na otcjepljenje i pripajanje tzv Kosovu. Sramota

CRNOGORAC
Gost
CRNOGORAC

Slave ove nase sluge, nemojte se samo zaigrati da ne bude ORLOV LET 2 .

Cikotickiiiii
Gost
Cikotickiiiii

Dukljani skinulo ste gace dobro aaa??? Dje su Cg zastave sa politickih skupova??? Dje su mi Cetinjani i duklkani da bače koji komentar??? Aaa miševi???

Demokrata
Gost
Demokrata

@Cikotickiiiii 🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐀🐭🐁🐭🐁🐭🐁🐭🐁🐭🐁🐭🐁🐭🐁🐭🐁🐭🐁🐭🐁🐭🐁🐭🐁😅🤣😂😆😃😁😊

Gost
Gost
Gost

Misevi…nego sta…

Miki
Gost
Miki

Steta bi bila sada ne iskoristiti priliku i ustupiti tuzi albaniji. Doplatiti ako treba samo neka ide

21 MAJ
Gost
21 MAJ

SEAD DUKOVIC ZA PREŚEDNIKA TUZI…NAJBOLJI MOMAK U TUZE.

Jaaa
Gost
Jaaa

A sta ce albanska zastava. Ovako nam je sve. Goreg naroda od nas nema. Pi

RacerRXL
Gost
RacerRXL

Pazi im zastave… Nidje crnogorske… Tako nam i treba.

Uskoro
Gost
Uskoro

ce ti sve zastave biti ovakve. hihihihihihiihih

Lelele
Gost
Lelele

@RacerRXL A ćuti jado jadni udružili ste se sa njima da razarate Srbe, sve vam se to polako vraća. Mjesto da ste ljudski i pošteno pružili ruku Srbima da zajedno izgradimo državu na zajedništvu, naprimjer da se jezik nazove srpsko-crnogorski, da se skrati himna i sve ostalo. Kad ideš protiv brata to je najgore zlo koje postoji.

Zum
Gost
Zum

To braco!!!

Rouz
Gost
Rouz

Prosetaj

aleksandar4s
Gost
aleksandar4s

Sve cg zastave svaka čast 😉 al kao…

ranko
Gost
ranko

Sramota i bruka ove drzave

Send this to a friend